Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я чудово розумію артобстрела з його скептицизмом. Навіть попри розуміння, що це чудова нагода винести зека на звалище, усвідомлюю, що розіграна велика партія. Зек ту партію програє. Але велике питання, чи виграємо її ми навіть якщо думатимемо, що виграли? Ті, хто це все закрутили, очікують на певний результат не для народу, а для себе.

• Подобається Подобається x 8
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Тому кажу, що мені страшно.

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

Заклики "Юлі волю!" абсолютно недоречні і незрозумілі.

• Подобається Подобається x 5
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Народ збирається у парку Шевченка, щоби виступити на Михайлівський майдан. Чекаю на дзвінок друзів і підскочу на метро.
    Нажаль, доводиться "заощаджувати тепло", оскільки вщент застуджений.
    То не страшно, попереду знайдеться робота. На Майдан-2004 я теж вийшов тільки у четвер 25.11, підхопивши грип напередодні під час патрулювання дільниць у 2 турі.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Зато причина однозначна...та і з приводом все ясно...Якщо б яника підставили то він би так і сказав...

---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

А хто закрутив?....Опозиція перед вчора ше жувала як срака клочя...вроді навіть посли євросоюзу дали їм пілюль щоб вже нарешті діяли а не пілікали...

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шкода позбуватись отого.
    Може саме тому,ґАРАНТУ зносить дах.
    Тому й неспокійно на душі.

• Подобається Подобається x 2
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дуже яскраво все змалював "наш агент" Хуліган - Євромайдан - затухаюче свято містечкового рівня, попри горлопання впопузицї, і тут на перший погляд безглуздий розгін якого не було з ... гм мабуть з 89-го, я сьогодні вже вся Україна бурлить ... коли без причин виникають явища які ну каапець як вигідні одній стороні, питання про її причетність напрошуються самі собою ....
    обурення бидлячим поводженням правопохованців намагються використати на свою політичну користь "юліати" ...

• Подобається Подобається x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прошу не перекручувати...майдан був місцевим святом зранку доки не почався драйв.....Під вечір він став осередком революції (в дуже дуже хорошому розумінні того слова) і опозиція не тільки не горлопанила, а скоріше старалась притушити протест і звести все до балаканини...

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

ще він був "районного рівня" за рівнем технічного забеспечення тому в олігархічне спонсорування дуже слабо віриться....

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре памятати одну річ:

Якщо Януковича не вигнати, то гайки ТАК закрутять, що мало не покажеться!!!

Тому по-любому: Гірше, не буде, якщо Януковича знесуть!

• Подобається Подобається x 10
  11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

так він так і говоре, але чомусь не особисто ... ось приклад, коли Бацька гоняв проплачену "демократію" - він дії правоохоронців завжди пояснював, що це для захисту об'єктів, це для звільнення проїзду, наша влада каже - це якась хфігня трапилась, це не є рішення влади - ми будемо розбиратися ... вот Вітя канешна йолоп, що протірявся в такий час ...

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

та, Ви до кінця мій допис дочитайте - я ж про це і кажу, "до" та "після" ...

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

В України є реальний шанс швидко змінитись на краще....Чому в таких класних людей має бути така бидляча влада....

• Подобається Подобається x 3
  13. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Капець йолці, того року її не зберуть

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я не про розгін....я про те що пізніше підійшло більше людей і це стало таким собі з'їздом українців яким не байдуже що буде з Україною і з їхнім життям....зрештою я все опишу пізніше..

• Подобається Подобається x 3
  15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Из аэропорта «Киев» (Жуляны) за считанные часы один за одним вылетели уже 5 «чартеров» в сторону Москвы

http://obkom.net.ua/news/2013-11-30/1739.shtml

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Абсолютно доречні та абсолютно зрозумілі.
    Хто не схотів Юлю - отримали Янека. Тільки в анекдоті можна "и рыбку съесть, и на*** сесть и в лодке покататься". Перепрошую.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

майдан зайняли....тепер кабнін і адмінісрація....мабуть Беркути і їх здадуть...

18. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

:):):)

Вкладення:

• Подобається Подобається x 5
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Прапор на йолці.....після вчорашньої окупації це просто чудово)))))

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дуже хотів би бути там....одне радує, що наразі там і без мене людей хватає...але їхати потрібно, бо основна маса потусить і піде спати....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)