Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це ви оцим маєте підняти людей на Майдан-2?

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

"Оцим" я нагадую про необхідність думати головою, пам'ятати історію і не вестися на "золоте сітєчко" .
    Для роботи (змін) потрібно розуміння, а не гасло/вождь.

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Поки ви будете "розуміти", буде вже дуже запізно щось робити.
    І, яка б вона не була "не така", такого "бєспрєдєла" не було. І це треба усвідомлювати дуже чітко.

Маленький штрих із всієї картини сьогодення:
    http://www.radiosvoboda.org/content/article/2076255.html
    А "вона" навпаки рухалася у сторону Заходу.

• Подобається Подобається x 2
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

От поки ми чекали порозуміння,і довго думали коли воно прийде ПР не чекала,доки ми дочекаємось,вона прийшла і взяла,і допомогли їй в цьому ті хто закликав чекати порозуміння і не робити кумира з НЕЇ.Тепер прийшло порозуміння: а може ті хто казав чекати на порозуміння і ті що казали голосувати проти всіх,якрз і працювали на НЬОГО.Ну нічого,нехай тепер радіють,дочекались.....Не порозуміння а розуміння що тепер нікому порозуміння непотрібно.Вибачайте за каламбур.

• Подобається Подобається x 3
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це точно. Нахабно, ні на кого не звертаючи уваги.
    От, маленький приклад:

6. levandivka

Ви сильно звертаєте увагу на групу крішнаїтів, котра молиться своємо божку і пританцьовує в парку?
    І на БЮТаїтів нема потреби "звертати увагу", доки вони моляться своїй богині, замість конкретних дій. (БЮТ, як і вірування в Крішну, в цьому твердженні взято як приклад вождизму. можна любе підставляти)

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Пропонуєте робити, не розуміючи?
    "Партія сказала - Комсомол отвєтіл..."? Оп'ять?
    Ніхто і нічого ДОБРОГО не зробить, доки більшість не розуміє необхідності це робити.
    І хлопці будуть гинути у відділках, доки народ мовчить (не розуміє ЧТО ДЄЛАТЬ).
    Припустімо, батьки загиблого голосували за Васю Петренка. Чи правильне сподівання, що Вася Петренко за них далі все зробить сам (привезе з Марсу команду, наведе порядок)?

А партійні бонзи кажуть тільки "Вибєрі мєня!" (томущо канкрєтний, томущо коса красіва, томущо бухгалтер, томущо чєсний)

Останнє редагування: 22 вер 2010
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Під кожним словом готовий підписатись. Але УТОПІЯ вважати,що Юля,Ющенко,Янукович,чи будь-хто з нині властьімущих поміняють щось,хоч на йоту. Бо самі є плоть від плоті СИСТЕМОЮ.

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

26-річний хлопець загинув від рук дільничного? Ні, просто «захворів»
    Дата: 10 мая 2007
    Затриманий помер у приміщенні УБОЗ у Прилуках
    2008р
    У Полтаві у відділенні міліції помер затриманий
    7 грудня 2009 | Україна

9. levandivka

Яка різниця, ким ВОНИ є?
    Мессія є один. І Той дав людині можливість (між молитвами) РОБИТИ. Щоб ділами своїми заслужити собі Рай/Пекло.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Щоб порівнювати, треба навести усю статистику. Не думаю, що вона буде на користь нинішньої влади.
    У Донецьку тільки за минулий тиждень міліціянти побили двох журналістів. Такого ще не було.
    Ніхто і не сподівався, що вона одна змінить все на краще. Але, хоч до такого рівня ми б не скотилися. І продовжуємо падати далі.

11. levandivka

А в глибокій ямі і думається краще... Вихід підсвічує.
    Зле ж було при "ніякому" Президенті. Стимулів щось робити бракувало.
    Тепер маємо порівняння. І стимул (в дупі стирчатиме).

12. VasMT

Ома!
    А скажіть, чому Ви запостили уривок із статті починаючи не з абзацу, а тільки з другого речення? Чому не скопійували його?
    І чому, вимагаючи від мене наведення статистичних даних, самі не навели жодної цифри. А тільки розпатякування якогось Лосєва...

13. levandivka

Лосєв - не якийсь!
    Він наш! про Бандерофобію писав! :good:

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:31 ----------

Ви мені скажіть... ВОНА пікети там виставила? Чи всі тільки агітки розносять?
    Най би з піаром ХОЧ ЯКУСЬ СПРАВУ ЗРОБИЛА!

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я так і зрозуміла, що вам не сподовався мій допис тому, що вам "за державу Россию обидно". Але, це дійсність російська, яка, на жаль іде до нас.
    Росіяни вже самі насильницькими методами намагаються боротися із такою "міліцією". Це дуже погана ознака для суспільства.

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Насколько я понимаю - максимум, что меняется в милиции при каждой смене власти - это министр и начальники областных милиций. А внизу - как в "Свадьбе в Малиновке" - то одевают "буденовку", то - снимают. Вот и все результаты смены власти. Хотя, конечно, стоит спросить с нынешнего батькивщинца (бывшего самооборонца) Луценки - что и как он "реформировал" 5 лет... Но ктож у него спросит... Этож будут "политические реперссии"...

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я вас не розумію. То ви закликаєте не сподіватись ні на кого, то очікуєте від неї якихось дій.
    Так от доповідаю - навіть агітки не розносять. Як у "славетному" 2004 - тільки одні бігморди із Янеком і все.

17. levandivka

У досконалому суспільстві Путіна б не було. І сказав він (вміють говорити) правду.
    Погана ознака, "точка кипіння", кажете?
    Не погоджуюся.
    Під лежачий камінь - вода не тече! (с)
    Мешканців однієї багатквартирки вистарчило б, щоб відділок із землею зрівняти. За 5 хв. І розійтися.

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тем не менее, когда перевозчиков при Юле пытались каким-то образом ущемить, они пригнали в Киев целые колонны машин и добились своего. А сейчас не разрешают никому привозить в Киев пикетировщиков. Запрещают и разгоняют различного рода митинги. Не говорите, что вы этого не видите.

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------

Це - знову революція і громадянська війна.

19. levandivka

Я очікую від кандидата ПРОГРАМИ ДІЙ і реальних кроків, взамін стікерам.

Більшовички, свого часу, зробили дуже грамотні кроки:
    1. Декрет про землю
    2. "Інструкцію по прімєнєнію врага рєволюції"
    3. кодекс строітєля комунізму.

Декрет про передачу бюджету "сєлянам" не пропхала.
    Інструкції тільки розповсюдження агіток/плакатиків стосуються
    Жодної школи кооператора нима.

На що сподівається?

20. VasMT

З якого дива...?
    Ні, Ома... Мінусував я Вас за те, що Ви пропонували зробити мені. А саме за відсутність цифр з прив"язкою до дат.
    Ось почитайте оце і пркоментуйте твердження Лосєва, яке Ви навели

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)