Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось знайшов статтю пана Трегубенко. З його побажаннями щодо річниці Незалежності. Хотілося б приєднатися і мати надію, що це колись стане реальністю в Україні.

Дозвольте замовити привітання
    21.08.2009 14:32 ___ Сергій Трегубенко, для УП

До Дня Незалежності України прошу познайомити мене з розробленими концепціями розвитку України. Я хочу знати: що і яким чином забезпечить майбутнє процвітання держави і нашого життя.

Я хочу знати, хто і що для цього повинен робити. Я хочу бачити цілісну картину всього, що відбувається в Україні, взаємозв’язок окремих дій з кінцевим результатом.

Я хочу знати, що конкретно зробив кожен і з влади, і з черги до неї для того, щоб покінчити з суцільною корупційною продажністю всіх гілок влади.

Що і яким чином планується зробити, щоб чесно працювати стало б престижним, а творити – стало б вигідно. А за руйнування і розкрадання держави саджали б до в’язниці.

Я хочу, щоб концепція розвитку України була викладена такою простою мовою, котру зрозуміє кожен українець. І щоб весь науковий потенціал країни працював на освіту народу у більш складних суспільних питаннях. Бо ніщо так тісно не пов’язане між собою, як культурний і освітній рівень нації та заможність й духовність її життя.

І ще, я хочу почути, що головним в Україні є її народ. Не якісь вискочки, не якась еліта, не мародери-мільярдери, не феодали з Голованівського лісу, а саме народ.

Що вся повнота влади належить цьому народу. І все в Україні належить цьому народу, реально належить.

А у високих посадових кріслах сидять не повелителі нації, а слухняні виконавці народної волі. І що розроблені механізми почнуть діють вже завтра і за допомогою них можна буде швидко усунути як продажного суддю та прокурора, так і найвищих посадовців.

Я хочу почути, що будь-який громадянин може прийти до партійного офісу політичної партії, до котрої належить привітальник, і відразу долучитися до покращення стану справ в України, а не бути змушеним працювати на авторитет і процвітання знахабнілої верхівки цієї партії.

Я хочу почути, що ми протистоїмо між собою не за мовою і етнічною належністю, не за регіоном проживання чи геополітичними симпатіями, не за майновим чи інтелектуальним рівнем, а лише по одній ознаці – за тим, хто працює на процвітання України і української нації, і тих, хто проти цього.

Я хочу, щоб процвітання України і української нації, матеріальний добробут і духовний розвиток стали національною ідеєю.

Я хочу на День Незалежності почути про те, що ми всім суспільством йдемо до нашої мети.

Я хочу, щоб кожен реально бачив цю мету і той добробут, котрий вона йому несе.

Я хочу, щоб кожен міг долучитися до творення цієї мети, і щоб кожен міг зупинити тих, хто намагається перешкоджати її досягненню.

Але, я не хочу на День Незалежності України ні бачити політичних шахраїв, ні чути тих нездар, котрі не в змозі об’єднати націю на шляху в квітуче майбутнє.

Ось таке побажання від простого громадянина України напередодні чергової річниці свята Державної Незалежності України.

Автор: Сергій Трегубенко
    http://www.pravda.com.ua/news/2009/8/20/100150.htm

• Подобається Подобається x 1
  2. - ну хоть в этом можно помочь. Пригласите автора на ЛФ.
    Но не дай Бог больше жителю ни одной страны мира услышать подобное от своего правительства! Неужели кто-то не наигрался во "врагов народа"?.. Наверное, лучше услышать "мы противостоим меж собою только в выборе пути, по которому вместе идти за процветанием нашей страны и нашей политической нации"? В текущей ситуации россиянам не хватает слова "противостоим" (оппозиции) а украинцам - слова "только". И... ИМХО.

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Потому что кандидаты практически все как из ларца - одинаковы с лица. Мне понравился чей-то совет - голосовать за Тягнибока в первом туре. Во второй тур он скорее не пройдет, то понаблюдать за тем как Янукович будет перетягивать на себя этот электорат.
    Шутки шутками, но и я так же как и вы:

:dntknw:

4. Для мене проблеми не існує. На разі голосуватиму за Ющенка, а далі буду діяти за методом саламандри, тобто розв'язувати проблеми по тому як вони з'являються.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Дякую, українці власноруч розберуться...

6. - Вы дальше точки не читаете? Там что-то добавлено было. Разбирайтесь самостоятельно, я вроде не призываю и не намекаю за кого кому голосовать, или Вы уже "расшифровали" указивки? Мне не забудьте сообщить. В 30-х с врагами народа в СССР тоже разбирались самостоятельно, в итоге от "внешнего вмешательства" и отмахиваться некому стало.

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Розберемся. :)
    Я, знаєте, назви тем читаю...
    Тема не про москалів, не про Росію чи творчість Майкла Джексона.
    Українські Вибори, Майдан - українські. Про результати довідаєтеся зі ЗМІ. :)
    ЗІ: чи у Вас мандат смотрящєго? від СНҐ

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Флаг вам в руки. Предлагаю голосовать "Против всех". Может эта братия задумается

9. Дадите - будет. Могу посла пока заменить... Или вице-президента какой-нибудь страны. Встречусь с кандидатами, обсудим за жизнь...

10. А нащо він мені? Залиште його у себе, він в Вас з 2004 року... :)

Що, Янукович в Донецьку не катить вже? :mocking:

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А с чего вы взяли, что в Донецке все полюбляют Януковича, многие, кто голосовал за него, голосовали против померанчей. А я вообще не ходил голосовать, для меня те претенденты, как два сапога пара

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читаю і бачу, що у багатьох трохи викривлене поняття про Майдан. Основна думка: ну шо? були на Майдані? і чого добилися?

І то є ніби-то досить переконливо. Нащо було йти, коли таке отримали?
    І в тому криється вся помилка!!!
    Візьміть Францію, чи Англію... добротне, спокійне, виміряне життя... Але нахай от уряд чи парламент прийме щось не так... зразу безпорядки, протести... і ніхто не вважає то за подвиг, владу тре контролювати!!!

Тому Майдан повинен жити завжди!!!

У нас, нажаль, інертність..
    Якби зараз ВР прийняла самий тупий закон, всі б мовчали... така дійсність.

• Подобається Подобається x 5
  13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Біля парадного входу

Слова: Тризубий Стас
    Музика: Тризубий Стас

Небо над Києвом вкрилося хмарами,
    вітер під ковнір з дощем забивається,
    натовп стотисячний трійками-парами
    під парасолями гуртом ховається.
    Нас звідусіль оточили омонівці,
    ми стоїмо під верховною радою.
    Може, покажуть мене в телехроніці
    із кулеметом і кума з гарматою

Давай, Микола, чарку наливай.
    За Україну вип'ємо давай.
    За наш тризуб. За наші прапори.
    Давай здіймемо вище келих догори.

Вип'єм, Миколо, за них, недоторканих,
    ми ж із тобою свідомо їх вибрали.
    Хай вони знають, що ми неприборкані,
    отже, вони там нічого не виграли.
    Чути з динаміків мову російськую,
    з нашого Ющенка знову знущаються,
    а доповідач аж слиною бризкає
    і репетує, дармено старається!

Давай, Миколо, ще один
    і за Палац і за Кабмін,
    за податкову, Білий Дім,
    щоб було добре їм усім.
    Вони також там п'ють за нас,
    уболівають кожен час
    за те, що мокнем під дощем
    і далі й кроку не підем.

Чи то монархія, чи олігархія?
    Що за держава в нас, де опинилися?
    Вже під москвою вся наша єпархія.
    Може, католики мало молилися?
    Влада говорить: нема опозиції,
    лиш хулігани й порядку порушники.
    Це проти них тут загони міліції,
    "Беркут" з "Титаном", а ще й СБУшники

Давай, Микола, чарку наливай.
    За Україну вип'ємо давай.
    За наш тризуб. За наші прапори.
    Давай здіймемо вище келих догори.

Ми не для того усі тут зібралися,
    щоб по асфальті постукати каскою.
    Вже у політику досить награлися.
    Ми це припинимо з Божою ласкою.
    Небо над Києвом вкрилося хмарами
    вітер під комір з дощем забивається,
    натовп стотисячний трійками-парами
    під парасолями...

14. Полковник

Полковник миється в бані

Это сколько веков уже живёт?
    Может просто надо перестать трибуну блокировать и заняться ЗАКОНОТВОРЧЕСТВОМ?
    А потом заставить людей ЭТИ Законы исполнять.
    Ну, типа, как в Англиях, Франциях и Россиях?

• Подобається Подобається x 3
  15. Pedro

А Ви, Полковник, не лінуйтеся, візьміть кусок паперу, перо, напишіть прямо так і направте в Київ. Так і скажіть - помащь братскава народа.
    Ось тільки чи потрібна Україні "демократія" путінскава разліва?
    That is the question!

16. Полковник

Полковник миється в бані

Никуда я писать не собираюсь и не буду.
    Мне за БРАТСКИЙ народ обидно.
    А Вы из Австралии пишете?

17. Pedro

А мені не "обідно".

18. Полковник

Полковник миється в бані

Х_м.
    Странно весьма.
    Искренне хочу что бы Ваша поездка состоялась на Неньку.
    Такое впечатление, что Вы ОЧЕНЬ многого не знаете.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Той, що ви голодом морили і на Сибір вивозили?

20. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Мих?А Мих?о_О А почему именно Англия или Франция?
    А не Польша или Литва?
    В Польше Агатон и Нирванка живут,они соврать не дадут!
    А в Литве у Бориса знакомые живут...
    А Вы сами Мих были во Франции или Англии?;)
    Или только из интернета знаете...что там добротне, спокійне, виміряне життя... ?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)