Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. smbds

smbds Well-Known Member

На жаль чи на щастя, таку експертизу може призначити лише суд :)

• Подобається Подобається x 1
  2. В мене є здоровий глузд. Бо банківська система повинна стати локомотивом нашої промисловості. Про це сказав Ющенко, про це сказав Тігіпко, люди, які обізнані у цій справі і які знаходяться у різних політичних таборах. Тому закликати знищувати банківську систему може тільки п'ята колонна, якою і є, по суті, комуністи та регіонали.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А повернення вкладів це знищення банківської системи? Чи "происки" комунізма?

4. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Згідний! Цілком згідний! Тільки... з невеликою поправкою. До цьго б локомативу ще б вагони приєднати. А то він поки що везе одних машиністів.:)

• Подобається Подобається x 10
  5. smbds

smbds Well-Known Member

Повернення вкладів - це виконання юридичних зобов'язань за договором. Pacta sunt servanda. А неповернення вкладів, фактично санкціоноване Нацбанком - сваволя. Проте це палка о двох кінцях (себто, відповідно, звичайна, нормальна палка :) ), на другому кінці якої необхідність відповідати за кредитними зобов'язаннями перед банками (це власна відповідальність, "бачили очі що купували"), а не бібікати на вулицях в знак протєста перед світобудовою.

Іншими словами - повернення вкладів - це розвиток банківської системи, але вимагає взаємности від боржників перед банками.

Нмд.

6. VasMT

Та невже? Ви мені очі відкрили! :eek:

7. smbds

smbds Well-Known Member

О, я того не прагнув, але якщо це стало побічним вислідом моєї скромної писанини, то амінь :)

Я просто власне намагавсь привернути увагу на взаємопов'язаність. Не має жодного права критикувати банки - нєвозвращєнці ті, хто не хочуть виконувати свої кредитні зобов'язання перед ними і навіть докладати до того зусиль, коли це потрібно. Жодним чином це не було натяком на Вас :)

8. VasMT

Я перекинув на "Початок кризи банківської системи" бо модер заштрафує! :banned:

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нас действительно - осталось только дустом поыпать...А ТАК с нами - уже все делали....Под "крышей" гаранта выдали "нужным" банкам рефинансирование - причем ТАК стремительно, что никто и не успел ойкнуть... Тут наверняка есть люди, связанные с банковской сферой - я до недавнего времени 12 лет проработал в одном из крупнейших банков Украины начальником IT - и знаю не по наслышке - чтобы получить деньги у "нацистов" (банковский жаргон - Нацбанка) - надо такую процедуру пройти (главное - временное управление всегда назначается!) - а тут выдали - типа - бери, не жалко! Их сразу - в доллары и обернули... Сейчас вот назвали 9 проблемных банков - там везде сидят уже временноые управляющие - или кураторы от "нацистов" - но рефинансирования еще не дали - процедура длинная (у нас "зависли" деньги в одном из таких банков - ждем-с окончания процесса)... И кто-то еще ссылается на "пятую колонну"?!? Что тут сказать - грабит Украину - гарант, а виноваты - "москали"... :)
    Кстати - а что было бы с "гарантом" в любой европейской стране - проделай там такой фокус с рефинансированием? Или - тоже бы обвиняли оппозицию и мифическую "пятую колонну"?

• Подобається Подобається x 7
  10. Дальневосточник, если Тигипко также высказал мнение о том, что нужно поддерживать банки, то и он тоже в доле? И ещё мне непонятно, что Вы имеете против самого тезиса? То, что Вас хлебом не корми, дай Ющенко покритиковать, я вижу, но и меру же нужно знать, а то Вы мне начинаете напоминать Шуфрича. :)))

11. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Что банки нужно поддерживать - это однозначно, а что на этом нажились опять, как всегда у нас, так в это тоже верю! ((((( Сам работал в банковском отделении два с половиной года, знаю ту кухню! ((((((((

• Подобається Подобається x 3
  12. Дальневосточник

Давайте будем обсуждать проблемы - а не участников. ;)
    Я разве высказался против поддержки банков? Где?!? :crazy:
    Я высказался против ТАКого способа это делать!!!
    Вот смотрите - глава Центробанка дает без внятных (вернее - без каких-либо!) пояснений долгосрочное рефинансирование (на сроки 355-359 дней!) некоторым банкам, долго отказывается называть эти банки, отказывается давать документы по этим операциям главе и членам Наблюдательного совета Центробанка. Попытайтесь мне доказать, что глава ТАКого Центробанка все еще работает - если это происходит в любой Европейской стране.
    А что у нас? :nea:
    Я - знаете-ли, с Востока. Бандитский край.:)
    Если вышестоящий "товарищ" прикрывает проворовавшегося подчиненного - это называется - "крышует". Только слепой этого не видит....:sorry:

13. То, что Президент причастен к спекуляции обязательствами НадраБанка (а, насколько я понял, в этом суть претензий к нему), доказать невозможно. Инсайдерская инфа о предоставлении рефинансирования этому банку могла улизнуть по нескольким каналам внутри НацБанка. И кто сказал, что Надра не нуждался в рефинансировании? Понимаете, состава преступления нет и не может быть. Тем более, о каком "грабеже" речь, если по сути деньги от спекуляции обязательствами делались из воздуха на внешних рынках.
    PS Дальневосточник, в чём конкретно состав преступления? Спрашиваю, т. к. понимаю, что непредоставление инфы по рефинансированию, таковым не является. Я неправ?

14. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

То что Президент причастен к какому-либо преступлению вообще доказать невозможно в силу его статуса, дающего ему неприкосновенность! Нуждались ли Надра в рефинансировании? Думаю да! Принесло ли оно пользу? Думаю нет! (((((( Кому подконтролен НБУ? Президенту! Кто наш Президент? Экономист и банкир, как говорят неплохой притом! Ну вот где-то так! :scratch_one-s_head: :pardon:

• Подобається Подобається x 6
  15. Дальневосточник

Наш разговор напоминает спор Жеглова и Шарапова:
    К сожалению, Жеглова у нас пока нет. И тут я с вами соглашусь - за руку не поймали - значит - не вор....
    Я бы не удивился, проделай ТАКой фокус профФесор - окажись он президентом, но от того, кто клялся всей Украине "чистыми руками" - и "прозорой" политикой ТАКого не ожидалось...

• Подобається Подобається x 4
  16. VasMT

:haha: Ща здохну. :haha: Задорнов ребенок.

• Подобається Подобається x 4
  17. Окультист

Окультист Well-Known Member

http://pravda.com.ua/news/2009/3/16/91365.htm - До Тернопільської облради проходять 7 партій. Не дивно, чому БЮТ так бісився перед виборами, зважаючи на результати, які вони отримали, але ці вибори показали, що Тимошенко ще далеко не все підім'яла в цій країні. Першим ударом був Київ, другим - Тернопіль. Схоже, що Юля майстер інтриг лише у стінах ВР, а у народу рівень її підтримки стрімко прямує до мізеру.

18. Веда

Веда Well-Known Member

А мені оце
    дуже не подобається... Одна надія, що за ПР хоч у центрі та на заході не голосуватимуть...

19. bora

bora Well-Known Member

Та що Ви мені про Симоненка та Герман постійно розповідаєте.. Фанатку їхню знайшли чи що?:) Для чого сюди ще їх приплітати?
    Тягнибок не казав сам, відмазувався за слова, які вжив Едуард Леонов (жиди та москалі), а представник в Тернополі не знаючи про що мова взагалі підкрикнув вже не згадаю, щось на кшталт - ну так, вся Україна знає що їм тут не місце.
    Перше, зважаючи на ім"я-прізвище Леонова - лицемірство якесь, по-друге - самі вони між собою розібратись не можуть, які гасла все-таки варто кричати або ж платять бандюкам, а ті не знаючи що партія взагалі там собі робить верзуть на камеру, що в голову стрільне.
    Як на мене за таких хлопаків хтось має нести відповідальність - ато завтра вони ж за гроші так само підбурять собі подібних на безчинства (на розумне точно мізків не вистарчить).
    Особисто мене обходить роздування національної ворожнечі ким би то не було. Мій батько має російські корені хоч уродженець Львова, хоч розмовляє українською. І що тепер можна йому походженням дорікати? Чому він від таких голомозків недоробленців має чути кого звідси геть.. Чим той проплачений молодик заробив собі таке право? Може він як мій батько замість відкупитися в свій час від тої біди їздив Чорнобильський реактор гасити? Повірте в голові не було тоді, що держава віддячить і по правді все на що заробив це на пільги за житло, інакше просто не мав би за що його оплатити. А що цей жовторотий зробив для цієї країни окрім безглуздих викриків на камеру? Дивні цінності (і поведінка) у партії, ось все про що подумалось, спостерігаючи за тим базаром...

А експропріація - ніби зрозуміло звідки ніжки ростуть..Порахували кому більшість банків належить, кому розходиться в їх збереженні і стали маніпулювати, що ми Вам отаке ще з ними влаштуємо. Ті самі розбірки міжпартійні. Насправді вони торгуються або пакостять один одному. До народу то не має відношення.

• Подобається Подобається x 5
  20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

До народу то має відношення. Бо вони тогуються-торгуються, і від лиха - на якісь Мальдиви у сусідні бунгало та разом вечеряти, а добре прозомбовані їхні виборці можуть скоро один одному кров пускати.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)