Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Gron

Gron тафгай

Егеж
    Жодного виклика до прокуратури(як підозрюваного)

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Об чом Ви?о_Оо_Оо_О
    Яка прокуратура?о_О
    То для нас,грішних..прокуратура,суди.міліція,податкова...
    Дик,не в Європі жиєм...:dntknw:
    Згадалося...
    [MP3]http://www.playcast.ru/uploads/2009/08/24/1161708.mp3[/MP3]

3. Gron

Gron тафгай

Та всяка разна:)
    У Яника, мабудь на рівні р-оної, чи міської вирішувалось, у ЮВ вище.

Вибачаюсь:)
    Допис Ваш одразу недочитав:good:

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Угу...
    Всі встали..і з заміранієм сєрдца скандуєм
    Бан-ди-там - тюр-ми!!!:feminist:
    :bazar:

• Подобається Подобається x 2
  5. Gron

Gron тафгай

Ромку, Ваша позиція що до виборів, зрозуміла.
    Я теж на виборчу дільницю вперше за життя прийшов у 91-у, другий у 2004-у.
    ВИМУШЕН піти і зараз, бо розумію, що гавити час, більш НЕМОЖЛИВО.
    Сподіваюсь, що в другий раз, матиму право на більш рішучі дії, як що кинуть.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

- Вот! Вот это вопрос вопросов, - задумчиво сказал Груздев. - Им вы
    меня наповал бьете. Но при желании можно ответить и на него. Я уже ответил- не знаю.

(с) бр. Вайнер - "Эра милосердия"

• Подобається Подобається x 6
  7. Лисеня

Лисеня Active Member

Вісім хто каже, що в Ющенка забрали владу і зробили за великим рахунком весільним генералом. А як на рахунок зовнішньої політики, внутрішніх справ, армії . Це ж підконтрольні йому міністерства. Голову Нацбанку подає/звільнє лише президент. Ющенко зовсім не контролює ці сфери діяльності, а лише проголошує певні меседжі.
    Хто нам потрібний? Іноді здається, що нам потрібний військовий переворот. От тільки де тих військових взяти, які б хотіли порядок навести, а не деребан продовжувати.

• Подобається Подобається x 3
  8. eugensedko

eugensedko Member

майдаан... як много в етом словєє... після 2004 року люди, здається, вже прищеплені від гострого майданіта та більше туди ще довго не підуть.

нещодавно дружина читала Сенкевича, "Вогнем та мечем". Зачитала один епізод стосовно "майданної" тематики... на який ми згодом не могли не придумати ось таку пародію, стільки збігів с сьогоденням :)

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Простите за грубое слово - дурня. Луцнка и политтехнологи - смешно, но вот о людях - не надо. Не достойны оказались, мелковаты политики - оседлавшие майданный порыв этого народа..
    Ну, она, знаете ли, сама виновата. Связи связями, но
    надо же и совесть иметь. Когда-нибудь спросят: а что ты можешь, так
    сказать, предъявить? И никакие связи не помогут тебе сделать ножку
    маленькой, душу - большой, а сердце - справедливым

к\ф "Золушка"

• Подобається Подобається x 5
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Коли?...
    Хто?
    Ромко окопався, наніц. Деякі в танках сидять.

11. eugensedko

eugensedko Member

Мелковаты, но им это удалось. А народ повелся. Этого достаточно, чтобы иронизировать и над самим народом. Чем больше над этим иронизировать, и чем больше народ САМ НАД СОБОЙ будет иронизировать в этом плане, тем лучше, не?..

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Знаете, не у нас одних проблемы с правительством. В Италии правительство меняется регулярно. Как кто-то сказал "В Италии проблемы не с Берлускони, а с народом, который выбирает Берлускони."
    При этом надо учесть тот факт, что опыта выборов у нас нет. За всю историю - единственные выборы президента и мы хотим, чтобы все с одного раза было хорошо. Огромный плюс уже в том, что народ более обдуманно к этому подходит. По принципу "голосую за своего" остались только из электората Януковича. Гражданское общество начинается с нас. Если мы не пойдем на выборы, мы покажем власти свое безразличие к тому, что она делает.
    Понятно, выбора особенного нет. Но, это же только начало. Наш выбор как говорит Ромко еще в памперсы писает. И наша же задача воспитать для начала своих детей, чтобы они были свободными и активными. Уходя от темы - я на этот счет всегда спорю со свекровью должны ли дети беспрекословно слушаться, только потому что взрослый так сказал. Я ее уверяю, что сейчас время совсем другое, которое требует не послушных его членов, а активных.
    Опять же, если сравнивать с семьей, то как бы мы ни любили свою половинку, она всегда отличается от идеала, который мы нарисовали себе в голове, но мы ее выбрали из тех, кто был рядом, а не в нашем воображении. Так и все эти кандидаты очень далеки от идеала, но нужно выбирать из того, что есть. Не прийти на выборы - это не выход.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

і то є наша біда.

"ну так, я був на Майдані, давай мені все і одразу" - така от психологія наших людей.

14. eugensedko

eugensedko Member

Гарно виразився стосовно цієї теми Подерев'янський...

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, счас........
    Хто зняв останнього міністра оборони? -Юля!
    Хто фінансує міністерство оборони? - Юля!

16. Лисеня

Лисеня Active Member

Все вірно, але... Ці відомства належать до сфери діяльності президента а він - не вміє/не хоче/не може (необхідне підкреслити) ними управляти. Ющенко дозволяє собою маніпулювати. Він не є самодостатньою особистістю. Керівник має мати силу взяти на себе відповідальність. Наразі винні всі окрім... Хто такий? Чесно не знаю. Нових, але вже з якоюсь командою і програмою і хто б хотів згуртувати країну (навіть часом ціною компромісу) ще не видно. Тому і написала те, що написала.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та безумовно, Ющенко не святий і помилок наробив достатньо, згідний, що характер у нього не той, що б хотілось. Але повірте, від нього найменше біди.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Верю.
    Хотя всегда считал, что выбирая политика народ думает кто им больше пользы принесёт, а не меньше бед наделает.
    Эх, Галиция! ЧУдная страна!

• Подобається Подобається x 3
  19. Лисеня

Лисеня Active Member

ОТ і б хотіла з Вами погодитись, а щось не дає. Я розумію, що в силу нашого географічного положення і історичного минулого ,ми звикли перестраховуватися. Я не бачу нічого конструктивного в його ДІЯХ (лише слова і іноді занадто емоційні). Я вважаю, що він просто попав в те місце і той час (Майдан) але незрозумів всієї покладеної на нього відповідальності. Жаль.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А воно так все є.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)