Майдан-2. Разом нас багато!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 29 бер 2007.

?

За кого голосуем на президентских?

1. Ющенко

15,0%
  2. Тимошенко

19,6%
  3. Янукович

6,0%
  4. Симоненко

3,3%
  5. Яценюк

11,6%
  6. Другой кандидат

15,6%
  7. Не пойду или против всех

23,9%
  8. Обама

5,0%
Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Майдан-2. Разом нас багато!

:confused: :confused:
    Вот те раз...а кто то вместе с Борькой...годик назад пел..что все хорошо..после получения независимости....
    Что можно все заработать...и жить стало лучше...
    Так и правильно...хватить митинговать...работать надо!
    Ето Вы к чему?Вам чо?Москалика жалко?
    Тем более ворюгу!:cool:
    Оба-на...Вы уже и в Дкржавной экономике начали разбиратся...может даже структуру внешнего долга изучили?А?:cool:
    А может просто Юлечку наслушались?:D
    А может Вы ей даже верите...что она "нашла" дыру в бюджете в размере около 60 млрд.гривень?
    Да за такое..ее надо было не с Премьерства с треском выгонять!А на Нобелевскую премию выдвинуть..как самого выдающегося экономиста всех времен и народов!
    За одним и долг ЕЕСУ простить...и стоко же премии выписать!
    :D :D :D
    Вы хоть посмотрели ..как образовался внешний долг?Или прост ля-ля-ля?
    Куда деньги делись от Криворожстали?А?
    Так вот шановний...ни один банк не даст деньги на пенсии,зарплаты,!
    Ни один!!!!Совет ЕС..МВФ....сразу же огромную дулю покажет такому правительству!
    Могут...могут...вот "свистеь"..как Юлька...то точно не могут!
    Кто принял останнии закону до вступу в ВТО?А?
    Ага...ага..а как же иначе....
    А кто на Майдане обещал...что в ВР не будут носить коробки с деньгами?
    Поки що дурять грамадян призрачным ЕСом!!!
    Есть такая росиийская пословица...."лучше синица в руках...чем...журавель в небе"
    (Можно конечно же и по другому сказать...да ладно не буду...женщины все таки читают форум)

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Таким макаром ніхто нікому нічого не доведе. Тому що я відповім от що: а що вміють помаранчові? Продали власність держави індусу і які зараз важелі впливу на нього мають? Куди поділися кошти від продажу Криворіжсталі? При кому були бензинова, м"ясна і т.д. кризи? Завдяки кому переглянули договір з Росією по газу і він подорожчав майже у два рази? Хто відновив практику продовження обвального скорочення медичної галузі? Чому не разкриті отравлення Ющенка і вбивство Гонгадзе? Я вже не кажу про загадкові смерті Кравченка і Кирпи. Що за практика викликати на допити через ЗМІ? Навіщо збуджувати суспільство і поглиблювати протистояння постійним нагнітанням навколо питань Голодомору, УПА, українізації? ...

Я інше скажу. На фоні постійної гризні і боротьби за портфелі, обливання брудом один одного серед помаранчових, мені більш імпонує дисциплінованість і негаласливість роботи біло-голубих, їх послідовність і передбачуваність, їх вміння працювати без потрясінь, без того, щоб суспільство перебувало у постійній напрузі: а що там влада знову викине, яку кризу влаштує? Пам"ятаєте, як говорили: "Народ, запасайся ліками, ЮВТ планує упорядкувати їх обіг і ціни".

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мені є що відповідати на більшість написаного, але не робитиму цього, як і Ви. Зрештою, кожна теза - це тема окремої гілки, де усі зможуть своїх 5 коп вставити :)

Я інше скажу. На фоні стабільного повернення до кучмізму, постійного затягування в обійми північного сусіда, нав"язування українцям державною іноземної мови, і віддалення від цивілізованого Заходу, мені більш імпонує українськість і чесність помаранчевих із їх помилками і прорахунками. Просто досвіду майже не мали - бути у владі. Зараз уже є і досвід влади, і досвід її втрати. Звичайно, далеко не ідеальна влада. Та це менше зло. Нема альтернативи на даний час, поки державу не перетворили на вотчину донецької братви.

• Подобається Подобається x 1
  4. Степаныч

:) Ну я ж і казав, що це бескінечно! Обмінялися думками, кожний залишився при своїй. Це природньо.
    А я скажу ще інше!;) Ми по-різному думаємо і бачимо перспективу. Вихід один - меншість вимушена йти туди, куди її веде більшість. З цієї точки зору, коли перемогла помаранчева політична сила у 2004 році, їхні опоненти перегрупувалися, почали вчитися, набиратися сили і прийшли до виборів, які дали такі результати, які ми маємо. Я не погоджувався з тим, що коїлося при помаранчових, але ніхто не звав мене (та я б і не пішов) на барикади. Помаранчеві ж, програвши у ВР, здійняли гвалт. Уявіть, якби було навпаки: помаранчеві спромоглися створити більшість і зараз ця, помаранчева, більшість набирала 300, або навіть 350, 400 голосів. Як Ви думаєте, теж би галасували про "зраду", підкупи і т.д.? Переконаний - НІ! От у цьому і різниця, ІМХО.

5. MARTINI

Ключова фраза
    Справа якраз в тому, що більшість проголосувала за помаранчевих. Тобто підтвердила свій вибір курсу країни аналогічний до того, що вибрали і відстояли у 2004. Але кавалок вибраних помаранчевими обранців відколовся і перекочував до протилежного табору. І вийшла ситуація, коли меншість в паламенті стала більшістю. Природньо, що у людей це викликає почуття несправедливості , особливо у тих, хто голосував за цей відколотий кавалок. Тим більше, коли в парламенті уже інші кавалки відколюють і нагло і безсоромно йдуть до мети 300 голосів і повної узурпації влади. Більшість не хоче миритися із такими діями меншості

• Подобається Подобається x 2
  6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Степанич.
    Не треба порівнювати хрін з пальцем- помаранчеву більшість з голубою. Це такі ж самі незрівняні речи як ото я та ви. Різниця між нами доречи в тому що ми тут ось разом балакаємо, а потім я в суботу відриваю зад від дівану та йду на мітинг, а Ви ні. Я не боюся а такі як Ви боїтеся Вам не потрібні зміни, Ви пристосувалися.
    Але є в нас спільне ми не даємо або майже не даємо взятки. Ви, правда напевно їх приймаєте. J. Нічого особистого, не ображайтеся, просто Ви позиціонуєте себе протилежно, то ж повинні очікувати таку реакцію.

І ще, давайте дамо "помаранчевим" можливості, та якщо вони таки потім не виправдають їх, почнуть красти та копіювати теперішніх, тоді в нас, в народу буде можливість змінювати щось, а за януковічів ця можливість ось-ось буде відібрано. Теж величезна різниця у свободі, чи не так? Ви бачили Луценко коли він говорив президенту: - ми, Вас найняли то ж виконуйте нашу вимогу, або і Вас переоберемо! Це і є величезне надбання майдану яке не має ціни. Це і є свобода! І вона дорожче за ту примарну «стабільність» януковичів.
    Вже ясно куди ця стежка у ЄЕП. Путін вже скорегував срок до 7 років. Тимошенко права коли говорить про загрозу втрати незалежності. Треба було тільки послухати що несли на мітингу на Європейський площі, особливо Петя Симоненко.

7. MARTINI

Що? Уже закон прийняли? Киньте лінком

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви ж розумієте що це лише справа часу. "По многочісленним, я би даже сказал многомілліонним просьбам трудящихся Росії" (С) Спікера Держ Думи Росії.

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Міліцейський підрахуй
    У департаменті зі зв’язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ повідомили, що на Європейській площі, де з 14.00 до 17.00 проходив концерт і мітинг прихильників коаліції, було від 30 до 35 тис. осіб.

На організованій опозицією акції на Майдані Незалежності, за даними міліції, було від 25 до 27 тис. осіб.
    У той же час “Українська правда” помітила, що "Цушко порахував людей на Майдані в кращих традиціях кучмізму".

За даними кореспондента “Української правди”, на Майдані Незалежності за станом на 19 годину було більше 100 тисяч осіб.

За нашими власними спостереженнями, станом на 20 годину, мітинг Об`єднаної опозиції зібрав близько 150 тисяч. У тому числі, - приблизно 10-15 тисяч - учасники проурядового мітингу, які приєдналися до опозиційного мітингу.

10. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

" а если мы посмотрим в телескоп...то увидим...две звездочки..нет...три звездочки...но пять все таки лучше!" (с) "Карнавальная ночь"
    А если подзорную трубу перевернуть..то вообще ни фига не увидим!
    :D :D :D :D :D :D​

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Майдан-2. зРаду -ГЕТЬ!

зРаду -ГЕТЬ!​

Вибух праведного гніву
    Рік 1667-й: фрагмент з історії української Руїни http://www.day.kiev.ua/179616/

Цар же, вказував Васютенко, хоче позбавити козаків того, за що їхні предки вмивалися кривавими сльозами, над чим працювали вони кривавими зусиллями і що вважають вони найціннішою річчю, любою усім сотворінням — рибам, птахам і звірям — а саме: свободи, військових прав і вольностей...
    Народний гнів дозрівав довго — проте тим вищою стала його хвиля. Улітку та восени 1667 року, а ще більше — на початку 1668-го невдоволення московськими «управителями» охопило мало не всі українські міста й містечка. Царські воєводи заходились шукати захисту в гетьмана Брюховецького, але останній — з популістсько-кон’юнктурних міркувань — різко змінив орієнтацію, визнавши тепер за краще виступити «захисником Вітчизни» від Москви. Втім, це не врятувало зрадника, якого ненавидів буквально весь народ: його було вбито у червні 1668 року, в момент переможного походу його суперника й опонента, правобережного гетьмана Петра Дорошенка. І хтозна, якби козаки, селяни, міщани й усе «поспільство» підтримали б Дорошенка активніше — і доля України була б іншою... В усякому разі, цей драматичний епізод з історії України наочно свідчить: про народ можна говорити зверхньо — але лише доти, поки він спить!

12. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Висловлю і я свою думку з цього питання.

Помаранчевим народ дав всі можливості. У них була посада Президента, Премєра, всіх віциків, майже всіх міністрів. Була більшість в парламенті, нехай навіть і не конституційна, але була більшість.
    Ці серуни не змогли навіть нормально дотягнути до виборів!!! Рік не протрималися щоб не перегризтися!!!

Найбільшим гімнюком є Президент. Парламент може і треба було розпускати, але це потрібно було робити раніше, а воно тоді вирішило якісь універсали срані підписувати - папірці, які потрібно було писати на туалетному папері, щоб хоч якась користь від них була.

Стосовно поточного моменту.
    Якщо воно вирішить розпустити ВР, то це буде мати сумні наслідки. Варіанти:
    - донецькі використавши силовий варіант придушать заворушення (можливо загинуть люди) і ще більше зміцнять свої позиції, а його просто виженуть через імпічмент, або скасувавши посаду президента (або те і інше разом);
    - довготривале силове протистояння (за підтримки сусідніх держав) Сходу і Заходу з наступним поділом країни.
    - чергова перемога помаранчевих через втручання держав Заходу, черговий хаос і гризня в помаранчевій "команді" з сумними наслідками для країни.

Враховуючи зазначене, найкраще, що воно може зараз зробити, це те, що воно завжди звикло робити - нічого не робити.

• Подобається Подобається x 3
  13. OldMan

OldMan Well-Known Member

На мой собственный выпуклый рыбий глаз на Майдане было 1,5 миллиона народу. На Европейской тоже 1,5 миллиона.
    И никто и ничто не переубедит меня! Точка.

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

прочитайте уважніше історію... "не минайте ані коми6 ніже тії титли..." - тоді теж "перегризлася помаранчова команда" - у далекому 1669 році... А селяни, міщани, і т.д. - тут взагалі ні до чого ;) То все "пацани гетьмани" порішали...

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я тут знайшов цікавий комент до ситуації:
    В новом парламенте донецкие бандюки буду иметь менее 20%
    Новый парламент очистится от донецкой уголовщины и сможет сконцентрироваться на решении общенациональных задач. Ныненшний парламент надо разганять, т.к. он работает исключительно на обогащение угро-фино-татарской банды Ахметова.

16. Львiва

Львiва Well-Known Member

И правильно делает)))

17. MARTINI

Що коментар, що відповідь - закрадаються сумніви у адекватності авторів :)

• Подобається Подобається x 2
  18. zet

zet Дуже важлива персона

Постановка чистейшей воды, скорее б уже договорились.. Просто законодательно нужно запретить переход из партии в партию в промежуток между выборами....
    Два Майдана – две идеологии. Но расценки одни (ФОТО)
    http://ura-inform.com/photo/2007/04/02/majdan1/

19. в.непутин

в.непутин миється в бані

Forretningsbrev

http://www.speedest-net.com/n/

.А почему так истерично!?Ну распустит он Раду,потом она его...Вы же не любите ни его ,ни её,радуйтесь!
    А чо такие нерадостные сидите?

20. Степаныч

Які КОНКРЕТНІ підстави так вважати? Документи... ссилки... ДОКАЗИ! Мартіні, ну якщо Вам так здається, то це ж не доказ!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)