Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Почему?
    Вы уверены, что он выйдет?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехня. Ці, буцім-то мої слова - фальсифікація, як і його перемога в 2004 році.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ні. Тоді,у 2004-му році Ющенко став президентом,дякучи тим людям,які вийшли на Майдан. І,готові були на все. І до всього.Але ж вони підтримували не Ющенка... А він цього не усвідомив... І,в результаті...маємо те,що маємо...

• Подобається Подобається x 4
  4. VasMT

Романе!
    Коли помаранчова зграя гавкала - "Фальсифікація, обман, адмінресурс..." і подібне, на виборчій дільниці в селі, де моя мама зараз мешкае, за цього Апіофіла проголосували:
    - мій бувший сослуживець пан К...н, його дружина і син, які в цей час були на заробітках у Великій британії;
    - мій рідний брат з дружиною, які як і Ви не ходили на вибори...
    А "посєщаємость" була стовідсоткова. Всі за "світле майбутнє" і один голос за ВФЯ.
    Це можу довести в суді, і не тільки в Печерському.

• Подобається Подобається x 2
  5. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Так, Ромку!! Но когда мы с тобой на Майдан вышли, другие то не вышли.. Какие ещё варианты ещё есть... Как и тогда_ мы не за него голосуем, мі против НИХ.

6. Romko

Помаранчева зграя...голуба зграя...червона зграя...сіро-буро-малинова зграя... Суть одна... ЗГРАЯ... Але оті люди,що були на Майдані тоді того не знали... ТОДІ була надія... Тому й кажу - найближчим часом Майдану не буде.

• Подобається Подобається x 3
  7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Эт вы зря. Нас так в 96-м развели , не за Ельцина голосовали , а против Зюганова.Что вышло сами знаете

8. Alexey Titievsk

Это правда. Но, боюсь, у нас сейчас та же самая ситуация.. Природа одна - в политику на постсоветском пространстве вышли самые безжалостные и беспринципные люди, иногда - просто бандиты, а нормальным людям за кого то голосовать надо....

• Подобається Подобається x 1
  9. VasMT

А громадянської війни?
    Зграї в боротьбі за ареал існування почнуть або гризти один одному горлянки(в що я не вірю), або в кончах, заспах, піроговах, міжгір"ях... тихенько поділять нас, і далі в аматорський театр ляльок бавитись будуть (що вірогідніше в рази).

10. Alexey Titievsk

Если позволите, очень-очень огрубляя... Чтобы поделить - деньги нужны... В Цюрихе денег больше, чем в Заспах.. Цюриху поделённая Украина не нужна.

11. VasMT

Я не про териториально, а економически....
    Да она уже поделена, Украина наша. Чьё электричество, чей газ, чей уголь, чья металургия, леса, горы...
    им бы еще крепостних...

• Подобається Подобається x 1
  12. Gron

Gron тафгай

На жаль не вся...
    Тому й за владу бьються, щоб блище до керма стояти(краще, кермо в руках мати), щоб при розподілі нічого непрогавити, та вже приборканого нелишитися:sad:

13. Romko

Та й громадянської війни не буде...
    бо
    хоча дерибан буде продовжуватись..гризня між зграями...
    Хіба буде явна загроза воєнної експансії з боку Росії...

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Это просто - отсутствие уважения к законам и желание придя к власти, отобрать все у конкурента (ов), пользуясь армией, милицией.....
    Рейдерство в законе..

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Давайте подумаем, что он еще не развалил ?

Он царь Мидас наоборот. А заклинания - каждый произносить может.

Что каасаетя его рейтинга и письма МЕдведева. Если посотреть на то сколько знают и не знабт на УКраине про письмо Медведева и их учесть (просто умножить на рейтинги), то ясно, что ничего это ему не поднимет. Поднимать уже нечем.

16. VasMT

Навряд! Легше продовжувати скуповевати. Пам"ятаєте анекдот (я коротко, бо він бородатий):
    Компанія в квартирі грає в карти. Дружина гримає на чоловіка:
    - поприводив, накурили, насмітили, в карти граєте!!!
    - Не кричи в чужій квартирі...

А показати м"язи - Росія їх показала. А бджоляр, як третьокласник: - А я скажу братові, він в десанті служив (в тюрмі сидів, боксер...)!

А Вам би хотілось, щоби вся? І в чию користь?

17. Gron

Gron тафгай

Приватну власність, ще не відміняли(про 1917 згадую сам:)) )Власник повинен бути у всього.
    А в чию користь, небачу різниці, хоч "донецькі" мені наіменьш до сподоби.
    А коли у всього в країні буде власник, тоді в політику прийдуть люди ,які будуть сворювати закони, які цю власність, будуть захищати.
    До влади, повинні прийти не з бізнесу 90-х, а юристи, єкономисти та інші фахівці нової формаціі.
    Тоді влада робитемить на бізнес, а ні навпаки.
    Почекаємо років 30-50:cry:

Останнє редагування: 30 сер 2009
  18. Romko

"Сила есть - ума нє надо"(с)...

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Браво :good:отлично сказано,добавить нечего

20. Alexey Titievsk

Украину не развалил, пафоснее скажу - пропагандирует Украину, как может...

А рейтинг...

Что ж - рейтинг - понятие виртуальное. Медведев сейчас активно рейтинг Ющенко поднимает...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)