Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Саме так.

І цей буде не таким тупим, буде елегантним, а може й зуміє вільно розмовляти з Меркель німецькою.

Ну зовсім як Путін.

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Київ нарешті повстав...люди пруть з метро суцільним потоком...

3. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/1/7003983/

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не про це мова йшла. Про те, що якби Яник думав - то була б логіка в його діях. А виглядає, що він чекає, що йому скажуть робити, сидить десь в схроні і чекає наказу.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я думаю що може статись щось зовсім несподіване, як вже не раз за останні дні було....Наприклад призидентом може стати хтось абсолютно несподіваний як я вже писав хтось з моральних авторитетів...

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

але так і буде, останній раз коли народ намагався взяти владу у свої руки загинуло кілька десятків мільйонів людей .. влада народу це міф, такого немає ніде, цивілізований шлях став таким саме завдяки аналогічним майданам свого часу, лише поступки, ніякого народовладдя ...

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ой-йой...
    Блат, ні там мудрих нема, ні там...

"Слушай, что-то мне не нравится здешний режим.Чует мое сердце, что мы накануне грандиозного шухера"

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

В Україні все можливо....

10. artobstrel

Юля хфайно розмовляє, Юлю кАхає Івропа, і шо? Юля затягнула країну у фінансову кабалу ... до чого я це - екстер'єр не головне ...

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

ну ось, тепер справжню та адекватну реакцію народу будуть транслювати як вакханалію бидла ...

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

Ви ідеаліст )

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ще два дні тому я був циніком.....Але я бачив величезну кількість людей які хочуть жити іншим життям і більше того готові діяти, при чому цивілізовано і з головою....

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ----------

Доречі рівень інтернитизації дозволяє дуже добре самоорганізовуватись ...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я взагалі поки не розумію як скинути зека.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну точно не "законним методом" бо закони вони написали так щоб правити вічно, і щей міняють їх по ходу діла....

14. Romko

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

там є шось цікаве?

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

Як давно ми цього чекали......

---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Це повинно стати ЄВРОреволюцією, якщо взяти на озброєння європейські цінності про які так довго всі говорили і жорстко контролювати їх дотримання з середини і з зовні (євроструктурами) то все повинно вийти...

А дивлячись на мітинги ПР видно що спертись вони можуть тільки на гроші і на бидло...

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Неможливість виконувати свої обов'язки у зв'язку з психічним станом.

• Подобається Подобається x 2
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ого! Штурм Адміністрації, постріли..Почалося?
    Дивлюся отут http://www.lvivport.com/euroonline - тут зібрані усі трансляції, включно із львівським майданом.

18. artobstrel

Romko, щось я не второпав з якого Коморовский приперся на майдан? тобто він продемонстрував своє відношення до влади України замалювавшись на противладному мітінгу ... гм ..

---------- Додано в 14:09 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

не дай Бо ... ще пострілів не вистачало ...

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

В такому випадку яник вже не зможе просто втекти...Але наразі зовсім не зрозуміло що до чого....та і пізніше наврят чи повністю можна буде вияснити що там..

20. Romko

Наскільки я зрозумів,він не п"є пятдесять грам з Януковичем,в Межигір"ї,а знаходиться серед людей,на вулицях...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)