Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Навіть не знаю, що дописати... Як дасть Бог дожити тих виборів, то впишу все що думаю.:sad:

2. Окультист

Окультист Well-Known Member

На одному форумі натрапив на два відеоролики, які приурочені до року молоді в Росії. Цей - http://www.youtube.com/watch?v=c1wT5yfNo8U&hl=ru знятий державою для молоді, а цей - http://videosostav.ru/video/a718d9ecd05330b64a31f1d0d1422927/ молодь зняла, як відповідь чиновникам. На мене справило враження, можна і до України застосувати. Адже ми для своїх політиків теж лише батарейки... А соь ще одне відео, вже наше - http://www.youtube.com/watch?v=xBycfRQX9r4&eurl=http%3A%2F%2Fsf.nung.edu.ua%2Findex.php%3Fshowtopic%3D2122&feature=player_embedded Страшно стає...

3. Оленa

Оленa Well-Known Member

Нє....як антирекламу :)

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А на ЛФ їх не пробували натрапити?

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А Вы уверены, что он пойдёт?
    За то , что он сделал со страной, ему самое место в самом глухом монастыре грехи отмаливать.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну про совість тут говорити не варто, але він вже пішло. А чи дійде..?

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

колись товарознавці мені казали - "на кожен товар є свій купець!"
    Я був молодий, повний ідеалів та (назвемо так) штампів, гарячкував - "та то ж гівно, там же без шансів!"
    А товарознавці з досвідом, як життєвим так і по спеціальності, повторювали мантру: "На кожен товар є свій купець"
    ==
    І не треба бути особливим пророком, щоб сказати, що найбільший відсоток у ющенка буде у Львівській області :)
    троха ютубу:
    http://www.youtube.com/watch?v=xBycfRQX9r4

• Подобається Подобається x 2
  8. kotjonok

kotjonok New Member

вважаю, що не було потреби там стояти, а наші повелися як стадо баранів, побігли на той майдан, отже тепер маємо що маємо

Останнє редагування модератором: 30 лип 2009
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну повелись, ну блуданули, ну помилились...
    А хто Вам дав право їх засуджувати...? Попробуйте читанути від 1-го до 2467-го посту цієї гілки. Багато хто з них жалкує... Але жалкує не за майдан, а за те що, як ви пишете, повелись... І маємо ми не через те, що повелись, а через те що не вийшли ще раз, з вилами і косами. І не показали ЇМ чудове місце на о.Зміїний, де ВОНИ моглиб ставити експерименти над СОБОЮ.

10. консультант

Шановна, kotjonok! А де Ви були в той час? Пили кавусю і дивились в телевізор, чекаючи результату? Якщо б не було Майдану, то по-Вашому виходить було б краще? Сидіти в теплій хаті і чекати з моря погоди легше всього... От через таких "патріотів", які відлежуються на дивані, коли основна маса людей бореться за ідею, ми і маємо те, що маємо, а не через щось інше....

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Курси спамерів закінчував. Заучував фрази, на які народ відгавкуватися буде активно.
    Будьмо уважні до текстів!

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пані просто не хоче уявити, ЩО було би з Україною (і чи була б Україна) в альтернативному випадку ?

Кілька років тому влітку проходив у Києві (чому в Києві ?) з"їзд партії регіонів. Якраз я возив у справах одного "скептика_щодо_Майдану" і на нашому шляху кілька разів з"являлися "делегати". Усі в однакових жовтуватих або майже білих костюмах (ну просто з однієї крамнички) і в однакових білих черевиках. Ансамбль довершувався неприродним кольором обличь та й виразом обличь.

Після четвертого чи п"ятого перебігання того стада через Велику Васильківську - Хрещатик мій пасажир дещо почав розуміти. Шкодую, що не було відеокамери.

• Подобається Подобається x 1
  13. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Останнє редагування: 31 лип 2009
  14. Forest

Forest Moderator

степлєр рулить :)

А по темі - думаю мало хто її не знає ;) Хоча за перетворення моєї теми про її коліжанку у початок неофіційної енциклопедії укрполітиків - респект :)

15. консультант

Досить повчальне відео. Це пропуск на крісло президента. Я вірю в її перемогу. Вона може багато...:)

16. консультант

Президент Віктор Ющенко офіційно оголосив, що йде в президенти. Як і під час парламентської кампанії 2002 і президентської 2004 року про своє рішення він оголосив перед тим як здійснити щорічне сходження на Говерлу.
    http://pravda.com.ua/ru/news/2009/7/18/96170.htm
    Молодчина! Так їм треба москалям!:good:

17. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Если это после 2004-2005 года... так Вы помыляетесь как обычно..:haha:
    регионалы сидели как мышки!!
    Если до.... то причем здесь "скептика_щодо_Майдану"
    Хорошо лапшарить людям которые не знают Киев,а уж тем более ,что переход с Хрещатика до Б.Васильковской (быв. Червоноармейская) проходит по подземному переходу.... и уж ни как не по проезэей части....:haha:
    Борисе?А Вас не оштрафовали за стоянку в не положеном месте?;)

А Вы не путаете...с теми кто был в белых футболках ...с красным сердечком?:mocking:

18. Читатель_Обкома

:good::good::good:
    И я верю!!!!
    Ой как много интересного...мы узнаем вскоре о Викторе Андреевиче...;)
    а мне так любопытно узнать про "отравление" :mocking:
    Буду голосовать только за ЮЛЮ!!!!!!:)))

19. консультант

Я навіть знаю чому за Юлю, а не за Януковича, чи Ющенка.:)

20. Читатель_Обкома

о_О ????
    Поделитись....:cry: а то я и сам не знаю...
    (уж больно много туману Вы за последнее время напускаете на ЛФ...много не договариваете...;) )

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)