Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Agaton

Agaton Well-Known Member

А чому саме так ?
    Мене цікавіть (якщо не секрет:pardon:) чому Ви ТОДІ
    проти Ющенка буви. Але поставтеся до рівня знання з 2004 року б-л.

Просто зацікавлення чужиньця - вибачте.
    Троха прочитав гілку, намагаюсь розибратися :dntknw:
    дякую.

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А спорим.не помилюся?;)
    Одною з основних передвиборчих фішок Ющенка було

Передвиборча програма Ющенка. Повний текст

І він себе декларував як український політик,який тим здобув повагу на Заході..і насторожене ставлення в Кремлі...

• Подобається Подобається x 4
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Чисто логіка, знання ситуації і тверезий розрахунок. Ви просите мої думки 2004 року. Ось, без усяких купюр, я написав це в листопаді 2004 року. Звісно, це не усі аргументи. Тезисно. Не можу знайти іншого файлу (не все переписав на новий комп, мабуть:) ). Тому додам: порівнював результати роботи Януковича і Ющенка на посаді Прем"єра, хто виконав програму (Янукович), кого вигнали за провал повний (Ющенка).

"Ні в якому разі я не буду агітувати за будь-кого. Перш за все тому, що горезвісний "адміністративний ресурс" більше шкодить кандидату, ніж допомагає. Людина часто голосує назло, думаючи не про правильний вибір, а бажаючи "насолити" керівництву. По-друге, агітація розрахована на недалеких людей, які керуються більше емоціями. (приклади).

Аналізуючи ситуацію, давайте виходити із 3-х тверджень:
    1. Нас не влаштовує ситуація в країні, перш за все рівень життя.
    2. Ми не знаємо ні Януковича В. Ф., ні Ющенка В. А. і ніяк від них не залежні.
    3. Не можна вірити у те, що людина іде "у владу" тому, що вона опікується потребами народу.

1.
    Рівень життя повинен бути на рівні розвинутих країн. Уряд під керівництвом В. Ющенка запам"ятався мені найбільш масштабними скороченнями в бюджетних галузях (заборона взаємозаліків). Для фінансиста головне - порядок у фінансах. З приходом до керівництва державою уряду під керівництвом В. Януковича вперше за історію незалежності стало помітно, що держава має чітко окреслену мету, зрозумілі орієнтири і шлях до цієї мети (в медицині - лікар загальної практики, страхова медицина).
    2.
    Не знаючи особисто кандидатів, можна робити висновки по їх діях, результатах, трудовій біографії. Важливо також, хто підтримує кандидата і представляє його "на місцях" (Поліщук, Богатирьова, місцеві лідери). На мою думку, В. Янукович має у цьому плані переваги: погашення боргів по заробітній платі, підвищення її розмірів, підвищення розмірів пенсій та соціальних допомог уряд під керівництвом В. Януковича здійснює найбільш цілеспрямовано, послідовно і наполегливо.
    Трудова біографія В. Януковича: пройшов усі щабелі від керівника невеликого підприємства до голови уряду, керував робітничими колективами. Він більш "приземлений", розуміє потреби простого народу. В. Ющенко працював з "білими комірцями", життя знає більше "теоретично". Тому В. Янукович більше опікується реальними діями, а В. Ющенко запам"ятався перш за все намаганням навести лад у фінансах, що теж потрібно, але з урахуванням реалій життя.
    3.
    Людина іде на будь-яку посаду тому, що вона хоче реалізувати себе, залишити слід на землі, задовольнити свої амбіції, покращити матеріальний стан і так далі. Думати по-іншому красиво, але це значить бути невиправним романтиком. По суті ми, виборці, шляхом голосування наймаємо Президента на роботу. І тут важливі ділові якості людини. Абсолютно незрозуміла логіка, коли В. Януковичу закидають судимості. По-перше, хіба було б краще, якби він став рецидивістом? На мою думку, все ж таки краще, коли людина незважаючи на такі сторінки своєї біографії знайшла себе, зробила кар"єру у кращому розумінні цього слова. По-друге, якщо ми, наприклад, наймаємо собі людей для ремонту квартири, то головне, щоб вони були кваліфікованими і добросовісними працівниками і зробили б гарний ремонт".

4. - Интересно, каким политиком себя декларировал Янукович? (просто интерес иностранца, извините. Почитал немного 159 страниц ветки, пытаюсь понять...) :)

5. Gron

Gron тафгай

Розумію, що історія не має "сослогатєльного наклонєнія", але цікаво булоб почитати програму, як би її писав(для ВАЮ)Гетьман.
    Бо зараз остаточно зрозуміло(мені),що ВАЮ, тільки обличчя "того проекту".
    PS Про обличчя, це я без жартів, про всяк випадок:)

Це ви маєте на увазі підвищення пенсій "гамузом" на 87 гривень, за місяць до "виборів"?
    Чи може бути, зміну мін. зп з 256грн до 205?
    А може Ви не в курсі, яка була офіційна ставка на повернення ПДВ?
    Я ще пам ятаю засилля в бізнесі "данєцкіх", яки вигравали всі "тендери", та неможливо було не тільки працювати, а й гроші від тих "бізнесменів" отримати, навіть по суду, бо суд, теж був їхній.
    Адмін ресурс шаленний, свобода слова на місцях...
    Повний безпрєдєл, в міліції, та в податковой...

Важливо також, хто підтримує кандидата і представляє його "на місцях" (Поліщук, Богатирьова, місцеві лідери).

Пам ятаю також "пріснопамятного" Боделена, монополізувавшего в місті навіть виробницьтво хліба, некажу про розкрадення нерухомості, коли будувались на проданих ділянках, навіть будинки вище за Оперу(потім знесли 2 поверхи)
    Та Серьогу Підрахуя(Ківалова)хапнувшего майже пів Фонтану.

Людина з такою біографією, освітою, манерою спілкування, поведінкою, не має права бути при владі, як що в країні живуть не тільки люмпени, а й мислячі істоти.

Останнє редагування модератором: 9 жов 2009
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Угадайте, о ком речь:

7. Gron

Gron тафгай

Сьогодні Італія руліт?:)
    Мілан форева?:)

• Подобається Подобається x 2
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну Вы молодец! Да, это про Берлускони.
    А казалось, что они не из одной школы? :)

А вот и двоечник снова отличился:
    А вот и один из сюжетов развития ситуации вырисовался:

Останнє редагування модератором: 9 жов 2009
  9. zet

zet Дуже важлива персона

Начали у нас разносить по квартирам списки потенциальных избирателей... Странно до невозможности, мало того, что списки не полные, еще и всем повписывали место рождения Луганск или Днепропетровск... Дурдом запланированный, короче говоря... Который раз голосуем, а списки все брехливей и брехливей...

• Подобається Подобається x 1
  10. Gron

Gron тафгай

Про всяк випадок, розповім про то, що особисто мене в тих списках, небуло ні в 2004, ні в 2006, хоч місце прописки незмінював з 1972(друге діло, що живу не там:) )
    Вимушений був обидва рази із складнощами реалізовувати своє констітуційне право:)
    Але не бачу злого умислу, так, наша звичайна неупорядкованність.
    Але прихильникам пр, дійсно треба вже сьогодні починати виправдовувати своє чергове виборче лузерство;)

Останнє редагування: 9 жов 2009
  11. Степаныч

Не буду дискутувати, справи давні. Скажу лишень, що Ви бачите ситуацію ззовні, я - зсередини.

12. Gron

Gron тафгай

Погоджуюсь:)

А ось тут, незрозуміло.
    Але якщо нехочите, непояснюйте:)

13. Степаныч

Та не секрет. Я тоді заступником міського голови працював. Кухню бачив. Навіть сам варив.:) Не все так просто і однозначно.

14. Gron

Gron тафгай

Погоджуюсь, бо мав щастя робити в предвиборчому штабі, одного з кандидатів на пост мера(на прикінці 90-х), тобто вели всю кампанію, "от" і "до".
    Гадаю, що все стало тільки брудніше, бо сам маючі опит, до ціє "справи", навіть за гроші(великі)не доторкнусь.
    Проти цього і на майдані опинився:)

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У 2004 мали з товаришом їхати до Лємбергу в день виборів по справам. Але вирішили - треба голосувати... Прийшли до відкриття, були перші... Підійшов довариш до столу і..., о диво, в 12 квартирному будинку на годину відкриття вже проголосувало ЧЕТВЕРО виборців. При цьому, за словами товариша, двоє з них вже упокоїлись...
    Плюнув, розірвав бюлетень і покинув цей заклад...

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

І в нашій сім'ї ровно половина виписок помилкові (підкреслюю, на останніх виборах усе було виверено!). Напевне готується небачене вкидання бюлетнів за тих, хто не зміг/не захотів прийти.

Отож. Тоді було лише чотири.

17. Gron

Gron тафгай

Так про що і річ.
    Вкидали та вкидатимуть, і ті і інші, в кого адмінресурс в р-оні, місті, тд, міцніший, тих і більше буде.
    Але взагалі, так на так і виходить, завдяки саме цьому ресурсу;)
    Як в штатах (не про ресурс) кандідати від округу;)
    Зараз "тренування" іде, заради майбутніх поколінь, щоб відрази до самого процесу у них небуло, та шахрайськи схеми всі вже знайомі були;)

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, річ у тому, що памаранчОві побудували свою перемогу на БРЕХНІ і ФАЛЬШІ... А сьогодення, це їх похідна...
    І натяки на ПР, це щонайменше не вся правда...

19. pravednik

pravednik Well-Known Member

Не судіть і несудимі будете! Амінь.

20. zet

zet Дуже важлива персона

Так и у нас так же было все выверено в прошлый раз.. А сейчас сыновья вообще не вписаны, а я поменяла место рождения....

...
    А почему только ПР? Я за них, например, с роду не голосовала... Только в этот раз вообще никуда не пойду и списки выверять не стану...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)