Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

алілуя! це диво! а якщо без жартів - то як я і казав: відхрещуються двома ногами, ось і нема за що Вітю знімати ...

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

о! молодець, рятівник нації (але по факту я б голосував за нього замість яцеличкобока)

---------- Додано в 10:54 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

Боря - ви не весь народ, та не більшість його, визнавайте кого хочете - ваше право, але не тре інакодумці записувати у дурні, можливо вони розумніші за вас ...

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тут вже не знімати а карати треба, прямо там, на майдані, всю зграю, тому шо після тих подій вони не можуть називатись владою
    але я думаю шо так просто це не закінчиться, навіть можливо проллється кров.....

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О!
    И сразу встает вопрос, если у них даже среди своих крысы есть, то нахрена они нам?
    Артем, тот кто послал беркут на разгон либо тупой, как валянок, либо хитрый как китаец...
    Власть тупая. Больше суток прошло, где громкие заявления и выступления. Да если ты чувствуеш, что дебе жопа, а не видеть этого даже слепой не сможет, то бегом к телеку, радио, газете, и ори во все воронье грёбло, что мол люди, это не я, это позадники (попередники уже не проканают). Тут же парочку публичных "расстрелов", мол смотрите, как я давлю всяких провокаторов, и клятвенные обещания поменять все и всех сразу после Рождества... Хоть так смягчить тот черенок, который ему в сфинктор засунут...
    Так нет, на лыжы стал...
    Не-а... Нафиг-нафиг такой график...

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

Ну-у-у-у...
    Десь так, сэм-восэм...

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

по факту за що? окремий підрозділ МєВєСу перевищив повноваження, такого по всій країні бувало не раз і не два, а якщо ця акція це провокація?, хтось кому тре денюжок заніс, і він такий - хфас! а отримає за це Вітя ? то що це ? провина Віті, чи хтось для досягання своєї мети вирішив що аби Яника скинути можна кілька носів розбити ?

Останнє редагування: 1 гру 2013
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Якщо припустити, що "папу" хтось підставив - усе одно ій місце "навіть не на смітнику"...

7. VasMT

Блин, Артем. Бъют не по факту, а по морде.
    Попробуйте объяснить миллионной толпе, что ты не виноват.
    Все, паровоз уходит все дальше и дальше.

• Подобається Подобається x 3
  8. artobstrel

не - ну тут я согласный ...

краще розумний ( а в этом сомневатся не приходится) производственник, чем горлопаны ЯКТ ...

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сайти Президента та Кабміну “лягли”

КИЇВ. 1 грудня. УНН. Станом на 9.20 сайти Президента України та Кабінету міністрів не працюють, передає УНН.
    Нагадаємо, вночі сторінку Міністерства Внутрішніх Справ України було заблоковано. Офіційний сайт МВС атакували хакери.
    Раніше в інтернеті з’явилася інформація, що працівники IT-технологій планують заблокувати та зламати сайти МВС України та інших державних структур.
    Хакери також атакували сайти МВС, Адміністрації Президента та інших державних органів влади.
    У такий спосіб люди протесту проти розгону Євромайдану в Києві.
    Наразі фахівців міністерства намагаються ліквідувати проблему.

• Подобається Подобається x 4
  10. VasMT

Але не завтра.
    Краще рік проваландаємось без влади. Хай устаканиться все.

11. artobstrel

я послушаю что мне объясняют, и буду слушать, я не буду кого то убивать за то чего сам не видел а мне рассказали, толпа - слишком хорошо реагирует на "фас", а только потом начинаются раздумья "а за шо ?"

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Данєцькі? Сєвастопольські?

13. artobstrel

неа, це не протест, це дурня - банально затикають рот, це більше схоже на сплановану атаку ...

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

українські Борис - українські ....

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

не вийде, і ні через не можливість функціонувати, а через багату кількість бажаючи посісти на "трон" ...

14. VasMT

О!
    Поэтому и говорю, что они тупые.
    Еще вчера надо было орать по всех каналах ТВ и радио, что мол не виноватая я.... Пытаться объяснить хоть что-нибуть. Снять вчерашним числом министра МВД и всех его замов до пятого колена, начальника СБУ зо всеми секретутками, комунальщиков с ихней йолкой и катком...
    Европе объяснить. По СМИ и через дипломатическую службу. В колокол звонить. Так нет, тишина и вода в рот. Приватные потуги всяких чечетовых и богословских только подливают масло в огонь. Вчера надо было действовать смело и решительно.
    Так красиво развести страну на Вильнюсе, и так проколоться на двух сотнях студентов...

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не сприймайте як агітацію чи "спробу внести розкол в ряди опозиції", чисто моя думка....Поведінка Руслани мене вразила...Щирість і готовність боротися.....Ну не повірю я що їй заплатили, чи вона грала роль.....То може...

• Подобається Подобається x 5
  16. Boris_Kiev

Штані не є первинною статевою ознакою. А яйця бувають і в страусів. :)

17. VasMT

Пофіг. Тільки не троїстих гетьманів.

18. artobstrel

ну да ...
    в 2004 вона теж боролася і шо? просто вона перш за все дівчина, лише емоції ...

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ----------

голова - ще не стовідсоткова гарантія наявності мозку ...

19. Boris_Kiev

Особливо коли в шоломі.
    Скажіть такому "Шолом!" - не зрозуміє. :)

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Люди звичайно настроєні рішуче, і в народі повно тітушок і просто всіляких провокаторів як щирих так і проплачених, а ще мабуть повно силовиків в цивільному.....Але там в основному люди думаючі (принаймі так було) і ментів таки не повбивали на вулиці (я про інцидент з автобусом беркута)...Це дивовижно, але просто в процесі погрому коли емоції і адриналін зашкалювали, люди прийшли до думки обмежитись актом залякування.....

-Бо може ті якраз нікого і не били, а карати треба начальство а не шісток...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)