Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. navav

navav Well-Known Member

Добрий вечір.Запитання без тіні іронії.ДОНЕЧЧАНИ ПОЧАЛИ ПРОЗРІВАТИ як і ми після 2004.Чи це залишки совкового принципу-що говорять роби навпаки.а голосувати будемо тільки за своїх.Дякую...

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Заки грубий схудне - худий здохне....:nea:

• Подобається Подобається x 2
  3. Spika

Spika Well-Known Member

В нормальном обществе власть НЕ МЕНЯЕТСЯ!

Постоянная и регулярная смена власти ведет к развалу общества в виду того, что на выборах используются манипуляционно-рекламные технологии (это потому, что не все люди - интелектуалы. большинство в кандтдатов не вникает. ведется на "внешние" факторы восприятия). А эти технологии напрямую зависят от денег. У кого больше денег, тот может себе позволить более крутые технологии, и соответственно, тот и выигрывает. Таким образом при постоянной ЧАСТОЙ смене власти к власти приходят не боле талантливые, патриотичные... и т.п., а те у кого больше денег (своих или "зарубежных"), то есть БОЛЕЕ ВОРОВИТЫЕ. Что абсолютно четко и явственно Украина и демонстрирует.

В нормальных обществах это уже поняли сто лет назад. И там власть не меняется. Для поддержания видимости демократии, меняется лишь АДМИНИСТРАТИВНЫЙ РЕСУРС! Власть - за кулисами. И она не меняется!
    Полностью согласен. Но есть животрепещущие вопросы - какова она по-вашему "зрелая власть"? Как ее узнать? Что она предлагать должна, а чего - не должна? Как вы лично ее себе представляете?
    И что нам делать (с выборами) пока такой власти на горизонте не видно?
    Спрашиваю абсолютно серьезно. Пора уже вырабатывать тактику поведения и противостояния.

Останнє редагування: 18 вер 2010
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не вважаю, що можна (/варто) "придумувати велосипед". Все давно придумано в напрацьовано, хоч і не гарантує відсутність всіх проблем у суспільстві.
    В любому рефераті "Влада і Громадянське суспільство" все розписано, стандартним шрифтом.
    А "тактика поведінки і протистояння" є зовсім простою:
    1. чіткий аналіз дій влади
    2. протест і унеможливлення шкідливих дій влади.

З Виборами "без вибору" можна робити лише одне - вчитися, розумнішати, проводити наступні краще. Селекціонуючи фігурантів і спонукаючи зважати на виборця.
    Зараз кандидатам наплювати на виборця, бо дурне і бідне. Дурень на гасло поведеться, а бідного купити легко.
    70 років Виборів не було. Не одразу й відновляться.

Наспівуючи:
    http://www.youtube.com/watch?v=EdPailqEySs

• Подобається Подобається x 3
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

В принципі я мав на увазі те саме.Чиновники повинні також бути кваліфіковані.Якщо при зміні адмінресурсу проходить зміна чиновників всіх рівнів то це призводить до руйнування творчих процесів в державі.Ефективні менеджери котрі приходять працювати керівниками, повинні вміти створити умови для того щоб чиновники стали працювати на твою політичну команду.Це ленше і вигідніше для всіх-самого адмінресурсу і народу ніж ставити на його місце неспеціаліста.

• Подобається Подобається x 1
  6. levandivka

Ви коли фахівця в адміністрації "на місці" виділи? Не один біс, которого саджати в крісло?

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Шановне панство - ви зараз знову "винаходите" "власний український шлях". Я вже мовчу про Спіку і його комуномонархічне бажання спадкової, вічної влади царських дінастій.

А як же в інших, розвинутих країнах!? А там все просто. Ніякого краху при зміні влади немає. А чому?

Та тому що влада не лізе в бізнес, вона ним НЕ КЕРУЄ. Завдання влади - створити умови для бізнесу, в тому числі і для власного нарівні з іншими. Тому господарськими питаннями влада не займається (крім комунальних питань). Влада координує. Хто краще це робить - залишається у владі надовше. Але не вічно.

Значно менший процент і "воровітих". Чому? Та тому, що преса всюдисуща, і кожен дорожить добрим іменем. Немає імені - немає його репутації і кінець бізнесу. Чому? Та тому-що він все життя залучає інвестиції через продаж цінних паперів на біржі. Немає репутації - акції летять вниз!

А як же "передвиборні технології"? Вони є, звичайно. Але їх вплив надзвичайно перебільшено, бо якби було так - то лідерами країн були б найбагатші люди або їх представники. Нічого подібного в 99% виборів в демократичних країнах навіть їхня всюдисуща преса вже давно не накопує.

Бо цього практично немає!

Звичайно,не існує і ідеалу. Але країн, які просунулися до нього досить далеко - десятки! Нє хрєн видумувати - треба робити так, як вони.

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

О, накінець я знайшов рецепт від вас. Гарний рецепт... Але паралельно ви назвали протест Тимошенко проти шкідливих дій влади (які загрожують стати необоротними), що вона висловила в ЄС (бо інших протестів в Україні немає) - "гастролями".

Ви суперечите собі чи це суперечить собі реферат "Влада і громадянське суспільство"?

8. levandivka

І готовий повторити. Бо за всіма гарними її жестами не пригадую реальних дій аналогічного напрямку.
    В Шендеровича є фраза: Якщо цирковий ведмідь підняв лапу, це не означає, що він "за".
    І ВОНА, коли щось показує - означає, що вона щось показує. Цирк українських політиків, чергова серія політичного шоу для фанів і тих, хто не видів.

Протест-
    Знову ж. Я писав про "чіткий аналіз дій влади".
    Не про фасон їх плаття, чи участь в європейських тусовках.
    Знову Вікіпедія:
    Вона протестує... Ой...
    У чому, крім розігріву оплесками долонь її фанів, Ви бачите "воздєйствіє"?

9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Бачив і не раз.Але пам"ятаю як після приходу до влади ВА, в РДА в нашому районі прийшли до влади люди.які працювали в передвиборчому штабі НУ.Так от зайшовши в РДА викликали кадровика і попросили штатний розпис,потім начштабу сказав,кинувши на стіл шт.ро-пис:"Хлопці розбирайте".Приблизно таке було і тепер.А я вважаю-якби я прийшов то б зібрав всіх чиновників і сказав би їм так:"Шановні,ви вчора працювали на Кучму,сьогодні до влади прийшов Ющенко,прошу вас всіх так само професійно виконувати обов"язки ,хто вважає інакше з тим ми розпрощаємось.Ось так."
    А сталось навпаки.Доходило до абсурду,приносили новоспеченому чиновнику звіти з сіл.а він питався:"А що я з ними маю робити?" Йому відповідали:"Той хто був до Вас ставив на поличку"-"Дякую":-казав він і також ставив на поличку принесений звіт.І це не анекдот а найсправжнісінька правда.Носила звіт моя родичка і мені розказувала.о_О

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

ВИ не бачите жодного "воздєйствія"? І рішення Ради Європи?

На жаль, ви абсолютно не оцінюєте ситуацію. Як її не оцінив Ющенко. І за це, як бачите, вам плескають в долоні фани нової влади, яка підгрібає під себе саме право вибору. Так само ви не оціните вибори - потім - "конституційну реформу". А далі ваш протест і аналіз нікого не цікавитиме. Попротестуйте в Росії. Так само буде і тут.

Тимошенко єдина не ховається в кущі, як заховалися всі до одного. Тягнибок? Його "активність" настільки провокаційна, що елементарно компрометує демократію. Це правий "Вітренко".

Хто ще? Хто лідер!?

Вам не подобається "гра" Тимошенко? А ви подумайте - чи повинна Тимошенко шляхетно грати в шахи, коли з нею грають в "Чапаєва"? Вона використовує всі методи, які використовують до неї. І використовує також дуже точні і болючі удари, як, наприклад, недавній її візит в Брюссель.

Проте - переконувати вас більше не хочу. Гра під назвою "проти всіх" була грою за непродовження розвитку демократії в Україні. І ви її виграли. Тепер пограються з вами.

11. levandivka

Чудово грає! А на Майдані, пригадайте, як файно грала вар'ята..!
    От в Кабміні - не помню яку ж позитивну роль ВОНА зіграла.

Ударіла автопробєгом по Брюсселю? І шо? (крім тріскотні у її ж Високому Замку і штабах)

---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

Візьму цитату в пана Миколи Рябчука:
    Бажаю Вам швидше зрозуміти, що "найболючіші удари" (с) ВОНА завдає нам з Вами і нашому народові.

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вибір був законним (закон дозволяє). Але я вважаю його в теперішній ситуації політично самовбивчим. А самовбивць я ніколи не поважав, бо треба було жити і боротись, використовуючи найменший шанс.

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Безумовно, в човні, який стрімко тоне, буде дурістю вичерпувати воду. Саме час пару годин поговорити про проблеми моральності, заповнити анкети, хто ж достойний вичерпувати воду, дослідити його національне походження - і тільки тоді - рятувати човен. Вже від раків, на дні.

13. levandivka

Звиняйте, про моральність у тонучих кораблях навіть фільми знімають. Щоб не забували про моральність. :)

• Подобається Подобається x 5
  14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я бачив там вище йшла мова на дискусійну тему про те, як ми повинні далі жити, які є шляхи вирішення наших проблем, та ще про те, що не треба винаходити давно напрацьований на Заході "лісапєд" Відкритого Суспільства.
    Раніше, періодично, я вже разів сто тут писав про громадянське суспільсто, яке є невід'ємною частиною західної демократії. Немає в країні громадянського суспільства, значить ні про яку повноцінну демократію не може бути й мови.

Послухайте, прошу, ще оце:

"В об'єднаннях - сила народу і свобода людини. Де об'єднання численні та різноманітні, там життя людини вільне від поліційної адміністрації, а всі зазіхання влади на свободу зустрічають нездоланний опір. Де ж немає об'єднань, там всесильно панує поліція, сама всім керує та адмініструє, не звертаючи уваги на різноманітні потреби та інтереси мешканців. Незорганізовані люди не можуть протистояти сваволі влади, вони віддані їй на відкуп".

Коли в 1905 році Едвард Абрамовскі написав згадані вище слова вже існувало сильне почуття, що демократія - це не тільки свобода слова і вільні вибори. Справжня суть демократії - вільні та зорганізовані люди, які здатні досягти мети як у сфері економічної діяльності, в управлінні державою, так і в інших елементах суспільного життя...

Це я, (Мікі) все списав у Кшиштофа Становського з його роботи "Третій сектор у демократичному суспільстві" виданий Товариством Лева в перекладі з польської.

Як видно до абсолютно ясного розуміння про всю серйозність того, що писалось в Польщі, (я вже не кажу про кондовий Захід), ще більше ста років тому українське суспільство зовсім не готове.
    Оце і є той "лісапєд" на якому катаються розвинуті країни і допоки українці не зроміють, що у кожного з них "хата не з краю", допоки й буде в Україні бардак...

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так що там фільми... Реальність "моральніша"... Адже ми маємо живі зразки "моральності"! Один з них евакуювався з корабля і зараз десь на пасіці, пише мемуари, як він боровся з бджолиною отрутою, аж поки вона безслідно не зникла з організму, а інший - везе пасажирів на рифи. За їх рахунок. Бо вже має вертоліт для евакуації. І обидва вони в один голос кричать - "вон бабу з корабля, вона не вміє керувати, це тільки ми вміємо, вона взагалі приносить нещастя на кораблі! Чого? Не знаємо, чого - але приносить!"

А деякі пасажири пропонують проаналізувати курс на рифи і потім кинути жеребок - потонемо за 5 хвилин, чи за 5,5 хвилин.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кільце навколо Йульки зтискається. От ВОНА крутиьтся, як гівно в ополонці. Регіонали прорахували все чітко: взяти Йульку перед місцевими виборами - надіти на неї терновий вінець мучениці. От і перенесли результати аудиту на 1 грудня.

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ага бояться тому і стискають.Про який аудит Ви говорите."А судьи кто?". Межигір"я і Сухолуччя видно без аудиту.Нехай спочтку віддадуть державне майно назад державі а тоді кричать"сам вор".В любого психіатра є таке тестове питання:сидячи в скляному будинку не кидай каміння в голубів.От так.Я припускаю що в тому уряді робилося щось не чесно,все таки там люди а не роботи, але щоб когось судити треба самому очиститися.Інакше ніхто нікому не повірить, а любі дії будуть сприйматися як нищення політичного супротивника.

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я за аудит кого завгодно. Хай копають. Це чудовий прецедент. Вони просто не вірять, що будуть перевіряти і їх, бо вони не вірять, що це не назавжди. Що вони у владі не вічно. Людям треба буде постаратись, щоб вони повірили...

Що стосується Тимошенко - за 10 років не накопали. Вже в 2010 році - півроку копають і не накопали нічого. Продовжили до грудня, бо треба щось придумати, щось казати... Так розрекламували аудит - а нічого за півроку немає... Поднять на ногі всєх!!! :)))

Саме так кричав Кучма. Потім Ющенко. Потім Янукович. І жодний нічого не накопав... Не крала ложок і все. :haha: Може, хоть нєпріятний осадок останєцца!?

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви ДАЇшникам тоді, взимку, повірили?
    А покарані були? Отож...
    Але, якщо прецедент буде мати місце, то і наступна влада зможе його застосувати.

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

В організації, яка займається огрошовленням різних своїх дій, є така система - керівник НІКОЛИ НІЧОГО НІДЕ (що стосується чорного заробітку) не підписує. Вважаєте Йульку настільки тупою? Тому і почали з оточення... А там набереться... І, Бог дасть ,сяде... За сприяння.

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я б сказав не так - якби дійсно шукали ворів - було б добре. Але ж якщо не знайдуть, то треба буде придумати, щоб на їхньому темному фоні сяяв власний німб.

Але попри все - я "за!" аудит. Звичайно, за чесний аудит.

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Бога вже кликали публічно. Не допоміг брехунам. :)))

Невже ви такий наївний? :))) Якби Юлька мала те, що їй приписують, то все це виплило б якимись "заводами, газетами, пароходами." Власними літаками. Брильянтами в неї чи дочки. Годинником за півмільйона баксів у чоловіка. Вже ж Кучма копав, Ющенко копав, СБУ копало, Балога копав. І що накопали? НІЧОГО!

Де мільярди? Ну, мають кафе і зять з дочкою - мають ресторан. Зять-англієць мав ще до весілля пару взуттєвих магазинів у Лондоні. Ну, перепілкову птахоферму і невеличкий гранітний кар"єр в чоловіка Тимошенко. Чи цього достатньо, щоб купувати Тимошенко плаття? :))) Думаю, так.

Але ж де ті мільярди!!? :dntknw::pardon:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)