Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Окультист

Окультист Well-Known Member

Лікар Хаус теж так каже - "всі люди брешуть":) А якщо серйозно, то Тимошено бреше нахабно, прикриваючись добрими намірами і дуже часто, замість відповіді на питання, починає посилатися на свою статеву приналежність і на те, що образили жінку. Аферистка, вміє хитро плести інтриги, використовує своїх депутатів, як кнопкодавів, якщо вона "потоне", то то щурі, які є зараз з нею, побіжать прудкіше, ніж ті, що зараз побігли від Ющенка. На жаль, частина нашого народу дуже падка на солодкі слова "нашої Юлі"...

Я ще не визначився, за кого голосувати, але на вибори піду однозначно, якщо не відмінять, як Тернопільські. Мені страшно подумати, що буде творитися в цій нещасній країні цієї осені... Ми і так стали посміховищем для світу. Мабуть, проголосую за Яценюка, якщо той буде балотуватися - теж бреше, але зло менше.

Останнє редагування модератором: 13 бер 2009
    • Подобається Подобається x 4
  2. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Між іншим, можна провести аналогію між Тимошенко і Черновецьким :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Окультист

Ні, Тимошенко ще до Льоні далеко - той на контакт з НЛО виходить, його посол божий із землі африканської "просвіщає", він каже, що там де троє, там він і Дух святий:), а Юля тільки пастора має під рукою. Цікаво, скільки поців сконцентрувалося біля владного керма в один і той самий час, щось недобре діється з нашим народом.

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А вас не смущает, что его называют внуком Кучмы?

• Подобається Подобається x 1
  5. Окультист

Абсолютно. Всі сучасні політики так чи інакше мали відношення до Кучми і вибилися наверх за його допомогою і Тимошенко не виняток, згадайте Пашу Лазаренка, компанію ЄЕСУ і т.д. Коли її від корита посунули, то вона стала ярою опозиціонеркою. Думав, дійсно людина, будучи у в'язниці побачила якою є влада в цій країні і хоче її змінити, але тепер бачу, як я помилявся. До речі, згадую давно почутий вислів перед Помаранчевою революцією, що українці ще згадають,"сколь добр был Кучма", дехто тепер так і каже, дещиця правди в цьому є.

• Подобається Подобається x 3
  6. Chortenia

Та я не про те. А про те, що обоє зробили з себе борців за щастя малоімущих, з понтом такі обоє янголи, що поодинці боряться з всесвітнім злом, а їм не дають.
    Гидко дивитись.
    тому і не дивлюсь :)

7. Веда

Веда Well-Known Member

Зараз у нашому політбомонді зле, дуже зле і зле ще дужче ...
    ЮВТ хоч виглядає нормально... :) За кордон відпускати не соромно...:)))

8. Фесько

Фесько Well-Known Member

Хоча у ЮВТ розчарувався, але ПР - ще страшніша

9. Окультист

Мене завжди дивувало те, що прем'єр - міністру, яка зараз має повноваження більші, ніж Президент, хтось заважає працювати - то Порошенко колись, то Фірташ тепер і як легко люди, яких колись вона ставила за зразок перетворюються на "напомаджених, напедикюрених істот з бріоліном у волоссі". Пре, як танк - забрати, поділити, роздати своїм, потім відібрати від них назад, якщо не сподобаються і щнову по колу. Ще й Рух паплюжить ім'я Чорновола, будучи з нею в одній коаліції - Тарасюка і Ко "поставила" в позу, проголосувавши за відставку Огризка і ще потім посилалися депутати з БЮТу на демократію у фракції, ніби всі такі дурні і не знають, в якій країні живуть.

10. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

За кордон не соромно в таких то одьожках за огого скільки, і з такою косою на голові "колоском" (яка мені нагадує коровай...), але вона як понадомовляється, то Україні прийде капЄц... А якщо б пустити за кордон Чернівецького, то подумали б шо в нас тут всі під кайфом ходять..:)))

• Подобається Подобається x 5
  11. illia

illia Well-Known Member

всі вони однакові. в кожного свої "методи", але суть і цілі одні. тому я б не став виділяти її як гіршу чи ліпшу за інших. а голосувати буду за "не підтримую жодного кандитата".

• Подобається Подобається x 5
  12. Фесько

Фесько Well-Known Member

Ось ви проти усіх, а в Партії Регіонів рейтинг все зростає та зростає :

звідси

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А Чернівецькому назначили психіатричну експертизу:)

14. Chortenia

Агов, пообережніше з висловами :girl_devil:

15. illia

illia Well-Known Member

дякую.....

16. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

То вже давно пора!:))) Він якийсь тю-тю!:haha:

17. Окультист

Цілком закономірно - ПР у більшості починає асоціюватися із "сильною рукою", саме дякуючи діям соратників по помаранчевому табору, боюся, що президенства Януковича можна і не уникнути - дуже багатьом набрид хаос і вони вбачають порядок у правлінні Януковича - все - таки він зумів залагодити серйозний конфлікт у партії. Але Янукович - це авторитаризм, я проти такого розвитку подій, особливо зважаючи на його проросійську орієнтованість. Я не проти жорсткого правління в принципі, але правління виключно проукраїнськи орієнтованого.
    Згадав одну передачу, яка заставилася задуматися. Я не беруся відповідати за правдивість даної інформації, бо не є істориком, але чув таке - племена, що населяли територію сучасної України воювали безкінечно між собою, не могли визначтися, хто має правити, потім написали листа до варягів - "прийдіть і правте нами, у нас є все, але достойника нема" - ті прислали Рюрика, від нього пішла династія князів Київської Русі. Тут завжди було 10 гетьманів...

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну я точно не буду голосувати за ПР ..із принципу.А от за кого голосувати? Навіть не знаю..немає за кого..

19. мамочка

мамочка Well-Known Member

Про Яценюка чула ще в далекому 2002 році від Тігіпка. Мовляв хороший добросовісний чувак і будуть з нього люди (Яценюк тоді в Тігіпка заступником в НацБанку був). Тому йому хочеться довіряти , якби не одне але...
    Читала що Ахметов зараз реально просуває Яценюка, і на виборах у ВР буде партія де в голові з Яценюком, Богатирьовою і Гриценком буде половина теперішньої ПР...

Тимошенко спочатку була нормальним політиком (чи то тільки так здавалося), а зараз дійсно на всі питання відповідає як слабка стать

Янукович взагалі 2 слова докупи звязати не може...

Вибір в українців не великий.......

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вынужден Вас огорчить - как человек. живущий исключительно под "водительством ПР" - скажу - болтунизм, дерибанизм,пофигизм, на-всех-положизм, ни-за-что-не-отвечизм = ну т.е. все то-же самое, что бют и нунс и прочие...
    Если честно, то разговоры - кто из партийных лидеров лучше - сводятся к тому - кто во что одет и на какой машине подъезжает...Остальное - не просто идентично - а конгруэнтно....

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)