Майдан-2. Разом нас багато!

Discussion in 'Політика і політики' started by Danilo, Mar 29, 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15.0%
  2. Тимошенко

19.6%
  3. Янукович

6.0%
  4. Симоненко

3.3%
  5. Яценюк

11.6%
  6. Другой кандидат

15.6%
  7. Не пойду или против всех

23.9%
  8. Обама

5.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

VasMT,

здається, Ви ненавидите Україну більше, ніж я ненавидів Совок.

Принаймні у мене були причини. Генетичні.
    І Совку я не присягав.
    А у Вас які причини ?
    І кому Ви присягали ?

Чесно кажучи, крім відрази, більшість Ваших постів нічого не викликає.

• Подобається Подобається x 4
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ми говорим гарант - подразумеваем Украина?
    А Ви Борисе уважніше почитайте.
    Україна мені рідніше "верховного головнокомандувача".
    А "Вор должен сидеть в тюрьме!".
    Ненавиджу "затятих" .

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  4. Boris_Kiev

Вам хотілося, щоби СПРАВЖНІЙ вор (а не той, що існує у Вашій уяві) став президентом ?

Маєте якусь конкретику - рийте.
    Тільки тут я Вам не порадник.

• Подобається Подобається x 3
  5. VasMT

НІ!
    Злодій повинен сидіти у в"язниці, а не виставляти свою кандидатуру на вибори.
    НІ - ВітькАм і ЮлькАм.

6. Boris_Kiev

Он Юля у ВітькА відібрала держдачу у Міжгір'ї (за Вишгородом) і повернула Державі.
    А Ви особисто здатні на щось вплинути ?

Здається, у 2004-му студенти та водії зробили для Держави більше, ніж силові структури.

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

І їм тепер безмежно стидно і образливо...
    А силові структури дали їм можливість "покуролесить". І тепер кусають лікті. (принамі військові)

8. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

http://tvoy-vibor.com.ua/ ще не було такого посилання? Голосуемо, а то поки один схід проголосував

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну це вже неправда!
    це черговий штамп пропаганди!
    За що їм має бути соромно??? За те що вони відстоювали право на свою думку??? за те, що вони позбавили всю країну від прямого впливу північно-східного сусіда? за те що вони не допустили щоб ними керував колишній зек???
    вневнений - їм за це не соромно, і навпаки - соромно їм за це дорікати!!!
    ...а от те, що не все шо хотілось відразу за рік-два-п'ять вдалось ..так що ж тут зробиш...як каже російське прислів'я: "Москва не сразу строилась" (С)

не можу з Вами не погодитись. Однак і в цьому дії Мєдвєдєва є послідовними і логічними, оскільки суверенна держава Україна в нього асоціюється з суцільним негативом, якого не повинно бути в історії, а Ющенко як гарант Конституції (однієї з ознак суверенної країни) - уособлює для нього все це "ганебне явище" - українську державу, яку всі українці виборюють вже багато століть. Плекають і мріють врешті що будуть жити в своїй державі до якої ніхто не дозволить собі нахабних висловів на кшталт тих що дозволив собі в останньому зверненні Мєдвєдєв.....
    ...ну і само собою саме словосполучення Незалежна Україна викликає в нього бурю негативних емоцій і нестерпне бажання заперечити факт існування цього явища...так що які там привітання з Днем Незалежності України?...

• Подобається Подобається x 6
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

За бєсцельно прожитиє годи. (с)

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Очередной ляпсус Виктора Федоровича:
    Вот мне интересно, ну сглупили ПР уже один раз с ВФ в 2004, почему не поменяли за это время на того, кто хоть говорить умеет? Или это - раскрученный бренд?

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви знаєте, Ома, я собі завдавав це питання безліч разів. Здається, гіршої кандидатури і годі придумати. Тут і біографія і неспроможність звязати два слова на будь-якій мові і хамство і часте рукоприкладство і тотальна залежність від кремлівських ліліпутів.
    Не можуть знайти щось краще? Чи "вєлєно нє мєнять" з північного сходу?

13. VasMT

За те, що відстоювали право на свою думку, яка нікого НЕ цікавить.
    За те, що вони позбавили всю країну від прямого впливу північно-східного сусіда, яку почали скуповувати районами ті ж самі сусіди, через наших "слуг".
    За те, що вони не допустили щоб ними керував колишній зек, залишившись "отарою" і полігоном для теперішніх любідрузів і дорогімоїх.
    Ім образливо, як і ветеранам (колір мундиру немає значення): - "за що кров проливали?", пенсіонерам - "за що горбатились?",...
    Є гірша кандидатура, ТАК!
    ВФЯ перезрілий кавун - на вигляд смачний і солодкий, а в середині гнилий і кислий. Він своє вже віджив. ВАЮ - політичний мрець і блазень, ЮВТ - брехуха і авантюристка.
    Але, от горе, вибирати прийдеться серед них. :scratch_one-s_head:

Last edited: Aug 27, 2009
  14. Pedro

Може не моя це справа вмішуватись в цю розмову але їм може бути соромно лише з однієї причини. Через те що довірилися людям, які були недостойні того. І які були керовані тими ж чи подібними ляльководами що і двічі несудимі...
    Колись Рейґан казав - давєрай но і правєрай. Знову наступили на ті самі граблі - не обєдналися, не створили могутньої організації, яка б по крайній мірі тримала під контролем всіляких любих друзів чи двічі несудимих...

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Это вечно. Однозначной правды нет. Про революции нам ли не знать? Делают ее одни, а пользуются результатами сами знаете кто.
    Но, это не повод для пессимизма.Гораздо хуже бы было, если бы
    творили что хотят, а мы дружно аплодировали в порыве любви к власти. Сразу быстро и хорошо не получится. Это будет процесс долгий, тем более учитывая нашу "хатаскрайность".
    Неужели Вы не видите никаких положительных перемен?

Это да! Правы на все 100!

Last edited by a moderator: Aug 27, 2009
    • Подобається Подобається x 1
  16. VasMT

К счастью, вижу -

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Где логика? Не поняла.

18. zenyk

zenyk Well-Known Member

ото буде позорище сороміцьке як нашу країшу буде представляти таке одоробло, яке не тільки не знає толком інших мов крім російської (і то на рівні наближеному до фєні) навіть українською грамотно з листка не прочитає, а ше й від себе буде городити дурниці на кшталт Ахметової з Ахматовою, Чорногорії з Косово і т.п.:haha:
    ...хоча сміх тут недоречний....:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 5
  19. Pedro

А Ви ще не зрозуміли? Для таких як він щастя в тому, що ПР по опитуванню на першому місці. (Хоча, думаю, перефразовуючи анекдот, яка країна таке й опитування).
    І немає значення чи там зеки чи бандити чи олігархи, але, головне!!! Вони душой і тєлом(може і буквально) віддані кремлівським ліліпутам.

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Если бы все ТАК просто... На самом деле - все - не исключая и ВФ - желают быть "царОм". Причем - полностью, а не на побегушках у кого-то. А для людей - как для дифективных - разыгрывают спектакль - мол - ВА смыкают из Белого дома, ВФ - из Кремля, А ЮВ - болтается между ними, як .... в ополонцi...
    P.S. Вспомним, к примеру, Тузлу. Как бы выступила "марионетка Кремля"? Думаю - так - "да шо там кусок песка....Сcориться из-за этого недоразумения с братским нарордм...и т.д."
    И что говорил в ту пору премьер-министр ВФ? Как-то не очень вяжется с тезисом пана Pedro о "кремлядях"... :)
    Зато другой "видатний дiяч" натихорца пишет письма "примите Христа ради"... Надо думать - в угоду Вашингтонскому обкому? Не? :)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)