Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Веда

Веда Well-Known Member

Информация "из первых рук" :).
    Змейка, я уже писала, я не знаю, что было в Киеве и в других областях, но я знаю, что было в Донецкой области, и как "за идею" ехали ранее и теперь в Киев от организаторов и участников.
    Поэтому, как там было - спросите у тех, кто был там из других регионов, но не надо мне рассказывать, как было здесь.

2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Нет, у них такой же раздрай, как и у наших померанчивых. Поэтому и бесятся, европейцы мля

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щось не помітив я політичного підгрунтя в діях цих рагулів. Може замість знаку там плакат"Слава КПСС" висів! Бидло, воно і є бидло. Що їхнє, що наше, що російське.

Останнє редагування модератором: 7 кві 2009
  4. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Согласен.
    А политический подтекст очень напоминает розово-тюльпаново-помаранчевый сценарий.

• Подобається Подобається x 1
  5. Змейка

Змейка Well-Known Member

Про оплату http://community.livejournal.com/md_community/751792.html

6. Бомж

Бомж Member

Ексклюзив

Зайшов на Правду, кинув оком, нашвидкоруч висловився, а вони не реєструють. Скажу тут й піду собі до справ. Отже, судячи з прочитаного, вимальовується політична перспектива: нещирий неукраїнець Тягнибок проти чемного українця (за його словами) Яценюка? Символічне протистояння... ЕтноСНІД, як і всі інші віруси не має власного ДНК, воно в нього обрізане. Тому він активно прагне зруйнувати етно-ментальне ДНК справжніх народів, використовуючи його для власного поширення. Тому нам нам на Майдані ОРГАНІЗОВАНО підсунули замість Президента бухгалтера, випустили пару, посіяли зневіру, організовано позбиткувались над нашим почуттям нацональної гідності. Майдан, власне, був не "ЗА" прізвища, він був "Проти" системи. По бухгалтеру проїхались асфальтовим катком... Але все за сценарієм, для такої ролі й обирали наступника його батько Данілич та приховані лялькарі. Що ж до вірусних захворювань, то зрозуміло, що етносистеми все-таки не здаються без бою, включають різні механізми імунітету, створюють нові. Віруси теж плачуть. Але на війні як на війні. А що це хіба не війна, коли діти одягають "пояс шахіда"? А що в Україні не внутрішня війна проти України? Твою неньку, хіба не розпинають? Чому вони це роблять? Просто вони так влаштовані, це їхня місія бути етновірусом, гризти національні держави зсередини, агресивно проникати в усі її життєвоважливі центри і руйнувати їх. Вони для цього історично зініційовані. Місія Юди — зраджувати святе. Богообрані... Що то був за бог, який обрав їх для таких справ — ще окреме питання. Любов до України? А спробуйте доведіть виродку, збоченцю і злочинцю Фрітцелю, що він не любив своєї доньки. Він, очевидно буде щиро переконаний у зворотньому. Люблять Юди Україну і все на цьому. Питання лише чи підійдуть замість осик київські каштани. До речі про злочини. Вважається, голокост — злочинний креатив німців. Впевнений, що ніхто краще самих жидів (російською - евреев) не усвідомлює, що єдине джерело неоднотисячолітнього антисемітизму, в усіх його більш або менш жорстоких проявах, це поведінка самих жидів. Розуміють, але не визнають. Вони нікому й нічого не винні, всі винні їм, недаремно лихварство чи не основна їхня фішка, якщо, звичайно не враховувати суто кримінальних еманацій... Між іншим, щодо почуття вини, воно споріднене із почуттям обов’язку (російською "быть должным, исполнять долг"). Що ж можуть створити-витворити, зокрема на державній службі, гомініди у яких почуття обов’язку щодо країни та її аборигенів відсутнє на генетичному рівні. "Я вас продам, куплю и ещё раз продам, но уже дороже" (Панінковський). Повертаюсь до німців. Карл Маркс (Мордехай Леві), виконуючи заповіти своїх предків із касти жерців-левітів, запустив Європою червоний привид. Німецький шпигун Володимир Ілліч Бланк збочив (збоченців серед богообраних - переважна більшість) і влаштував криваву бойню не там, де умови для пролетарської революції були об’єктивно найбільш сприятливі (в промисловій і реально "оліваченій" Німеччині), а там, де йому захотілось (в аграрній Росії). По ходу справи помстився за свого брата-ТЕРОРИСТА (не арабського, бо тоді і жидодержави ще не було) Миколі Романову - розстріляв усю його сім’ю, із сімейним лікарем Боткіним та смертельно хворим на лейкемію малолітнім цісаревичем включно. Йдемо далі. З одного боку у Німеччині потужний лівий кагал (Рози Люксембурги, Карли Лібкнехти, які ще там вулиці були у Липках?) трансформувався не в революцію, а в тихе захоплення усіх гілок влади, преси, фінансів. В результаті, у двадцятих роках у Німеччині сформувалася корумпована руїна подібна до нашої теперішньої. Сваволя жируючої кримінальної жидоби перетворила Німеччину на пекло для німців. З іншого боку весь світ був нажаханий червоним терором, варіантом втілення теоріїЛеві-Маркса на практиці від збоченого Бланка-Іліча. Сила дії прямопропорціна силі протидії. Закон Природи. Саме тому Німеччина стала, не могла не стати місцем (підкреслю, — німці-автохтони у цьому не винні), де актуалізувалась і бурхливо, переможно постала радикальна політична альтернатива юдо-комунізму — націонал-соціалізм (із так званим антисемітизмом включно). І у тому що згодом справа дійшла до газових камер, німці відповідно також АБСОЛЮТНО не винні. Очевидно, у головного менеджера партії Адольфа Шікельгрубера не знайшлось більш креативного рішення. Але винен не тільки цей відносний німець, але й німецький шпигун, іще більш відносний росіянин Ульянов-Бланк, а перш за все — чистокровний арієць Мордехай Маркс (і чого вони весь час маскуються, ніби то на війні?!), який випустив у білий світ вірус кривавого привида комунізму... Отже чи потрібно було каятись справжнім німцям? Чи справедливо протягом десятиліть вони (діти й онуки фронтовиків) платили шалені гроші Ізраїлю — штучній державі-діаспорі, яка, до речі, чи не є сама расистською? Чи не була це чергова "разводка на деньги"? Може покаятись (і не лише за газові камери) слід не німцям, а саме жидам, хоча б не перед світом, то перед собою, за загибель своїх, якщо не вголос, то хоча б мовчки? Навряд-чи. (Бого)обрані не каються. Каються лише перед ними. Вони ж бо попереду планети усієї. Маршрут руху — до помийної ями. Особисто мені цей маршрут не до вподоби. Що придумають тут українці, як одна з найкреативніших (наближених до Креатора) націй? Не знаю, коли де і як "перемагає правда", але точно відаю — "істина є ефективною", а це практично те ж саме. До речі, факти, на які я спирався до банального загальновідомі і загальновизнані. І ще наприкінці... Монолітність, неподільність слогану "жиди і мацкалі" неправдива і не вигідна ані українцям ані росіянам. Вона вигідна саме третій стороні, що поширюючи такі формули цілеспрямовано діє за принципом розділяй і владарюй... Суто концептуально це, як кажуть в Одесі "две большие разницы", зробимо "котлеты отдельно, а мухи отдельно". Навіть дуже проблемні моменти у стосунках із родичами це не те ж саме, що протистояння Іллі Муромця із Солов’єм Розбійником, або Кирила Кожум’яки зі Змієм. А що буде із нечистю, коли наш Кирило із тим мацкаликом Муромцем таки поРОЗУМіються і почнуть чинити солідарно? Питання риторичне…
    А Тягнибок — нормальний українець. Визначається це дуже просто, — так, як тільки і може визначатись подібна категорія, а саме — серцем.

7. Змейка

Змейка Well-Known Member

А если бы Яценюк не был евреем, тогда Вы воспринимали бы его, как "чемного українця"?

8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

И что сей "поток сознания" означает?о_О

• Подобається Подобається x 2
  9. Змейка

Змейка Well-Known Member

Бей жидов - спасай Украину.

• Подобається Подобається x 4
  10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Типа,я Вам тут нагажу слегка,и дальше побегу.Сайтов ведь много,все надо постараться пометить,как пёс шелудивый столбики

• Подобається Подобається x 3
  11. Змейка

Змейка Well-Known Member

Кандидатуру Путина выдвинут на президентские выборы в Украине:good:
    Пока российские эксперты гадают о том, чем займется Владимир Путин после 2008 года, пророссийские силы в Украине уже все решили и проинформировали о готовности выдвинуть российского лидера кандидатом в Президенты Украины.

Инициатором такого выдвижения, вероятнее всего, выступит украинская Партия политики Путина, которая была образована в ноябре 2005 года.

Член президиума политсовета ППП Геннадий Устинов, который "служил с Путиным в одних войсках", говорит, что выдвижение ВВП в Украине поддержали бы многие влиятельные силы, передает from-Ua со ссылкой на "Новый Регион".

"Рейтинг у Путина в Украине очень высокий, - говорит Устинов. - Его точно поддержат силовики и жители восточных территорий страны. Украина устала от своих лидеров. Народ воспринимает Ющенко как человека, пытающегося развалить страну. К Януковичу отношение лучше, но все знают его биографию - двойную судимость. Поэтому силовые ведомства настроены против нынешнего премьера. Путин был бы компромиссной фигурой. Он бы однозначно победил на выборах".:preved:

С этой точкой зрения согласен замдиректора Института стран СНГ, политолог Владимир Жарихин, который считает, что с медийной и политической точки зрения этот проект выглядит "более чем реальным" и очень эффектным.
    КИД

12. Бомж

Бомж Member

ЗА ЧТО я его должен вообще как то воспринимать. Ну делает он молниеносную псевдокарьеру (ну что он там делал в министерстве иностранных дел?!) в насквозь прогнившей среде, ну что? Значит он плоть от плоти киндер-сюрприз, креатура этой антиукраинской среды. Он полностью соответсвует усредненнному образу сегоднешнего властителя: активный, образованный, хитроумный, богатый и богатеющий (т.е. жирующий) еврей в распинаемой стране. При этом он зомбирует электорат, что власть упала и мол кроме него ее некому поднять. В своем "экслюзиве" я собственно о нем ничего не говорил. В своем, по выражению раба Божьего - властелина столбиков - Васи Теркина "потоке сознания", я попытался выразить свое видение глобального процесса. Факты общеизвестны, а моя трактовка взамосвязи между ними безусловно логична, хотя столь же безусловно может подвергаться критике и обсуждению. Но раз я уже решил Вам ответить по поводу конкретного политика, то скажу одно: не верю. Хоть он и "чемный". Украинцем же он назвал себя сам в теливизоре, во время назначения головой ВР, в ответ на прямой вопрос о его национальности. Все те же мансы. Пока ты будешь думать, что он имел ввиду, он будет обделывать свои дела. И еще: если бы люди меньше задавали вопросов со словами "если бы" больше бы времени оставлось на реальные вещи. Хотя, конечно, вот если бы...

13. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

В какой стране и какого премьера?

14. Змейка

Змейка Well-Known Member

Абсолютно с Вами согласна.
    Яценюк умён, подл и продажен. И впаривают еам его грамотно и профессионально, народ ведётся на "молодого и нового" политика. Лично я не жду от Яценюка ничего хорошего.
    Речь, похоже, идёт о Януковиче.
    Не стоит воспринимать это сообщение всерьёз.:) ВВП не может быть кандидатом в президенты - он не гражданин Украины и не знает украинской мовы.

15. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Было бы желание, найдутся и возможности. У картвелов вон, глава МИД - гражданин РФ, такой вот аутсорсинг.:)

16. Zervas

Zervas New Member

Ющенко уволит Тимошенко и разгонит Раду?

http://news.mail.ru/politics/2498504/

Ющенко раскрыл план по отставке Тимошенко

11:55 «Правда.Ру»
    Украинский президент Виктор Ющенко рассказал послам «большой восьмерки» (G8) о своих планах по отставке правительства страны во главе с Юлией Тимошенко.

Ющенко сообщил, что разработал и предложил парламенту «национальный антикризисный план», а также рассказал о путях выхода страны из политического кризиса. Все предложения президента предусматривают отставку Тимошенко.
    Украинский лидер хотел убедить дипломатов в том, что правительство не является законным, поскольку во время создания коалиции в парламенте осенью 2008 года не была проведена процедура переформирования кабмина. При создании новой коалиции в парламенте Украины, депутаты должны утвердить новый состав кабмина, но созданная Блоком Юлии Тимошенко, пропрезидентским блоком «Наша Украина — Народная самооборона» и Блоком Литвина коалиция не выполнила формальность по переформатированию правительства, посчитав ее ненужной.
    Ющенко уверен, что из-за этой невыполненной формальности парламент уже несколько месяцев нарушает Конституцию и его уже давно нужно распустить. «Конфликт, возникший в парламенте, связан с невыполнением фундаментальных норм Конституции. Оппозиция считает это грубым нарушением Конституции, и поэтому приняла решение о блокировании парламентской трибуны», — отметил президент.

Президент добавил, что не поддерживает действия Партии регионов и призывает ее прекратить блокирование работы парламента.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цього, хай мене Бог простить, "гаранта" потрібно як і його кума С_акашвилю, на вила, на дибу, і возити по Україні, показувати за гроші. Дасть Бог нині того галстукожера турнуть...
    ЗІ Інтер тільки що передав щось про український груз гумових куль для розгону опозиції Грузії. Зараз пошукаю. Якщо це правда, Юзик ризикує... А свій народ він чим, своїми вишиванками розганяти буде?

• Подобається Подобається x 4
  18. Бомж

Бомж Member

Посчитал нужным уточнить... Спасать Украину, очевидно надо, надо сделать реальное, определенное государство, которое будет для человека реальным определенным местом жительства и он не будет чувствовать себя Бомжем, живущим в каком-то зазеркалье. Но, извините, я не призывал кого-то бить. Наоборот, я хочу как жителей общего дома, защитить евреев. Если, через положенный срок (какой именно, я точно не знаю), на самом деле наступит время бить, то совсем не в силу каких-либо призывов. Украинцам свойственны не только терпеливость, но и трудолюбие, добросовестность и немногословность в работе. Бить будут молча...

19. Змейка

Змейка Well-Known Member

Любо-дорого читать.
    Однако первое Ваше сообщение дышало антисемитизмом.
    "На сегодня Грузия должна Украине за предоставленную технику свыше $40 млн, которые Ющенко просто подарил своему грузинскому другу". Об этом заявил на брифинге сегодня, 9 апреля, народный депутат, член парламентской фракции Партии регионов Валерий Коновалюк, передает корреспондент

"В то же время украинская армия с начала года недофинансирована на 20%. У правительства нет средств даже на увеличение численности Вооруженных сил, о котором просит министр обороны", - заявил Коновалюк. Ранее он заявлял: "Автоматы из Украины в Грузию поставлялись в среднем по цене около $70, БТР - по $7 тыс., танки - по $44 тыс. Снимались с боевого дежурства целые подразделения ПВО. Из-за таких действий нынешней власти государство не только потеряло огромные средства. Был нанесен серьезнейший ущерб интересам национальной безопасности страны и боеспособности ее Вооруженных сил"

20. Змейка

Змейка Well-Known Member

А вот и Ющенкин преемник нарисовался! Прошу любить и жаловать!
    Кому нравится проект "Пасечник-2"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)