Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

Путин-Баша только в твоих казочках мой дорогой друг.

Я не представитель москальской влады, Я представитель славного украинского народа, чье мнение было растоптано президентом.
    Пока еще можно спасти лицо и отменить данный указ.

Шаг Ющенко один в один похож на расстрел Ельциным непослушного Верховного Совета в 1993 году.
    Оба по сути преступники, вот так. А как Ющенко прекрасно начинал. Власть портит человека.

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Не-а....Борисе...:D :D :D
    У Кирпы..по круче "тачка" была....:D :D .
    Данило?А Юльки какая "тачка"?:cool:

3. Марина

Марина Well-Known Member

Хочу заметить, мы быстро забываем, что самое лучшее даем детям. Да, одна разница на чем ездит и что делает ГОСУДАРСТВЕННЫЙ ЧИНОВНИК и на чем ездит его дитя. Так вот! ЭТО БОЛЬШАЯ РАЗНИЦА!!!!!
    Хочу заметить, что мобильник у моего ребеночка (9 лет) в 3 раза дороже моего и это мы понимаем, что на этом наши родительские ошибки впереди.
    А Мойдан-то не получился - (наблюдаю с веб-камеры). СМЕШНО!!!!

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

воно би може десь було б логічно, якщо б на хвильку уявити, що суми співмірні... Бо верта - то вже щось не з категорії мобілок як телефонів - то ніби якісно вище.
    --
    І доки вам, пане демократе, а також киянине Данило, буде смішно з факту хабарництва, гарно завуальованого під "подарували дитинці машинку" - доти ви й будете дивуватися6 що ж то вашу демократію так лихоманить...
    А воно іноді з таких дрібних неприємностей і виростають незрозумілі глобальні проблеми... В т. ч. з ціною на газ, з мерсом в нафтогаз....
    --
    "Усі на майдан! демократична влада ще не до кінця!.... (підставте потрібне)
    Ми повинні їх підтримати!" - бо що ж вони бідні без нас?
    --
    Моя думка - крадуть без нас, ділять без нас - то свої злодійські інтереси теж би мали відстоювати самостійно, нє?

• Подобається Подобається x 1
  5. Марина

Марина Well-Known Member

Поддерживаю!!!!

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Нє, бо вже тисячи разів сказано всюди. Люди відстоювали свої інтереси на майдані і в 2004 і зараз у суботу 31,03,07 о 17,00 так само. Те що на трибуні там хтось виходить та вигукує, так то ведучі, "лідери" котрі роблять свідомий вибір для себе в житті. І вони завше під наглядом. Справа народу найняти, чи не найняти їх на роботу, а потім запитати що зробив? Ось ми всі і питаємо: ЩО ЗРОБИВ ЯНУКОВИЧ зі своєю зграєю?
    Так само прийде час і для Юлії, і вона це добре усвідомлює. Звісно якщо її оберуть, точніше дадуть посаду прем`єрки.:)

У тому і відмінність між "помаранчевим майданом" та "голубим". У першому -за СЕБЕ, у другому - за "ДЯДЮ" або взагалі не мають розуміння для чого, бо так їм голову задурили, але йдуть, бо всі йдуть, та ще й гроші дають "на шару".
    Був випадок на цвинтарі, купляю квіти у суботу минулу о 12,00. Підходить п`яненький неохайний дябчик, просить копійчину, мовить: "- дай пару копєєк на пузирь, я сам с Луганска, не хочу "голосовать за януковіча". :)

7. afterstep

дуже сумнівно. Тобто воно ніби десь передбачає, що "добровільно та з піснями", а не "на шару в київ прокататися".
    --
    Так от6 повернемося до 2004 та інтересів - які інтереси відстоювали люди, чия кров змочила київські вулиці? нехай всіх решта ви зневажаєте і за людей не рахуєте - то лишень про київські побоїща давайте поговоримо. І поіменно назвемо винних, виконавців і покараних. І також назвемо, на скільки сотень мільйонів баксів збагатився кожний постраждалий в побоїщах - наприклад, як зросли статки Порошенко?
    --
    Ви ж закликаєте всіх підставити свої голови і ризикнути здоров'ям6 щоб саме цим людям, саме "Їхній Україні" хороше велося, так?

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Наразі я нікого тут ще ні до чого не закликав, покажіть, де?
    Що до крові, то це Ви мабуть з Московією з 93 роком з ГКЧП переплутали, бо в нас тихо і було і є.

9. zet

zet Дуже важлива персона

Не зарекайтесь, Данило, и не хвастайтесь. У людей было горе, дай Бог, что б нас пронесло...

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

А зараз там суцільне щастя, у азіатів?:) Ви помітили що не тільки я а й Тимошенко не закликає?

11. zet

zet Дуже важлива персона

Можно маленькую только корректировочку?
    Моя думка - крадуть у нас, ділять без нас - то свої злодійські інтереси теж би мали відстоювати самостійно, нє?
    Как бы еще, что б от своего кармана их отвадить....

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

afterstep
    Які ПОБОЇЩА-2004 ????
    Не нада ляля! Я під час 2 і 3 туру зустрічався з тодішнім начальником Печерського РУ міліції. і вітав його з Днем укр. міліції по тел.
    Які ПОБОЇЩА ?????
    Матч "Динамо-Шахтар" - це "буря в пустелі" (за числом побоїщ) у порівнянні з 2004 роком.

13. afterstep

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дудки. Казав же Мартинюк у суботу: -"це не останнє підвищення тарифів":)

Ага, я теж пом`ятаю Шуфрічу пакетом з кефіром загамселили.:)

Останнє редагування модератором: 2 лис 2008
  15. afterstep

і взагалі вибори того року доволі часто супроводжувалися фізичними розправами... чи освіжити вашу пам'ять, чи самі гуглом скористаєтеся?

16. zet

zet Дуже важлива персона

Чаще всего в районах симпатизирующих "синим".. Видно, просто дикое совпадение....

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це ж не банальна кримінальна бійка. Різницю вловлюєте ?

18. afterstep

це є розбиті голови - і не за "банальний кримінал"6 а за участь у акціях на підтрику презіка (інакше трудно називати людину, яка так "киданула" своїх прибічників). І це не єдиний факт6 і не має ніц спільного з криміналом, а пов'язано з "виводом всіх небайдужих на майдан, щоб відстояти..." - що? Що відстояли?

19. OldMan

OldMan Well-Known Member

Это проще у Жваниии спросить.
    Я так понимаю - это Жвания взялся финансировать всех недовольных.
    Не?

20. OldMan

OldMan Well-Known Member

Брехня.
    Нет уже народных депутатов.
    Ющенко разогнал их всех.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)