Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Океан Ельзи під час виступу у Москві присвятив пісню подіям в Україні

http://youtu.be/ADKEK96UAzs

• Подобається Подобається x 6
  2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

тішить що у нас такий мер міста, може і має свої недоліки але молодець і в Шустера постійно приймає участь, відразу згадалося про Допкіна в Харкові ...

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А в Миколаєві вийшло аж...50 осіб:blush: І то, не обійшлося без сутички з ментами.

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А реальні факти прості: зек в азіком прийшли до влади і не знають куди вести країну.

---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

проти 50 чоловік менти - то сила, а ще, якщо то жінки...

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вичерпна відповідь... От тільки не зрозуміла.:mocking:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А оце демократія імені партії регіонів:

http://www.youtube.com/watch?v=4T5og6uVvFs

При всіма нелюбимому Ющенкові такого не було.

7. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

а не включать канал с порнушкой пробовали?
    вот мне не нравится, когда под ногами навоз, поэтому не хожу по коровникам.... :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

9. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

я скажу только о том, что я видел своими глазами - в г.Днепроперовске когда-то сделали в центре города выступление Йули, на заводе имени Петровского дали людям по 10грн (столько тогда стоила бутылка водки) и людям предложили вместо работы пойти на митинг и всех подвезли до места митинга автобусами...
    В другой раз Юра Луценко решил в г.Днепропетровске выступить, я лично заснял, как людей подвозили на автобусах и что самое смешное, когда узнали люди о выступлении Луценко, то оппозиция уже собралась, а самих митингующий не было, их потом из другого города подвезли, подробные фото тут: http://www.pravdaukraine.narod.ru/priezd.htm
    Когда приезжала например, Налья Витренко, то практически никакой рекламы на телевидении не было и не было автобусов с поддержкой, но людей было просто море... так же было и с Януковичем - ни единого автобуса с поддержкой - люди пришли сами! Сам был на том митинге и реально видел, как его люди поддерживают! Особенно если взять во внимание, что г.Днепропетровск это город в котором Йуля прожила много лет, но даже в этом городе она вынуждена возить людей на автобусах на свои митинги!
    А Луценко в г.Днепропетровске закидали яйцами и опустили ниже плинтуса... Чучело луценко публично сжигали в центре города в ста метрах от его "выступления".
    Демократия, это когда Йуля и Ющ могли ходить безнаказанно по всей Украине с демонстрациями типа "Украина без Кучмы" и им за это потом ничего не было, а после 2004 года за подобные демаршы против нового президента Юща уже начали сажать и преследовать.
    Кстати, по поводу Кучмы - сколько при нём не играли в демократию, но никто тогда даже не знал, сколько Украина за газ платит, всё решалось и не было проблем. Проблемы появились уже тогда, когда оранжевые пришли к власти...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

добре, що не навпаки.

---------- Додано в 02:01 ---------- Попередній допис був написаний в 01:59 ----------

не забрехуйтеся...

11. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Щойно від Шевченка.
    Студенти - молодці! Співають, бавляться, збирають підписи.
    Загалом - десь до 100 чоловік.
    Їсти, пити - мають.
    Я був щиро вражений! Потис йому руку, подякував. Без помпи, без охорон тощо. Скромно, стояв собі трохи ззаду збоку з своїм помічником.
    Вже з'явився величезний намет від міської Ради (читай - Садового). По кутах площі - смітники.
    Всієї тієї міської і обласної Ради, націонал-україно-депутатів тощо - і сліду нема. А нащо? Піару - нема, команди зверху - нема.
    Чомусь, Пласту не видно...
    Завтра зранку, таки візьму термос кави і поїду туди. В обід, куплю в Інтермаркеті якихось печеньок і т.п. Думаю, здасться хлопцям і дівчатам на наступну ніч.

... А дивлячись на це все, треба нашому молодому поколінню, вальнути нас, совкових старперів копняком під зад і братись за побудову Європейської України!!!
    Більше вірити і надіятись - нема на кого.

• Подобається Подобається x 9
  12. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Это всё ложь. От начала и до конца.

1. При Ющенко никого не преследовали и не сажали, не лгите.
    Хотя надо было, особенно за сходняк по поводу "федерализации" Украины, который устроили регионалы после проигрыша на выборах.

2. В 2002 году Кучме хотели объявить импичмент и он в наглую с трибуны ВР заявил что он всех в гробу видел и свой президентский срок отмотает до конца.
    При Кучме же и начались наезды на Украину. Если у Вас короткая память, то я её освежу словом - Тузла. Это был самый натуральный и наглый наезд, благодаря которому и случился Майдан 2004 года.

---------- Додано в 02:12 ---------- Попередній допис був написаний в 02:09 ----------

Судя по всему, - это тоже ложь.

Раз Вы очевидец и всё засняли, зачем выкладывать ссылку на путлеровский антиукраинский пропагандистский сайт и статью в которой нет НИ ОДНОЙ ФОТОГРАФИИ, а только пустопорожний треп?

• Подобається Подобається x 5
  13. Lutra

Lutra Well-Known Member

Никто тогда даже не знал.

І правильно - менше знаєш, краще спиш :) Можна поспати ще трошки як хочеться. Вимкніть радіо і телевізор. Можна послухати лише прогноз погоди або що, і все буде як раніше. Стоять собі лобісти при владі, крадуть по-тихеньку - то хай собі, зате все тихенько і нема проблем :) Те саме сучасні комуністи. Головне постійно кричати очевидні і правильні речі, і махати червоним прапорцем, люди і збіжаться. За звичкою. Особливо літні люди, діти червоноармійців. А потім подорожче їх продати. От і вся правда життя. Вам дуже подобається сидіти в дурнях? Мені - ні. Юлі я не дуже вірила, але Ющенко добре так з друзями промахнувся. Принаймні тепер можемо хоч говорити вільно і знаєм хто є хто. І, знаєте, дешево ж у вас людей купували. У нас Яник по 100 грн. роздавав. І мені давали, та я не пішла.

14. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

obozrevatel, Вам би до компетентних людей звернутись, а не на форум. Не подумайте, що я щось погане сказати хочу. Вірю у те, що слова Ваші щирі. Але своєю ненавистю до Тимошенко, Луценко... і всі ми знаємо продовження цього ряду - Ви нищите лише себе. Щодня. Не знаю чи Ви це відчуваєте, але гармонії у Вашому житті, через це, мабуть, нема і не передбачається.
    В жодному випадку не пробую вішати ярлики чи Вас образити. Щиро жаль, що такі дурниці не дають Вам жити нормальним повноцінним життям. (Моя думка, без претензій на істину чи ствердження).

• Подобається Подобається x 6
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Извиняюсь.
    Тем, кто стоит в толпе, обещано повышение пенсии?
    Или ЕС повысит после стояния?

16. denverod1

Майдан

Так живіть собі далі у тому режимі і в тому лайні, була б можливість вже б давно була галичина, бо таке враження що тільки тут нам ото треба, але україномовні люди є і в Донецьку і думають відповідно вони по українськи, ви почитайте кобзар, історію і так. Д.

П.с. Мова не про пенсї а про свідомість людей які хочуть жити без корупції, з високим рівнем культури і де відкриті кордон, а тим хто живе хабарами і говорить великим русским языком це нафіг не потрібно.

Вибачайте що так гостро, але це правда, доки ви не навчитесь розмовляти українською так само і англійською і іншою мовою ви не будете частиною тієї держави. Хочете жити в америці вчіть англійську, в Росії вчіть російську.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не для себе...для внуків.

• Подобається Подобається x 7
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Так я и живу.
    А вам щиро бажаю отчалить в ЕС.

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

Украинской розмовляю.
    Иными нет.
    Вы, уверен, в совершенстве владеете українською так само і англійською і іншою мовою.
    Это очень хорошо.

19. denverod1

Майдан

Я не філолог, мама росіянка тато з Донецька, але діти мої народилися тут так скмо як і я, тому хочеш чи не хочеш але якщо тут жити тоді і мову треба цю знати.

Взагалі вважаю що у нас з мовами складна ситуація, коли ми не знаємо жодної досконало, інтернет російськомовний або англійський, видання російські, тому нелегко бути україномовним, а на сході тим більше, тому якщо хочете знати то треба працювати над тим, само не прийде.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну особисто мене, як думаю і дуже багатьох інших цікавить більше нові можливості для бізнесу, і знищення бандитської "кровосісястої" системи....Якщо працюєш на себе а не на дядю то пенсію заробити не складно навіть в Україні.

А цікавитись в якій годині і скільки баланди на волі дають, і коли на волі "атбой" це самі знаєте чия психологія...;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)