Майдан-2. Разом нас багато!

Discussion in 'Політика і політики' started by Danilo, Mar 29, 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15.0%
  2. Тимошенко

19.6%
  3. Янукович

6.0%
  4. Симоненко

3.3%
  5. Яценюк

11.6%
  6. Другой кандидат

15.6%
  7. Не пойду или против всех

23.9%
  8. Обама

5.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

А шо? Чистка рядов в КПУ прошла... У Шустера недавно бачил, как на редкость сплочённо оранжевые и голубые в 3-и короба врали о КПУ сочиняя на ходу нелепости... Так Симоненко тут же ставил их на место. А оппаненты прикидывались дурочками, мол "мы неправильно Вас поняли" Спасибо нашим правым , посмешили. Хе-хе! КПУ как от чертей открещивается от ентой банды марионеток под управлением США.

И главное... Есть такое слово как идеология...И КПУ одна из немногих имеет её... Если изменил идеалам партии, то пошёл вон в ПР...
    Вы меня понимаете?

• Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Пр - далеко не "монополия". Конкуренция бизнесменов-членов ПР между собой ничуть не меньше, чем конкуренция бизнесменов вне её.

• Подобається Подобається x 3
  3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Я совершенно не об этом. Они внутри могут бороться и конкурировать за власть у себя в парти, но как и БЮТ хотят быть конгломератом - монополистом, властвующим над всем и вся. Их наступление в 2002 - 2004 годах по всем фронтам и было одной из главных причин того, что многие крупные бизнесмены вставали на сторону Ющенко.

Меры Донецкие доны не знают. Как и БЮТ ( в котором тоже есть конкуренция между группировками). Короче ПР и БЮТ близнецы братья (сестры) :))

А Любая, даже временная монополия - это застой и болото

• Подобається Подобається x 4
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звичайно!
    Але де Степанич стільки койко-місць набере?

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

На моє переконання це наметове містечко , акція "проти всіх"-це ганьба для української нації! Не знаю хто за це платить цій біомасі, але й досі знаходилися ті хто платив "вітренкам", та це не суть важливо. Всім хто ще може має сумніви на цю тему, мушу нагадати 1917 рік, більшовицьку навалу.
    Ті хто проплатив за акцію, проплатили й за руйнацію наметового містечка. Виконавці-колишні гебісти, на пенсії держави Україна. Все це спрямовано проти чинної влади, котру ми з Вами доречі обрали та вистраждали цей вибір на майданах.
    А Вам пане NIK, можу лише порадити не дуже сподвайтесь на те, що подібна "агітація" зпрацює тут на львівському форумі. Ви тут намагаєтеся похизуватися своїм досвідом спілкування, трошкі смішно виглядаєте, а головне припиняйте вже звинувачувати всіх поголовно, бо скидається на те, що незабаром запропонуєте нам " другова кандідата,правільного, Путнього керманича", бо ж "наші всі сволота, не то што росєйскіє"?

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бтигада Корчинського нині себе на Майдані показала :)))

7. NIK

NIK Well-Known Member

Я нікого не пропоную :) Вони всі однакові :) А досвід спілкування Є :)
    І знаєте якщо підходити з особистої точки зору і у Вас є точки дотику то вон ВСІ ЧУДОВІ ЛЮДИ. Проте з суспільної точки зору... Я не представник "ПРОРОССИЙСКИХ ПРАВИЛЬНЫХ СИЛ" як Ви собі уявляєте;)

8. NIK

NIK Well-Known Member

Я кажу одне - раз у нас вже встановилась кланова влада то не треба сподіватись на будь-які зміни на краще. Треба думати про себе і про свою родину і працювати, працювати, працювати - щоб вижити та забезпечити родині належний добробут. Це дуже важко, але можливо.
    Але просто зовсім байдужим залишатись дуже важко тому що існують прошарки людей, навіть більш освічених ніж ми з Вами (не ображайтесь) але дуже потерпаючих від тих умов, що створились в нашій країні. Я намагаюсь допомгати, але зрозуміло що це мізер... Тому я нікого не підтримую, але коли поють дефірамби тому чи іншому а я ОСОБИСТО ЧУВ ЧИ БАЧИВ, ЩО ВІДБУВАЛОСЯ - я не буду мовчати,а буду висловлювати свою думку.:good:

• Подобається Подобається x 2
  9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

О, а то має значити , що дострокових виборів до ВРУ нам можна не чекати.

10. Марусино

Марусино Well-Known Member

Партийная система устарела. Украине нужны другие формы правления, выборов и тыды. Голосовать и выдвигать бы одного кандидата, а не путем партии. Этот пережитки коммунизма.

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАКих як..?
    http://www.youtube.com/watch?v=28eW1dderVg

12. Марусино

Марусино Well-Known Member

не люблю Путина. Вы придуриваетесь? В россии тоже партийная система правления. Говорите серьезно, это вас красит

13. Змейка

Змейка Well-Known Member

Это точно не первоапрельская шутка?о_О

В любом случае - правильное решение. Всё, что гениально - просто. Меня наш отец украинской демократии здорово достал.
    Досрочные выборы в ВР сами собой напрашиваются.

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Да чего нам - по заграницам смотреть... ТАКой - как Тернопольский "триумфатор". Думаете, он будет терпеть "ляпанье языками" - или позволит "нарушать беспорядки"? :mocking:
    По логике борьбы - первыми под удар попадают соратники и сподвижники. ТАК что готовьтесь к учебе "как надо Родину любить".... :preved:

15. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вы имеете ввиду самовыдвиженцев? Так у нас тоже можно. Вопрос в другом - где взять такую уймищу денег, что бы хватило на предвыборную кампанию, а потом ещё и на подкуп комиссий?

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дійсно! Звідкіля ж вони, тоті грошики, візьмуться коли на хліб не хватає! І на запорі їздити в секретаріат приходиться...
    У декларації повідомляється, що у власності Ющенка є легковий автомобіль ЗАЗ-965А, що іменується в народі «горбатим запорожцем».... Транспортних засобів, які знаходяться в приватній власності членів його сім'ї, немає.

17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://korrespondent.net/ukraine/politics/791060

Тому що послідовні !!! Добре хоч фільм не про голубих.

• Подобається Подобається x 7
  18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Министр обороны Украины Юрий Ехануров подписал приказ об очередном призыве в апреле-мае 2009 года на срочную воинскую службу.
    Привет всем 44-м форумчанам, желающих голосовать за Тимошенко. :give_rose:
    А госпоже Тимошенко - словами из "Мастера и Маргариты" (немного перефразируя) - поздравляю вас, гражданка, соврамши! :mocking:

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А чем плох?:dntknw:

20. Всем. Плюгавый, плешивый жлоб с диктаторскими замашками. Хотя, если Вам нравится, Вы знаете, что делать. ;)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)