Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. smbds

smbds Well-Known Member

Що стосовно мене, то я, звісно, проголосую за не те що проєвропейських, а проатлантичних політиків. Якщо, звісно, такі будуть у списку, бо "любідрузі" (до речі, як ся з'ясувало - це професія, спеціяльність. Маючи таку професію, можна змінювати місце перебування "трудової книжки" - то у ВАЮ, то у ТЮ - пофіг :) ) - то клоуни.

Але, питання до Вас. Скажіть, будь ласка, за яких саме членів ПР Ви б проголосували? Я трохи знаю ПР і трохи знаю Донецьк, тож мені цікаво.

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

В пятницу.... перед третьем,не законным туре выборов в президенты в 2004 году,
    Ющенко выступал на "Интере".... и сказал :"Никаких проблем нет,что бы наполнить пенсионный фонд,достаточно установить минимальнцю зврплату в 1000 гривень."
    Для меня он стал ЧМО в кубе!

• Подобається Подобається x 3
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Жаба давнула платити такий минимум? А шкода. Тому й вибухнуло в 1917-му. А во франціях "буржуї" дивилися, щоби не передавити. (Може тому що пригадалися реалії Великої французької революції - почитайте В.Гюго, 93-й рік).

• Подобається Подобається x 5
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

На этот вопрос я уже ответил

5. Читатель_Обкома

Ага.... давит!!!
    Вы сами то сколь своим наемным работникам по "светлому" платите?
    А может и тому и был Майдан-2004?Что люди хотели нормальной зарплаты?
    Стал бы какой нибудь пацан из Львова,при нормальной зарплате,бегать по Киеву в оранжевом пластмассовом пиджачке с речевками....

• Подобається Подобається x 2
  6. bora

bora Well-Known Member

Агов! Я працювала тоді у великій структурі, де були одні з найвищих заробітних офіційних плат! Майже все керівництво тоді виїхало в Київ. А потім керівники управлінь розповідали досить історій про те як встрагали між рядами міліції і Пори і т.п.... Зараз ці люди мають свої бізнеси не будучи в політиці (правда то не заслуга майдану:) ).
    Не треба говорити що таких там не було.

Останнє редагування модератором: 20 бер 2009
  7. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Як сказати. В даній ситуації політична сила, яка бере на себе відповідальність, приречена на поразку, як Данко. Так що робити висновки зараз недоречно. В майбутньому програють ті, хто зараз відхрещуються від непопулярних дій. Як про мене, то ЮВ потрібно провести непопулярні дії і відійти з політичної арени хоча б на один термін.

• Подобається Подобається x 5
  8. Бере? Мені здається, ця політична сила усіх собак на Президента вішає...
    А от тут згоден. Тільки не буде цього, на жаль.

9. Читатель_Обкома

А как же иначе то?Тогда же активно муссировались слухи,что придут донецкие и....
    отоберут "все нажитое не посильным трудом" и еще и изнасилуют ваших дочерей.
    Вот и побежали спасать свой скользский бизнес то.....

10. Веда

Веда Well-Known Member

Как было в Киеве - видела только по ТВ. Но несколько моих знакомых были на оранжевом майдане. Ехали сами, добровольно, рискуя многим. Майдан в Днепропетровске тоже собирался стихийно, и там было много представителей малого бизнеса не только из Днепра, но и из Донецка.
    Знаю, как формировали и сколько платили за голубые майданы и как "добровольно" везли людей с востока Украины в Киев: набивали вагоны под завязку. У сопровождающих была одна проблема - "шоб не нажрались...". Железнодорожники, например, на местные майданы ходили под роспись, привлекались даже школьники.
    Истерия, которую разжигали у нас представители ПР была такой, что люди зверели. Я сама видела дикую картину: по улице шли мама и ребенок лет 5-и в оранжевом шарфике и шапочке. И здоровый мужик сорвал с головы ребенка шапку, бросил на землю и начал топтать. А что дядя орал при этом...Прохожие еле успокоили.
    У меня тоже был казус: куртка, купленная в ГДР еще в 80-х, коричнево-оранжевого цвета. Пришла я в ней в одну организацию...:) Я потом в ней на выборы ходила... :)))
    И если даже на востоке Украины нашлись те, кто по собственному желанию поддержал оранжевый майдан, то в центре, на севере и на западе таких было гораздо больше. И была надежда...
    Не судилося...:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  11. Читатель_Обкома

Ой да не надо песен "а-ля" 5-канал времен конца 2004 года!!!!
    Слышали...три вагона с оружием из Севастополя....пять самолетов в Гостомеле.....спецназ РФ в Ирпине....
    Какая надежда?????КАКАЯ????
    "Бандитам - тюрмы"?"Бизнес будет отделен от власти"?"Богатые поделятся с бедными"?"Все будут платить налоги"????
    "ОБ ОТРАВЛЕНИИ ПОСЛЕ ВЫБОРОВ"??????

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Що, навіть чаю не поп'єте? (с)

Не у всіх бізнес шершавий... :)

13. Читатель_Обкома

Чай не водка.... много не выпьешь.....

14. Веда

Веда Well-Known Member

Увы, это не песни, не сказки...В ОО "Комитет выборцев Украины" были зарегистрированы и более драматические случаи... Я не знаю, что и как было в Киеве и во Львове, но знаю, как было у нас. И если вам это не нравится или вы не верите - это только ваши проблемы...

У каждого своя, но общим было одно - хотелось, чтобы жизнь изменилась.
    И "бандитам - тюрьмы" тоже... И многие жители небольшох городов, стоя на голубом митинге с портретом Януковича в руке, надеялся, что после выборов мэр-регионал и его команда наконец-то получат по заслугам... Почему небольших? Да потому, что в таких городах все, как на ладони... Не скроешь, но и не накажешь...

15. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://tsn.ua/ua/ukrayina/baloga-ob...om-i-poprosiv-ne-vtyaguvati-iogo-v-tsirk.html

16. Vexler

Vexler Well-Known Member

Як же мене ці політики осточортіли....пішли всі вони під три чорти!!!!!
    всі крадуть, всі брешуть, всі вішаю лапшу на уші!!! всі вони брехуни і так буде доти , доки народ не поміняється!!!!

почати треба з себе!!!

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви написали чисту правду! Хоча це більшості не подобається. Мій дядько зі сином як могли добиралися на Майдан і мерзли там, "щоби жити стало краще". Тільки не знаю, що вони мали на увазі під цим виразом.:sad: Дружина його працює в медуніверситеті великою шишкою і як брала хабарі, так і бере. Все у них "схвачено", всюди є "свої люди". За все вони "договорюються", все "можуть". Нєвдамйок щирим українцям, що для того, щоби жити краще все потрібно робити по-правді. І починати треба зі себе. :crazy:

18. Читатель_Обкома

Дв много чо плели то.... "ради красного словца не ....."
    Они что идиоты были?????Или думали в раз... и после Майдана,капитализм к ним лицом повернется???????
    Халва...халва..халва... ой чо то сладко не становится во рту...
    Ок!Начинаю с себя!!!Чо делать то?:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  19. NIK

NIK Well-Known Member

Я тісно співпрацюю з Академією державного управління при Президенті України. І я Вам можу сказати точно. Усі зараз однакові. У цих людей що з Львова, Тернополя, що з Донецьку, Луганьску, що з АРК повно грошей, вони людей називають "бидло", "м'ясо", "лЛайно" (саме цензурні слова). Я сидів у неформальній обстановці з керівниками районних рад, областних, їхніми замами. Мене дуже поразила їхня жадібність при наявності мільйонів украдених грошей. Я зателефоную мені все зроблять безкоштовно, я позвоню мне все сейчас сделают бесплатно.
    Ця академія існує для того щоб всі керівні кадри браталися. Так воно і є. Донецькі та львівські керівники давно побраталися і коли разом пьють Мартель і Хенессі з відвертим сміхом згадують "про народ, це бидло що нічого не розуміє"....
    Наше керівництво дуже цинічно, і що саме страшене - що вже утворилися клани - в на зміну їм прийдуть такі самі політики тільки молодші за віком....

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

За що? о_Оо_Оо_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)