Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та прекрасно я розумію Вашу мову,може краще ніж Ви мою,я мав на увазі що вони не тільки закон про мови обіццяли:
    Стійке економічне зростання сприятиме підвищенню рівня зайнятості населення, зростанню заробітної плати, забезпеченню цінової та валютно-курсової стабільності.Заморожено зростання заробітньої плати,з лікарень масово скорочуються медичні працівники в страхові перед відміною пільгової пенсії(до цього медики мали можливість виходити на пільгову пенсію при стажі в 25 років).Ціни ростуть не по днях а по годинах.
    Малий та середній бізнес потребують не лише уваги, а й захисту з боку держави.
    Малий і середній бізнес тікає в тінь-через непродуману податкову політику,постій

• Подобається Подобається x 2
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не допоможе. Перевірено...

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Тут все проще. Если Янукович сделает русский язык вторым государственным, то ему уже не будет что обещать избирателям, ждущим этого, на следующих выборах. :)

• Подобається Подобається x 3
  4. OldMan

OldMan Well-Known Member

Хорошо, даже если и так, мне непонятно почему выполнение хотя бы одного обещания надо считать невыполнением его на основании того, что другие не выполняются?

---------- Додано в 00:24 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

:)
    Но ведь и длительные обещания женится тоже когда-нибудь надоедают.
    Не?
    :)

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Признайтесь, даже вам в Донецке брехня Януковича уже надоела!

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні його поки що туди не помістили,там поки що дійсно хворі люди
    Ага "совершил" в Київ приїхав
    Ви звідки знаєте,може я груші ненавиджу?

---------- Додано в 01:48 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ----------

Вас напевне вже в ПР прийняли,аж форумляни всі дивуються.

---------- Додано в 01:50 ---------- Попередній допис був написаний в 01:48 ----------

Ну Ви ж самі сказали,що і те він не виконав так як треба,я показав що він і ті не виконує, отож це не випадковість-це система.

7. levandivka

Не верзіть дурниць!
    В жодну П не прийняли. :)
    В жодну П заяви не подавав і не збираюся подавати, бо партій (у нормальному значенні) у нас нема. Є "П", которі зайняті лише горлодерством і перекладанням грошей з бюджету у свою (/кума, /брата, /свата) кишеню під різними гаслами/прапОрами.
    Волію мати чисте сумління і робити свою справу, яка має чітке політичне забарвлення, але не "прапорець".
    Часткову втрату патрійотами "влади" вважаю дуже корисною: заставляє думати і діяти, а не горланити. Бо саме задекларованих дій бракує владі.
    Якщо втрата "бюджетного корита" ще й навчить патрійотів згуртовуватися і працювати - буде зовсім добре.
    Знаєте інші реальні способи?

---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

Правильно!
    І ВОНА не виконувала. і в неї "це не випадковість-це система"
    В чому тоді різниця? (крім кольору прапорців)
    Наспівуючи:
    http://www.youtube.com/watch?v=I1gnK45HiFo

8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

-1. Пан точно це знає, бо є її особистим дантистом?

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

Таки прийде, такий невблаганний закон суспільного життя. А він такий: зазвичай до влади найактивніше пнуться ті, що хочуть лише для себе добряче скористатись. Але настає час, коли народу вривається терпець, і приходить талановита людина та справжній патріот.

- - - - - - - -

Це напевне проект ПР, щоби дискретувати єдину дійсно спроможню щось зробити опозиційну силу - Олесь Бузина :bad: проситься до БЮТ:
    "Я напишу заявление о вступлении в БЮТ. Я сказал это абсолютно серьезно."
    http://www.from-ua.com/news/156914cf8af4b.html
    (Спеціально ненависникам Тимошенко - питання: чи є зараз реально-здатний хтось інший, чистий-білий-пухнастий-хоч-трохи-налаштований-на-демократію?

- - - - - - - - -
    "Ющенко, избранный Президентом вопреки воле Кремля, откровенно раздражал Владимира Путина, - российский эксперт" - чому? А - ось чому: "нынешний Президент Украины Виктор Янукович воспринимается в Москве как лояльный лидер... Если новое украинское руководство будет демонстрировать независимость, отношения с Кремлем быстро испортятся"
    http://censor.net.ua/go/offer--ResourceID--171133

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ----------

До посту щодо Ющенка.
    Якщо б він щось зробив, крім роздратування... Щоправда, що він міг зробити, якщо фінансово він був пов'язаний з Фірташем тощо з ПР...

Останнє редагування: 13 вер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  9. levandivka

Коку демократію? Ви про що?
    Тільки лінивий не говорив: без Тимошено БЮТ не існує. Що ж за демократія одної пані?

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

Він, принаймні, менше всіх заважав робити.

• Подобається Подобається x 1
  10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Лінивий якраз не думаючи це повторював. Нормальна партія створюється навколо сильного організатора-лідера. (Тимошенко та Янукович) А слабкий лідер розтринькає і те що мав. (Ющенко)

І красти не заважав. І гнобити на Півдні та Сході тих, хто відверто виказував "помаранчеві" симпатії.

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я вообще то никогда политикам не верил, а как только Азаров, что повышения цен на гречку не будет, так женский электорат Януковича сразу побежал скупать

• Подобається Подобається x 5
  12. Gron

Gron тафгай

Згоден майже цілком, але нажаль, здається, що в сучасному політичному житті ми з Вами приречені на доооовгу опозицію і отримати владу майже нереально.Тиск є великий, єкономічний, а він невідривний від адміністративного, гарно якщо до фізичного недійде.

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

як відірваний від Українських реалій (погляд зі сторони) можу сказати що можливостей на легальне(в рамках закону) покращання політичної та економічної ситуації не бачу ні в короткотерміновій ні в довгостроковій перспективі

14. Gron

Gron тафгай

Сам себе не вважаю песимістом, тому додав би після "не бачу"- "в найближчі роки".
    Найближчі, це в моєму оптимістичному розумінні ,25-30 років.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На рахунок Януковича Ви погарячкували. Він не організатор-лідер. Організаторів потрібно шукати в найближчому його оточені.

16. levandivka

ТАК! І в наших під'їздах не гадив/не заважав.
    Якщо люди мовчать на крадіжку - Президент має втрутитися..?
    Колорадського жука на городах мусить збирати..?
    Йому ж довірили фсьо!
    Нє? Не фсьо?

Ок. Припустімо, ми з Вами завтра отримали владу. 2-є.
    І шо?
    Поспішати в тій справі марно. Дозріє народ - обере зрілу владу.

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Ні, добродію!
    Нормальна ПОЛІТИЧНА партія (не плутайте з Бригадою) створюється навколо політичної програми і діяльності в певному політичному фарватері, а не дерибану.

17. Gron

Gron тафгай

Це так.
    Якщо клімат сприятливим буде.
    А то померзне, чи згниє.
    Народ.
    А влада як і сьодні гумусом залишиться.

Останнє редагування: 13 вер 2010
  18. smeet

smeet просто спілкуюсь

І я за це.Я не проти щоб влада мінялася,але я б хотів,щоб вона мінялася сама а не міняла повністю курс країни зовсім в другу сторону.Від зміни влади нормальне суспільство завжди виграє,але коли зміна влади призводить до повністю відтворення совдепії,тоді ви мене вибачте.Я проти того,щоб мене насилу заганяли в стойло.У нас в сільських амбулаторіях під страхом звільнення заставляють медпрацівників вступати в ПР.А паспорти дільниць(які має заповнювати начальник держустанови) з повним досьє на співробітників-хто як голосуав на виборах у 2004 році і в 2007 році і в 2010 році.Вам це нічого не нагадує?

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Точно особливо Юлі:))):haha:

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

о_О о_О о_О

А як же таємниця голосування? о_О

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Післязавтра посваряться.;) Ми такі українці,ми на форумі сваримося а що казати про політиків.
    Згоден повністю,але це в нормальному суспільстві.Ви впевнені що Янукович так просто віддасть владу і що у нас завтра не буде так як в Білорусії,що у нас не зникне опозиція бо її закриють в тюрми,чи не буде контролюватись інтернет.Вчора вперше за 20 років показали білоруський фільм "Щіт родіни" з повним джентельменським набором ворогів, які продають секрети батьківщини і героїв військових і КГБешників які успішно зловили ворога народу.Ну прямо як в СРСР.Війнуло холодом звідти.А може це не спроста цей фільм?

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

А люди не приховували своїх політичних уподобань,і відкрито про це говорили.А вони тепер винюхують і записують на папірець а потім будуть допитувати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)