Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тайна о том, что был Голодомор в 30-е и деятельность УПА?
    Вот еще бред СБУ-шный:
    Для кого это представляет интерес за границей? Что за бред.
    Тем более, эти документы были рассекречены при Ющенко.
    Чью безопасность защищает данная структура?

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

Ми самi виннi.

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Это со слов самого задержаного. А какие сведения там на самом деле нам вляд-ли станет известно.

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ----------

Ось тут я з Вами заодно! І так як ми винні, нам і виправляти. Я в Стрию, Ви в Донєцку... Ми в Україні.

• Подобається Подобається x 3
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

А де Ви бачите Україну.Як мені здається скоро цю державу перейменують в Данецкую республику в составе Расейской федерации.Або зроблять Союз малорассейских республик,з Донами во главі.Вибачте але це не Україна.

• Подобається Подобається x 1
  4. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Голова якої бізнесмен та шістка на побігеньках у Фірташа.

Радше пенсіонери які голосують за зека-гопника. :crazy:

У ПР нема з чим йти на місцеві вибори от витягують, черговий раз, боян сторічної давності для свого електорального плебсу, а саме питання мови і затягують пісеньку про уніжених та аскарбльоних. Лохо-електорату це подобається. Усе по-плану (с). :)))

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

При всій повазі до Вас дозвольте не погодитись. Нас перейменовували сотні разів. Але вона була, ВОНА - НАША ЗЕМЛЯ, наша Країна, наша держава... І була вона УКРАЇНА! Всякого роду лінгвістів прошу мене не правити. Україна - в сенсі УКРАЇНА.
    Юначе! Як будівник - сперечатись не буду. (хоч своїми руками від першого штика лопати до останнього цвяха в стелю зробив сам). А от як захисник вами збудованого - думаю дам фору багатьом.

• Подобається Подобається x 4
  6. premium

premium Well-Known Member

Знали б ви наскільки гидко вас читати. Ви здали Україну БАНДЮЧАРАМ, які щодня знищують Україну і все українське, знищують свободу слова, вбивають журналістів, хапають на вулицях людей, масово відкривають політичні кримінальні справи, масово рейдерськи захоплюють підприємства і партійні осередки... і вам ще язик повертається щось говорити про нашу Україну, та Україна проклине вас за ваші злодіяння.

7. VasMT

Тут все просто: не читайте.

Нє, нє...
    Не вашу, а НАШУ!
    Не плутайте з сектою прищавих.
    Щож... якщо так буде, то лишиться одна радість - прокляне Україна. Бо премійопедровоподібних прокляне МОЯ ЗЕМЛЯ.

8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вот так и віполняют. Одно из обещаний - это сделать русский вторым государственным. Не совсем то они предлагают, во всё же. Обманут, но не сильно. :)
    :)
    А я китайский император. Я сам об этом говорю. И прошу относится ко мне со всеми положенными императору почестями.

---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

А помните как-то при Ющенко посол США принимал выпуск офицеров СБУ. Послу было бы интересно.

Что-то я не слышал, что все документы СБУ были рассекречены при Ющенко.
    Хотя, с него сталось бы.

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

Пока не переименовали? А Вы уже и Украины не видите.
    Не рано ли хороните?

9. navav

navav Well-Known Member

Не знаю чи Ющенко щось розсекречував.а от при президенстві Путіна відкрили дещо з архівів КГБ і там були документи про роботу НКВД на Західній Україні.коли перевдягнені у повстанську форму НКВДшники тероризували вбивствами згвалтуваннями і грабежами населення.Мета-компрометація УПА.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

А ви і раді-вкрав але не багато-тому так і живемо.Раз вкрав значить йому у владі взагалі не місце,раз обманув але не сильно-хай буде.Тому ми і у великій зад..ці що ми таких людей пускаємо до влади-той свиснув у держави цілий палац з 100 гектарами землі,зате обіццяв трохи більше російськомовним і ви його президентом обираєте.А те що завтра вам треба в магазин іти і зимою чимось отоплювати своє житло ви не думаєте.Ну нічого дістанете перші платіжки за газ тоді будете чіхати потилицю,можливо і розум в голову забіжить.
    Ви знаєте я знаю місце де не тільки китайські імператори живуть.але і Наполеони,Путінів декілька,Сталіни є,є і Хрущов є і Гітлер.Хочете дам адресу?;)
    А хто казав що всі? Говорилося що того директора забрали в СБУ за ті документи,котрі були розсекрачені при Ющенкові.Різницю вловлюєте чи Вам перевести на російську?
    Якщо Вам дадуть в руку яблуко і скажуть що це груша-Ви повірите?

11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Абсолютно точно й адресово сказано! Браво, п. premium:good:

12. navav

navav Well-Known Member

Дуже приємно що у Донецьку є розумні люди.Не важливо на якій мові розмовляють.Дякую...

13. premium

premium Well-Known Member

У вас власної землі нема, бо ви - запроданці, вороги землі, яку топчите і на яку приводите окупантів.:bad::bad::bad:

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я плакаль... (с)
    наспівуючи: а Вона, а Вона
    Не сидітиме, сумна..

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

Гм-м-м...
    Припустімо, що ТАК.
    А ви в той час де були?

Останнє редагування: 12 вер 2010
  15. VasMT

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може все навпаки? Починаєте пізнавати? :)
    Горлодерством ніхто і нічого доброго не зробив, ні патрійоти-горлодери, ні інші.
    Ніц у "моєму лісі" не мінялося, вважаю, що еволюційні позитивні зміни можливі при певних умовах:
    1. Не Вона
    2. Не Він
    3. Люди ділом почнуть щось змінювати, а не лише гаслами.

ЗІ: моє діло при Президенті Ющенкові, которого ТАК люто ненавидять деякі форумляни, було робити значно краще, архіви відкривали, а не зачиняли.
    а коли Вона дорвалася до бюджету - навіть ті копійки, що вицідили Наші Українці на конкретну роботу (а не гасла), перетворилися на порох.

Останнє редагування: 12 вер 2010
  17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Все что происходит наверху ИМХО имеет лишь опосредованное отношение к жизни большинства людей.
    Просто надо понять что общество снизу должно строиться. И нормальные люди должны быть вместе. И только потом до верху постепенно дойдет. Но на прочнй основе.

18. navav

navav Well-Known Member

В ідеалі я за .Назвіть хоча б один приклад побудови суспільства по вашій моделі.Це класична утопія.

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Про Ваше особисте ставлення до Неї я ніколи не забував:)
    Тепер моліться ,щоб лише архіви зачиняли,а не тих хто з ними робить,бо вже почали ТИХ закривати.

20. OldMan

OldMan Well-Known Member

что-то Вас закрутило как-то. Повторю мысль медленно.
    Они обещали, что сделают русский вторым государственным. Вместо этого оставляют один государственный, но принимают закон о языках. Обманывают избирателей? Обманывают. т.к. не выполняют полностью обещания. Но избирателю и это подойдёт, т.к. это значительно снимет неудовлетворённость одной стороны и не вызовет слишком уж бурной реакции с другой.
    Так понятно?
    Так этот директор музея СБУ оттуда?
    Это Вам само СБУ сказало или опять же тот директор? Вы точно знаете, что именно эти документы имелись ввиду и никакие другие?
    Вы думаете, что директор музея, он же историк, он же сотрудник СБУ сразу бы сознался, если бы совершил что-то противоправное?
    Похоже это Вы очень охотно верите. Потому что очень любите груши.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)