Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. navav

navav Well-Known Member

Шановний Аксакал в тому праві.що найбільше-найбільший рейтинг.а винна сама що привела друзя Вітю Ющенка до влади.який віддячив сповна.А ще говорити несенітниці на кшталт''на весіллі дочки гості втрачали свідомість з голоду ...''Сам голосував за неї по принципу кращий з гірших.Але час її пройшов можливо на жаль.Може зараз приходитиме і час Януковича коли зійде катаракта у східняків.Та пр просто і мирно владу не віддасть.Важливо не хто як голосує ачто рахує.

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------

Забув сказати він бїться не тільки Юлі а і продуктів птахівництва.

• Подобається Подобається x 2
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні, за надцять років не знаходилося і зараз не знайшлося.

---------- Додано в 15:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

Можна посилання на цю НІСЕНІТНИЦЮ?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ой, не смішіть... вона сама впригнула в поїзд.

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це Тимошенко перешкодила?

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

Коли вона в поїзд "пригала"? Навіть тоді, коли за фабрикованими Кучмою кількома справами була в СІЗО - я такого не пам"ятаю, щоб вони кудись "пригала". А могла б запросто. Могла б жити за кордоном, мати бізнес тощо. Чи є сумніви?

5. navav

navav Well-Known Member

цікаво знайшов лише одне.\ http://farysei.webs.com/lycemiry.html \хоча бачив у свій час по якомусь каналі тб. а на рахунок голосів то чи не пан іван білак був проти винесення питання на розглд-член б'ют.правда вже раптово чомусь колишній.де двоє чубляться третій користає.бог з нею янукович набагато більше зло для україни

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є!!! Закордоном працювати тре, а в Україні можна красти. Ну а красти можна суми, які не заробиш навіть закордоном, якщо ти не Бійонсі.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Фуу земляче,як негарно, Ви зі всіми жінкми так себе ведете? Чи це у Вас від совєцкої армії? Бо в російській армії зазвичай гусари за жінок пили стоячи.:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В контексті не жінка, а політик. А політики, як відомо, безполі...

Я за них і в радянській, і в російській, і в українській арміях, і на пенсії п"ю стоячи. :)))

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Що мене уміляє,що і Мих і Василь в єдиному пориві ганять Юлю....
    При чому,один поклоняєцця Ющенку,інший лоб розбив від поклонів Януковичу.
    Інші в ранг святих возвели Тимощенко...
    Ех,люди...
    Це просто маски.
    Одного і того ж...

10. navav

navav Well-Known Member

Згоден на всы 100.Є така китайська казка про дракона коли йшли щоб убити і пропадали.А насправді вбивали дракона та побачивши все награбоване ним самі ставали драконом.Щось нагадує?Тільки там все-таки знайшовся герой що вбивши дракона ним не став.І де гарантія.що якщо гіпотетично прийде новий лідер націїї він не стане ..драконом''.

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Її ніхто в ранг святих не возводив.Просто на даний час серед політиків,не було політика такого рівня який би хоча б дотримувався більш-менш демократичних принципів,чи скажу інакше-котрий би не пробував поламати систему незначної але все-таки тоненької демократизації українського суспільства,прояви свободи слова і декомунізаціїі-декадебізації суспільства.Вибори показали,хто з політиків "демократичного" табору і скільки набрав голосів виборців.Дійсно найбільше набрала Тимошенко.На кого б ми не поставили в цих виборах ,я маю на увазі не Тимошенко, ми б програли по-любому і з великим відривом. Це розуміли і в штабі Януковича і це розуміли і в Ющенка,який в черговий раз здавши Тимошенко(таким чином купуючи індульгенцію в Януковича) агітував голосувати проти всіх,розуміючи, що це вода на колесо Януковича.
    Миху Ви вчора бачили Шустера.Вам не досить аргументів? Арешти львівських істориків, закон про мови переписаний на свій манер ось результат ваших голосувань проти всіх.Ефект іуд спрацював а тепер "милости просим в СРСР".ПР-НКВД навіки.Україна для російськомовних. Українців всіх в діаспору.Ось так.

12. VasMT

Smeet_е.
    Ви пересмикуєте факти, як шуллер карти.
    Не підкажете який закон про мови лежав в ВР з 2006-го? А який з 2009-го? Чого найдемократичніший БЮТ не прийняв проект закону Гнаткевича? Так що обережніше з заявами...

А може не арешти, а тимчасове затримання? І не в множині... І не історика, а співробітника СБУ?

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тому що в даний час до закону про мови не треба взагалі торкатися.Який є такий є,тепер не час з ним як і з Конституцією шуткувати.Бо можна наробити дуже багато недобрих справ.Суспільство напружене до неможливого.А вони замість того щоб робити реформи і рятувати економіку підвищують ціни на газ і комунальні послуги.Як вони тримають слово,котре давали перед виборами?Вони півроку зривали засідання Верховної Ради вимагаючи підвищення соцстндартів,а тепер самі їх понижають,а депутатів, котрі проти цього виступають, вже мають наміри до кримінальної відповідальності притягати.Хай спочатку їхні посидять-ті котрі з шариками два місяці блокували роботу.

Він не співробітник СБУ він сам про це сказав,він директор інституту,який розміщений в тюрмі СБУ.А інститут це окрема юридична особа.Та й що це за СБ,яка працює в залежності від того, які політичні погляди в президента.Така силова структура повинна захищати інтереси держави а не політичної сили.
    Вас назначили в трійку- і Ви вже мені погрожуєте?

14. VasMT

Борони Боже...
    Але мені дуже не подобається коли вертять фактами, як жид Сонцем.

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не фактами верчу а після вчорашнього Шустер лів мені захотілось їхати звідси геть і якнайдалі.Хоча неавряд чи мені вже це вдасться а от дітей буду просити,хай в совдепії не залишаються.

16. VasMT

Хто ж тоді Україну буде будувати? Педри?
    Мій швагро, Мірек, поляк, довший час працював у Німеччині. А коли в Польщі стались політичні зміни, повернувся. Сказав: - Досить німака доробляти. Прийшов час Польщу підіймати.
    Ось приклад патріота.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

У нас ще не сталися.

18. VasMT

майже два десятки років тому...

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Як в Польщi?

20. VasMT

Знову всі довкола винні? А ми жертви? Не вподоблюйтесь педрам, котрі виколупуючи кавалки ковбаси межи зубами, цікавляться: коли ви, бидлота українська, нарешті зробити для нас вулик і наносити меду, щоби ми ощасливили вас своїм пришестям?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)