Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

всё равно, кто будет. Лишь бы голосовали от всего сердца. И провели бы, чтобы подонки Ваш выбор не украли. То есть.. Проверьте, чтобы на Вашем участке не было бы фальсификаций. Как угодно проверьте!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Той (та), хто стане конкурентом Януковича у 2-му турі - той (та) і буде. Невже не ясно ?

• Подобається Подобається x 5
  3. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Только при помощи жульничества и подтасовок, как это уже было при приходе нынешней влады - "чесной и прозорой"

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Мдя... Злодюга кричить " лови злодія"! Це що - надія на коротку пам'ять людей, хто винний у спотворенні волі народу на власну користь? Настільки нахабно, що люди вийшли на вулиці. Отак Майдан і повстав. Не стільки зачаровані харизмою Ющенка, скільки обурені нахабством Хама і його Підрахуя.

• Подобається Подобається x 2
  5. Boris_Kiev

WIZARD,
    Ви - дальтоник? Не розрізнюєте, де помаранч, а де козляча "голубізна" ?
    Валізи нові купили чи старі пропилососили ?

Забули "місто" з 400 000 "мертвих душ", на назву якого було оголошено конкурс?

• Подобається Подобається x 3
  6. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Боря.
    Я не забыл ни лагерей "поросят" в июле месяце 2004 года,где их натаскивали на штурм правительственных учереждений, что само по себе является преступлением перед государством, ни палаточек, закупленных в то-же время, ни "майдачика", который со всем оборудованием заблаговременно был приготовлен для либо всенародной "инавгурации", либо для "всенародного" протеста. Я так-же не забыл и клятвы левой рукой при абсолютном отсутствии кворума.
    Но больше всего мне памятны "люби друзи" , которые "плечем к плечу", в "едином порыве"..... диктовали с "майданчика" над майданом, что делать , а сами в этот момент за спиной уже друг другу дули крутили.

Со зрением у меня всё в порядке, а вот Вам надо наверное избавляться от близорукости.
    Чемоданы как не собирал, так и не собираю.
    А когда в следующую "годовщину" шабаша пойдёте "метить" памятные места, подумайте о том, что это не только Ваш город.

7. Boris_Kiev

Wizard,
    за якимось бісом мене натаскували роками на програму "ЗЦВ". Знаєте, що це таке ?
    Когось - на програму "хімзахист". Когось - кидати арматуру на рівні ніг.
    Хто натаскував - гамериканці ? Чи совєтські ветерани ?
    Я не присягав совку, кпсс, кгб і лічно дорогому януковичу.
    Тому я в порібний момент опиняюся там, де вважаю за потрібне запропонувати свої знання та вміння. Маєте щось проти? Заберіть мене до обізяннику, вколіть гексенал у вену і кофеїн під шкіру, я усіх здам як зайчик. Теж мені - проблеми у декого. :)

8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Очччень обоснованный бред человека, обиженного на весь Советский Союз.
    Вот уж кому необходимы чемоданы куда-нибудь...
    Только Вам везде будет плохо.

9. Boris_Kiev

Я не "обіжен" на савєццкій союз. Я просто на нього ср*в і зараз відчуваю свою правоту (перед різними зомбіками) почуваюся у виграші.
    А сьогодні - кайфую. На наш "винос" прийшли молодші інженери "с уваженієм" - коньячок, кошерні куг'очкі і таке інше.
    Не ламайте мені кайф, Візарде.
    Ви вже не раз програли у своєму житті. бульте мужнім, зізнайтеся собі в цьому перед дзеркалом. Дітям можете не зізнаватися. Нехай тримають Вас за джедая.

10. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Если этот бардак, в который вогнали страну "люби друзи" у Вас вызывает кайф, то мне Вас искренне жаль.
    И перестаньте ср.ть и метить заборы в общественных местах. Город чище будет.

11. Boris_Kiev

А Ви зорганізуйте суботник та знесіть пам"ятник Мануїльскому біля Вашої конторки. Про пам"ятник біля китайського ринку пізніше поговоримо.
    Шо, слабО ?

12. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Ваши данные по поводу "моей конторки", безнадёжно устарели. Но, если Вам "ТАК" хочется, по поводу сноса памятника обратитесь к главному архитектору Киева.

А что, Вы и там собрались метить территорию?

13. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Панове! Вы чего? о_О Бориса я знаю лично и очень уважаю. Пан Визард, как я его знаю по форуму, тоже очень разумный человек. Политики - политиками, но зачем же двум уважаемым киевлянам с собой переругиваться?

14. Boris_Kiev

Alexey Titievsk
    ну... я вважаю, що киянин, який на тверезу голову і серед білого дня відкрито зізнається у симпатіях до Януковича, то ... це вже по Вашій (фаховій) частині. :)

Раніш - "саджали-саджали", потім "вербували-вербували", а тепер - вся влада організованному злочнинному угрупуванню "ПР" ?
    Між іншим, 10 років тому мені довелося брати участь в одній міліцейській операції стосовно "угрупування" під назвою "федерація вільної боротьби" - ви би тільки знали, чиї фейси я бачив у фотоальбомі одного "тренера" і чиї привітання було знято з автовідповідача!
    Дуже знайомі прізвища. І "русскіє" і "нєрусскіє". :)

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

- Эх, Василий Иванович! Везде то Вы были, всё то Ви видели! (с)

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тимошенко поїде Україною піднімати народ

«З сьогоднішнього дня вони закрили Верховну Раду, і вони не хочуть, щоб вона працювала аж до 11 травня, тому що чорну роботу вони вже зробили. З сьогоднішнього дня ми починаємо об’їжджати всю країну для того, щоб люди, які здатні стояти за Україну, підтримувати Україну в такий важкий момент, щоб мали можливість 11 травня, коли будуть заходити ці зрадники до Верховної Ради, зібратися і стояти, поки вони не денонсують цю угоду, або поки не будуть оголошені дострокові вибори», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
    Вона впевнена, що дострокові вибори дадуть можливість привести до парламенту не антиукраїнські сили, ні тих, хто зрадив інтереси держави, а справжніх патріотів України.

Отже друзі, спочатку саджатимемо картоплю, а тоді стоятимемо.
    Литвин і комуняки не повинні більше пройти у парламент!

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Хто знає, якщо БЮТ складе мандати, згідно Закону повинні бути оголошені позачергові вибори?

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

А ця влада зважає на закони? З ними грати за правилами неможливо, небезпечно.

19. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Скорее всего-если бы она была при власти,сделала бы то же самое что и Янукович-ибо одного поля ягодки!!!:nea:

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

Згідно Януковичу (а у нас тепер Янукович - то і є закон) :))) навряд чи

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)