Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Шо, невже 5%?о_О
    Да й то Бог.
    Підтверджую.

2. zet

zet Дуже важлива персона

Пора уже открыть ветку Майдан 3 и обсудить расценки, что б не накололи митингующих и дали народу заработать во время кризиза хоть таким способом. Потому что, в отличие от Майдан 1, на сей раз энтузиастов не будет, ибо достали...

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

а тоді в друге коло може потрапити Ющенко. А там вже буде не 5%, а 50%.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та,чо'...Судячи по дописах ентузізізму не помемшало...причому з обох сторін... Залежно від світогляду... Одним подобається лайно яскравопомаранчевого кольору,іншим - біло-блакитного,ще іншим - біло-червоного... Правда,яскравих прихильників лайна червоного кольору поменшало.... І то вже добре....

5. zet

zet Дуже важлива персона

Еще больше народу, которым все надоело... Так что расценочки лучше все-таки обсудить за митингование заранее и нанять юристов-адвокатов защищать финансовые интересы, :crazy: если решат эНти партийцы и тут обмануть или снизить ставки.. о_О Может потребовать в твёрдой валюте оплачивать да еще с предоплатой?:blush:

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

От вам смішно, а я в Ужгороді ...та буквально 2 тижні тому, своїми вухами слухав розмову хлопаків - хто скільки планує на виборах заробляти. Вони жваво обговорювали розцінки і методи як водночас на побільше штабів працювати.

Доречі, самий оригінальний Литвин. Всім чули його рекламу про "запрошення в місцеве самоврядування" ? То вже в неті гулють опівідки про ті запросини.
    Значить збирають людей, в основному це середнього віку, по оповідках, і агітують їх агітувати ... на абсолютних безкоштовних засадах .... і якшо добре наагітуєш, то наступним етапом буде обіцянка шо тебе будуть балатувати в органи місцевого самоврядування

як воно там Ратушняк сказав .... еее... шось типу "коли я вийшов з партії Литвина, то відчув полегшення , ... як після клізми."

• Подобається Подобається x 2
  7. zet

zet Дуже важлива персона

От уже ж хитрюга... рассмешил.. :) И ШО?! Есть такие что таки поверили?

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Був, між іншим, на днях в "Україні" на Зборах з приводу відзначення 20-ї річниці створення НРУ. Виступало доволі довго одне падло, за яке я голосував в 2004 р., яке 20 років тому до Руху не мало жодного відношення і яке практично весь свій виступ присвятило ґівнонізації абсолютно всіх дій уряду. Наче в нього для цього других місць більш немає і, крім того, треба було чекати 20 років, щоб ще й цими роковинами скористатися на свою надпаскудну, особисту користь...
    Але найбільше здивувало мене те, що велика кількість моїх старих товаришів після виступу, стоячи пару хвилин, щиро гепали в долоні й не менш щиро волали на весь Палац його прізвище врозтяжку... Тут, на львівському форумі, теж бачу в нього симпатиків до чорта і більше. Час, і те, що в державі відбувається завдяки виключно цьому шльоцику нічому їх, на жаль, не вчить...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

а шо вчить? вчить те, що економіка у нас нульова. А хто відповідає за економіку? Юлька! Ви за неї голосували? Ні... А вона керує.

10. Romko

А до неї було купа дєятєлів до вибОру,до кольору... А на хмарці сидів САМ,той жи керував... Юля теж доклала руцю,але януковичієхануровипустовойтенки "діяли" не менш інтенсивно....

11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Кого бы не избрали - бардак ИМХО обеспечен по краней мере лет на 5. Это я еще оптимистично. Долг тоже будет расти.

12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

возрадуйтеся!
    по-перше - вам особисто наслідки не загрожують.
    по-друге - ну це ж у вас дійсно українське коріння - так приємно, як у сусіда хай не хата згорить, так хоч корова здохне!

• Подобається Подобається x 4
  13. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Та вони там всі одним маслом мазані і у всіх одна ціль-напхати бездонні кишені свої нашими грішми напхати

• Подобається Подобається x 2
  14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ужос! Мене аж затіпало ат такой пєрспєктіви! Який ви, однак, ясновідящий, аж страшно. Це з Вами таке мабуть після Чорнобиля случилося... Заздрю Вашим способностям до потєрі пульса.

Останнє редагування: 19 вер 2009
    • Подобається Подобається x 3
  15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вибачте, але дивлячись з Донбасу, про як на мене очевидне, я не дискутую.

Останнє редагування: 19 вер 2009
  16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Сумно...

Ще сумніше.

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вы такой загадочный, однако...о_О

18. Romko

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Даю три спроби. Хоча, я сьогодні добрий, - додам з Ваших слів: виступало - поливало.

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

Глубочайше звиняйте, просто я забувся про те місце, куди мене зараз занесло, зі мною таке після шахти другий раз случаєцця.
    Я ТАМ добавив дві літери і таким чином, думаю, вивів форум з локальної кризи.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)