Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Окультист

Окультист Well-Known Member

Всіх политіків хтось спонсорує, навіть Тягнибока, хоч вбийте, не повірю, що ВО "Свобода" існує на пожертви простих смертних. Просто дехто має хоч загальне уявлення про економіку і про те, що для неї добре, а що погано, Яценюк до таких належить, на мою думку, а дехто керує всім вручну, совковими методами. Якщо говорити про Ахметова, то його підприємства хоч щось виробляють, сплачують хоч якісь податки і дають робочі місця, ті ж, що спонсорують БЮТ це спекулянти, торгівці землею і рейдери.

• Подобається Подобається x 5
  2. SFO

SFO Well-Known Member

В Украине на выборах есть возможность голосовать "против всех"?

3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Авжеж є! У нас не Росія. Де в бюлетніє є тільки два пункти:

1. О - За Путина
    2. О - Нет, я не против

о_О

• Подобається Подобається x 6
  4. Веда

Веда Well-Known Member

Но ПР все-равно самая "конгруэнтная" из "конгруэнтных"...:ireful1: :sad:
    :)

• Подобається Подобається x 4
  5. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Типа первая среди равных? :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  6. Окультист

Окультист Well-Known Member

http://pravda.com.ua/news/2009/3/13/91263.htm - Янукович обіцяє гідне місце для Тимошенко. Напевно, ще надіються на співпрацю з БЮТ.

• Подобається Подобається x 1
  7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Скоріш за все, має на увазі суху камеру з чудовим видом за ґратами. Якщо не виконали своє "бандити сидитимуть у тюрмах", можуть сісти самі.

• Подобається Подобається x 3
  8. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

До речі, нещодавно з цікавості подивилась новини на орт, якраз коли була ця уся катавасія з розмитненням газу і росукренерго. Так от що я вам скажу, недарма Тимошенко їздила в Москву, ой не дарма. Бо увесь сюжет її виставляли борцем за благо української держави, а Ющенка як того, хто хоче відібрати в держави останнє і віддати своєму родичу-другу чи як там.

9. illia

illia Well-Known Member

це і є корінь проблеми..імхо..
    гірше всього те, що таку картину можна спостерігати на протязі практично всієї історії українського народу. і тому бажання вірити у нормальне майбутнє "отрезвляеться" історичними фактами.

ліричний відступ:
    зі шкільної програми по "всесвітній історії" (так вроді?) розповідали про якийсь народ... скандінавський, здається (точно не пам"ятаю)... факт того що на них напали загарбники, сили яких значно переважали. шансів відбитися не було ніяких. так от загарбникам довелось довго і нудно воювати з цими Людьми, так як перемогу вони здобули лише тоді, коли винищили їх всіх до останнього. оборонялися всі, включаючи жінок, старих і дітей. пам"ятаю мене це тоді дуже здивувало. для чого воювати, якщо Точно знаєш, що програєш? можна підчинитися, почекати поки окупант ослабне чи знайти згодом якихось союзників. тепер я починаю розуміти логіку того народу. Вільна людина не може існувати в неволі. Це як тварини, які помирають, якщо їх посадити в клітку. В Україні маємо протилежне: людям, яким дали свободу не знають, що з нею робити. Фактично, якщо глянути на ситуацію, яка відбувається сьогодні в Україні, то маємо самознищення українського народу. Парадокс, але факт. Варіанти вирішення, на мою думку, настільки сумні, що навіть не хочеться про них думати...

10. SFO

SFO Well-Known Member

по-моему, у нас Тимошенко после газ-скандала продвигают именно как "хорошего", "нашего" кандидата.

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

) Хто дивиться зараз Савіка ? ) Ввімкнули Тернопіль із прямою мовою. Обговорювали лозунги "геть жидів і москалів" Свободи ))))))

12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Хотелось бы почитать тернопольчанина! Политикам - не верю.Хто з файного міста Тернопіль? Расскажите, что там на самом деле?

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Шустер віджигає "Я всегда говорю: во всем виноваты жиды , москали и журналисты" ))))

14. bora

bora Well-Known Member

Дивлюсь.молодик з1 свободи з нез1псутим 1нтелектом обличчям п1дкрикуе що вся укра1на так думае. цього ще бракувало. просто замало Укра1н1 проблем,тре ще бойн1 для ол1гарх1в влаштувати - подобаеться так бути гарматним м'ясом? Ще так не допомагали напхати комусь кишен1 в такий тяжкий час. Бридко одним словом. Так1 парт11 ув'язнювати треба.

15. Ви щось переплутали - забрати в банкірів банки та поділити між людьми закликали Сімоненко та Герман. ;)

16. bora

bora Well-Known Member

Я переплутала?) при чому тут банк1ри до роздування в даному випадку м1жетн1чно1 ворожнеч1? 1 це робиться не для покращення життя народу,а для прикривання чи1хось 1нших безчинств, для списання кошт1в п1д шумок, 1 уникнення власно1 в1дпов1дальност1 в буремний час на п1дстав1 лише свое1 нацприналежност1. це брудна конкуренц1я м1ж пол1тичною маф1ею. чи хтось ще сумн1ваеться?

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А яке НАШЕ місце в державі? Партії, олігархи, корупціонери, ради з органами влади. Ми їм потрібні? Чи вони нас тільки користують?

18. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Потрібні звичайно... під час виборів, а так користують все ж таки мабуть! (((((

Останнє редагування модератором: 16 бер 2009
  19. Конкретніше можна? Хто закликав і чим до ворожнечі? Я не почув від Тягнибока такого, отож може Ви наведете конкретні слова? Я запізнився на передачу, тому мабуть не почув? Зате почув, як Сімоненко з Герман закликали арештувати майно банків і розділити між вкладниками - це я чув дуже чітко, та й Ви також. Отож, хто збурює людей? Знов ексропріація експропріаторів? Нічого не нагадує?

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А у Вас у родині банкірів нема?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)