Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

От...натрапив на статтю...заставляє замислитись...
    Почему все не ТАК?

• Подобається Подобається x 1
  2. Agaton

Agaton Well-Known Member

Еее там...
    Скажимо форум - та і усі заходять з метою обсуджати :pardon:

Ще декілька слів щодо статтейки.
    Справа і в тому , що там мягко кажучи – не все правдою, і ще більше у тому, що автор майже молиться, щоб україньци і поляки знову за лби взялися.
    А тут, де ще стари рани живі... і пам"ятається і не за дуже хочеться.
    Щиро кажучи – навіть думав, чи ідея веломарафону через Польщу не була придумана десь поза Україною і підкинута щирим та наївним патріотам. Досі не впевнений.

(Повертаючи до самого Майдану)
    Звідси і правда, що нині відношення до Майдану і його елити у Польщі неоднозначне, бо з одного боку Польща зацікавлена українскою євроінтеграцію ( в будь-якому режимі), але
    • Більшість справ на рівні міжнацйональних відносин залишилось у сфері пустих декларації (лібералізація торгівлії, умови для праці закордоннних підприємств, у.т.ч. - виконання закону, правосуддя)
    • Розчарування відсутностю елементарної солидарності у справі газу і договорів з російским Газпромом ( справа РосУкрЕнерго)
    • Відсутність порозуміння електоенергетичного - ще декілька років і інфраструктура планованого мосту годитиметься тільки на металобрухт.
    • Врешті-решт в справі рішення питань про історію останної війни - ми опинилсь на рівні 2002-2003 року.
    Тоді і полякі без спеціяльного зацікавлення спостерігають нові вибори.

• Подобається Подобається x 6
  3. Андрійович

Андрійович миється в бані

А, може, не тре було чекати месії, чи сприймати так?
    Месія був... давно... А хто після нього сподівається якогось нового месії, що прийде і від чогось "ізбавить", дочекається лише його протилежності... (Сказав років зі сто тому Микола Бєрдяєв)

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Всі вони - повна протилежність...
    Две судимости, Хам и свинья — таких не берут в Президенты

5. Андрійович

Андрійович миється в бані

Чи ж я сперечаюсь?

Останнє редагування: 7 гру 2009
  6. Romko

А сенс?
    От згадав Тризубого Стаса..хай з Богом спочиває...
    Про воно
    [MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/12/10/1390031.mp3[/MP3]

• Подобається Подобається x 1
  7. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

А чого це на Львівському сайт не добавили окремим рядком Львівянина Тягнибока?

8. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

А смысл? :)))
    Шо у него хоть какие-то шансы есть?

9. terrible

terrible Well-Known Member

о, естрім-любитель танкового копу в зимово-осінній період зявився:)))
    а ще й про політику розповідає...
    а ШО, танка-тигра тама іШО плаває в болоті? а то в мене покупець вже мається:)))
    от прям так і проситься-от немає покою, таньчик-тигренятко потрібне... і обовязково оте ото ШО в болоті стричить, безбашенне і люто андрей-25 - тим оберігаємий :haha:

10. андрей-25

Шнеля, шнеля в определенную ветку херр ТерриБл :))) А тут деййствительно о политике тема, не нужно тут оффтопить

11. terrible

ги, Вам би з фентезі власним розібратись, а потім до політики б добирались.

Тягнибок може вистрілити. скільки там для проходження в другий тур треба? 3%? ну так от, можу зовсім компетентно сказати-він може набрати 3%, впринципі, самі свободівці стільки "наголосують". як би цього не хотілося танкістам!:haha::haha: ой, ну не могу! тримайте мене семеро! дойче танк в болоті! :haha: і ще ж треба пижитись-я мовляв, лише за ДУУУже великі гроші покажу місце, де танка... :haha: ржуНІмагу
    соррі за оф... але не можу:haha: як згадаю так приступи реготу починаються...

12. андрей-25

Да уж. Если бы вы еще в политике (хотя бы украинской) хоть немного разбирались :))) А то одно ржавое железо в голове держите. Осторожнее, так и до паранойи недалеко...
    Сходите в музэй ВВВ. Усё пройдет :)))

13. terrible

да уж :) я знаю, що я говорю.

14. андрей-25

Прекрасно когда человек хоть что-нибудь знает достоверно!

15. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Ви: з-над Одри
    Врешті-решт в справі рішення питань про історію останної війни - опинилсь на рівні 1939 року.

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В Середнянском поселковом совете Ужгородского района Закарпатской области зарегистрировали новорожденного как Бережанский Янукович Иванович. Об этом пишет «gazeta.ua».

Имя мальчику дала мать Елена Бережанская, 25 лет. Она живет в поселке Ивановка, населенном преимущественно ромами. У нее еще двое малолетних детей. Воспитывает их сама.

Янукович родился 10 декабря.

«Когда Елена сказала, что хочет назвать малыша Януковичем, мы рассмеялись, - говорят в сельсовете. - А она объясняет: «Янукович мне нравится, хочу, чтобы мой сын был такой красивый и твердохарактерный, как он». Так мы так и написали, как она хотела - Бережанский Янукович Иванович. Кто отец малыша - не знаем».
    http://ostro.org/news/article-78200/

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Доведеться хлопцю им'я міняти, коли підросте. Якщо.

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

Бідна дитина, мати імя Янукович, точно міняти прийдеться.
    Хоча зараз є люди з іменами Владлен, Марлен...

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А як наші в фіналі 2012 зіграють? З яким рахунком...?

20. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Дай Бог, чтоб до чвертьфинала добрались.
    А президентом кто будет?

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)