Майдан-2. Разом нас багато!

Discussion in 'Політика і політики' started by Danilo, Mar 29, 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15.0%
  2. Тимошенко

19.6%
  3. Янукович

6.0%
  4. Симоненко

3.3%
  5. Яценюк

11.6%
  6. Другой кандидат

15.6%
  7. Не пойду или против всех

23.9%
  8. Обама

5.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не знаю, куда Вы относите меня - однако я согласен с Ромкой. В ситуации выбора между ЮВТ и ВФЯ - когда оба хуже - участие в выборах дает возможность легитимизировать результат. Я слишком хорошо помню времена, когда все поднимали руки "за!" - и лишь единицы позволяли себе открытое несогласие... Сейчас стало много рассказывающих, как они держали дулю в кармане - но ведь каждый компромисс с совестью - давал силы монстру, пожиравшему лучших - под наше молчаливое согласие....Я вполне понимаю утопизм - но несостоявшиеся выборы (люди просто не пришли!) - лучший ответ на игры нашей влады....

• Подобається Подобається x 6
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Миху,ти ж добре знаєш,що в нас закон - шо дишло...ніби ж не нині привЕдений... А,щодо того,що я казав...от життя віддам(хм...вдуматись...на фіга таке життя...),а на вибори не піду... Йди ліпше ти...гляди....а раптом закон спрацює...все ж один виборець прийде....

• Подобається Подобається x 4
  3. І що? Ви гадаєте, що як усі не прийдуть, то влада стане кращою? Сумніваюся. :sad: Хоча мої батьки і знайомі вже кілька років на вибори не ходять. І я не знаю, чи ВАРТО мені йти.

• Подобається Подобається x 4
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я гадаю, що якщо би і ВСІ прийшли - то влада кращою б не стала...

але сама на вибори піду. якщо ні за кого голосувати, то принаймні поставлю галочку в квадратику "проти всіх" - щоби просто мій голос не вкрали, як-то у нас на неьці-Україні робиться.

• Подобається Подобається x 6
  5. І я, мабуть. Дійсно нема кого обирати.

• Подобається Подобається x 1
  6. Bogun

Bogun Well-Known Member

А я буду на бюлетні грати в гру, куди ручка впаде за того проголосує. Лише боюсь, що випаде Вітренко.

7. о_О
    Краще вже проти всіх.

8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Ага, "Проти всіх" голос врахують, а лише розподілять між всіма іншими.

9. Ну, хоч не одній Вітренко.

10. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я ще думаю про 3 спроби, якщо три рази випаде Вітренко, то це вже доля :))):))):)))...

11. Romko

На кого не випаде...там великої різниці нема...:dntknw:
    Яке їхало - таке здИбало...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Romko,извините за беспокойство,а сколько среди них тех,кого на Майдане поддерживали?

13. Romko

Мдя...переживаю за стан Вашого гіпофізу... Чув,що якраз він відповідає за сприйняття і усвідомлення себе людиною в ПРОСТОРІ і в ЧАСІ.. Нагадаю Вам,що надворі зараз 2009-й рік. А Майдан був у 2004-му...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

прийдіть і проголосуйте проти обох. Але прийдіть. Байдужість - ось де біда.

• Подобається Подобається x 5
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А яка різниця? Тільки бездіяльний не помиляється. От був би знову Майдан, прийшли б нові політики, чим зле?

16. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Я, наверное, покажусь, банальным... Я буду за Ющенко голосовать и всем советую. Зациклившись на пчёлах, Голодоморе, НАТО и прочем - он всё-таки отражает украинские интересы, особенно, убрав Балогу. Понятно, г-н Медведев тоже сильно его рейтинг ещё поднимет, никак Российская власть не поверит в отсутствие пророссийских сил в Украине.

Понятно, что это не оправдывает Ющенковскую лень, сына-мажора, брата-газовика, тень с "отравлением" и прочее.

Last edited: Aug 30, 2009
  17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это в первом туре. Но, все мы уже знаем, кто выйдет во второй. За кого во втором?

18. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

За Ющенко..

Сами посудите, вариантов всего три - Ющенко, Тимошенко, Янукович. Есть ещё Литвин и Яценюк.. У остальных денег и раскрученности не хватит. Но первый слишком гладко-хитёр даже для Украины, а второй - комсомолец. Тоже не годится.

Знаете, почему так успешна была Тимошенко в борьбе против крупногабаритных мужиков, даже отличаясь крайней беззастенчивостью и ложью в борьбе за личную власть?

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Проти. Категорично. Позор нації.

20. Romko

Миху,оті нові політики ще в проекті,або пісяють в свою першу пеленку. Готовий закласти востатні зуби,що ніякого Майдану найближчим часом не буде. Тому що клоуни залишились ті самі. І цирк нікуди не поїхав...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)