Майдан-2. Разом нас багато!

Discussion in 'Політика і політики' started by Danilo, Mar 29, 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15.0%
  2. Тимошенко

19.6%
  3. Янукович

6.0%
  4. Симоненко

3.3%
  5. Яценюк

11.6%
  6. Другой кандидат

15.6%
  7. Не пойду или против всех

23.9%
  8. Обама

5.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

При Кучмі ви не були такі категоричні.

2. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Миху, не будьте такі категоричні. На перших виборах я голосував за Кравчука...на других взагалі не голосував...не було Чорновола...на третіх за Ющенка....точніше проти Януковича. Але свій голос віддав Ющенку. Значить я також відповідальний за політику, яку він проводить. А політика ця ну зовсім не та, яку він обіцяв. Значить він мені (як і іншим ) збрехав. А я не люблю брехунів....

І вибачтесь перед Ромкою. Не гарно. ІМХО.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Було б дуже просто і наївно вважати, що одна людина, навіть в особі президента може навести лад в Україні, у якої нема ні традицій правління державою, ні сталого устрою в самій державі. То є перше. Друге. Коли президентом був Кучма, він мав реальну владу. Відправити уряд у відставку для нього то було, як два пальці об асфальт. У Ющенка нема такої влади, він не те, що уряд, він навіть простого міністра не може відправити у відставку. Чому так сталося? Тому що народ давши спочатку владу Ющенку, на виборах у Верховну Раду, забрав її, віддавши більшість Юльці. От де вся біда зарита. Хто зараз реально керує країною, її економікою? Прем"єр-міністр, а за кого ми голосували? За Ющенка! Ви голосували за те, щоб Юлька керувала країною? Ні! Тобто нас просто кинули. Ми вибрали собі весільного генерала, а в колуарах ділки-депутати - реального керівника країни.
    От і весь розклад.
    Поставте зараз ЛЮБОГО на посаду президента - нічого шляхетного не вийде - влада розпорошена, ніхто нізащо не відповідає!!!
    Юлька може спокійно обгадити президента, а він її і не більше!!! Бо нема голови держави. Такого бардаку добивалася Росія в Україні. Результат маємо.

А що до Ромка, ми з ним трохи друзі,а збоку здається, що ми жеремося, а насправді між нами все гаразд.

• Подобається Подобається x 4
  4. рівнянин

Дякувати Богу....Та і я з ним весь час спілкуюсь...Останній раз пару хвилин тому....

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кучма..Кравчук...та з самого початку в Україні правили огризки системи...
    Кравчук,головний ідеолог компартії...раптово став побожним...
    Кучма - красний діректор...
    Ющенко..його син...отой спектакль..який був розіграний системою,щоб трохи продовжити своє існування..
    Совок ніде не дівся...
    Те,що відбувається зараз - остання стадія агонії...гниття...

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

син та й син... вчепився... чого ж тоді голосував, раз син?

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Сын за отца - не ответчик... :sorry:
    Да и потом тогда ведь как дело было - раз не помните - или надежда, что "сынок" все-же выполнит, что говорит - или Яник - "кучма-2"... А копия - она ведь всегда хуже оригинала, а куда хуже еще нам? Вот и выбрали...А сейчас - выходит совсем нет выбора... Приехали - закуривай... :cry:

8. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ню, ню. Юля , якщо мені пам'ять не зраджує, на президентських виборах чемно відійшла в сторону, щоб не заважати Ющенку, та ще й підтримувала його. А потім що сталось? Ющенко поліз великодушно миритися з регіонами і всяко гадити на Юлю. І до-о-овго Юля мовчала на вибрики Ющенка, а потім таки дала мокрими трусами по писку. То що її тепер професійно обгаджують видно відразу. Вона хоч і робить помилки, але щось пробує зробити. А оточення Ющенка і регіони люблять тирити по тихому і багато. Конфлікт між Тимошенко і Ющенко швидше всього від того що не той куш вона йому відвалила. Тому що хто він? Той що випадково піднявся на хвилі протистояння Януковичу?! Той що норовив все відсидітись в кущах під час акцій типу "Кучму геть"?! Не має чолов'яга ні почуття роботи в команді, ні власного слова. Хоча політик він ніби проукраїнський, але забагато пустої води мутить

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви про про батька Януковича, який служив і у німецькій поліції у роки ВОВ? Згоден, не отвєтчік, але ж яблуко від яблуні.......

відійшла? в сторону? Так вона й не балатуваляся і до помаранчевої революції її партія мала зовсім небагато голосів. Саме виїхала вона на революції.

потім Юлька кров з носа рвалась до прем"єрства.

та чули-чули... всі - кака, а вона працює... верстат друкує.

Куш? вона йому?
    хто вона? її обирав народ? ні. От повноваження президента забрати - то її робота.

Ну так... Янукович - пуп землі був, а Ющенко на його славі виїхав....

Бо немає влади. ВР розпустити може, при певних обставинах, а уряд - не може.

Last edited by a moderator: Sep 15, 2009
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пряма дорога у міністри культури, або освіти.

11. Дальневосточник

Об отце Януковича я уже писал - раз был против "советов" - герой....:haha:
    Нет, я о "духовном" отце Ющенко - о Кучме...:)
    Мы что - без памяти? Какие "выбрыки"?!?
    Конфликт с приватизацией НЗФ, борьба за "отрасли влияния" между бизнес-группами "Приват" и "Приднепровье", противостояние по линии премьер - секретарь СНБО, негласные закулисные тандемы Тимошенко-Коломойский и Порошенко-Пинчук
    Вот что было-то... И трусы у Юли были действительно мокрые - ТАК ей хотелось отдать Коломойскому Никопольский ферросплавный, что "вспомнила свое детсво золотое"....Обдулась от натуги....:good:

12. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

У мене склалося враження, що наша "криза" почалася саме з її популістської роздачі вкладникам ощадбанку срср по отій "тисячі гривень".
    Жест-то зробила, популярність здобула. Але від того жесту починаючи все якось.. захиталося.
    Звісно, я не аналітик і це моє суб'єктивне враження.
    А ще не можу забути одну з перших "проблем", піднятих нею давно-давно при перших кроках політичної кар'єри. Це була внесена на голосування ВР постанова про стимуляцію імпорту м'яса в Україну. І почали б ми тоді їсти ніжки Буша.. (чиї інтереси вона лобіювала, цікаво? яких посередників?)
    Так і не відслідкувала тоді чим ці її ініціативи і намагання "нагодувати українців м'ясом" закінчилися.
    Зараз у нас своя "наша ряба" та інші виробники курятини є, і не знати чи їх продукція корисна.. але ж - наша, хоч щось ми виробляємо (а не імпортуємо).

13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А все забыли уже историю с "коррупцией" Порошенко (подковерной борбы за его снятие) Зинченко...
    Тимошенко выберет любой метод, она ни на чем не остановится. Я тут пытался поискать ссылки того времени и сентябре октябре 2005 и надыбал только эту перепечатку с УКраинской Правды.

Кто помнит события перед ее снятием с Премьер МИнистров в октябре 2005 ?

http://news.tut.by/world/58699.html

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

який жах! з рунету сморід прибрали - і нема де знайти...

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Місце під новий звільнили. Вибори...

16. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

У рибі фосфору багато, кажуть на пам'ять позитивно впливає... Ану добре пригадайте. Саме і не балотувалась щоб не бути тех відривним кандидатом.... там і її заяви були в той час в тому руслі

а що логічно мало відбутися коли підтримуєш кандидата в президенти і не заважаєш йому?

другий раз на граблі наступати не тогой... якось не гарно. Програвати (як то зробили помаранчеві після 2004 року) інформаційну війну не до лиця... тобто шкодить. Професійно обгаджують- професійно відмивається. Нє?

:))) актуально про рибу і фосфор.... тобто якщо проглянути дати і подивитись хто був при владі.... і хто планував бути ;)

розпусник однако... верховної ради :)) а до уряду імпотент чтолі?
    - пане лікарю Мій чоловік активний імпотент
    - як то?
    - А от дивіться,(скидає ліфчик, а у мужика раз і встав)
    - Ну ось, а Ви казали імпотент..
    - Ага, а Ви попробуйте від пупа силою відхилити його тепер

і я там бил.. мёд пиво піл :))) що по ящику неслось то в вуха попало

я, я, натюрліх. лишній раз доводить що більшість чує лише те що хоче почути.... було би смішно, якби не було так сумно :) Отже дехто почув як пообіцяли роздати частину вкладів і як зозульки типу Кисельва, Герман, Шуфрич... кукували про праблєми, а про все інше повз вуха
    Про "ніжки буша" окремо. Якщо під вами працюють некеровані (а інколи навіть шкодячі з політ вигідності комусь) підприємства, які на прохання не робити хвилі починають дико забавлятись з цінами, які би Ви обрали методи боротьби з цим? Ну а потім ясно. Можна і про патріотизм згадати і про власного виробника.... який прибутки в офшорах ховає . Чи мо хтось хоче розказати що таким чином губиться присадибне господарство на сім курок ?! :)))
    З.І. Я розумію що Юлі деколи кришу рве, але і навчіться читати між рядками де є дія і наслідки а де просто політ- закакування мозгів про о-н-н того дядю чи тьотю, а тим часом в мене руки які нічо не крали:)))

• Подобається Подобається x 4
  17. Дальневосточник

Тонкие намёки на толстые обстоятельства? (с)А.П. Чехов
    Юля - как та француженка из анекдота, котороая говорит мужу, заставшему ее под любовником - "Жак, не верь своим глазам - а верь моим словам!".... Но её то я понимаю...А вот закрывающих глаза на её срамные дела - не понимаю...:nea:
    Неужели не видно, насколько она лживая, непорядочная, продажная? Неужели память поотшибло у её "прихiльникiв" - не помнят, сколько раз она "кидала" всех, кто ее окружал... Как тут не вспомнить г-на ульянова - вот уж точно - её духовный отец. Предавал, шел по трупам и душам людей... Нет панове - чистые дела не творят грязными руками.

18. рівнянин

Хорошо. Кого Вы предлагаете? Конкретно. С аргументацией. Только реально. Без мечтаний.

19. Gron

Gron тафгай

Вибачаюсь, не "кидала", а "підкидала", це якщо фр анекдот мати на увазі;)
    Партнери невмілі діставались:)

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не більше,ніж інші..хто зараз "рулить"..
    а Ющенко - той навіть серед них виділяється...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)