Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Згадав - недарма політінформацію втолкмачували - революція має атакувати, а не захищатись! Інакше програш гарантований! Де визволення Тимошенко ті Іващенко натовпом? Де похід на Межгір'я тощо?

2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Кажется вырисовался новый игрок в этой игре - Китай. Они не знают куда долляры девать.

http://korrespondent.net/ukraine/po...-vozvraschat-normalnyi-torhovyi-rezhym-azarov

Президент намерен подписать в России дорожную карту сотрудничества, говорит премьер
    Президент Украины Виктор Янукович в ближайшее время отправится в Москву. Там планируется подписание "дорожной карты" сотрудничества России и Украины. Об этом сообщил телеканалу 1+1 премьер-министр Украины Николай Азаров.

По словам Азарова, в этой "дорожной карте "будет предусмотрено... становление нормального торгово-экономического режима".

По его словам, на следующей неделе (с 3 по 6 декабря) Янукович так же посетит с государственным визитом Китай.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чому саботаж? час ще є, я згоден з владою що, потрібно врахувати усі ризики, якщо європа зараз нам принесе економічну дупу то на кой така європа?

ну так він її підіймає ....
    я згоден - ткнить пальцем в цього хлопа, Яник обраний законно більшістю громадян, тому його відставка це справа референдуму або ВР ...

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А мне кажется, что будет и импичмент, и свержение самодержавия в одном флаконе.
    Но сейчас не об этом.
    Уважаемый Артем, меня тоже душит этот вопрос - кто подымет халявную власть?
    То, что этой хана, к бабке не ходи. И сделать это нужно в ближайшие три дня. Всех подряд: "папу", кабмин, раду, администрацию, всех внутренних министров и всех их замов, прямых и дополнительный. Индульгенция на отстрел местного руководства находится в руках громад, никто не мешает выгнать Сала, Садового, Гепу, Попова, Шрамовьята...
    И остановиться. Хай диеться Божа воля. Не нужен президент, толку от того, что их у нас уже пятеро было? Не нужна администрация, не нужны министры, которые не сеют и не пашут, только хлебушек е...дят.
    На следующий год оставить бюджет этого, тут уж не попрешь, придется затянуть пояса. Пригласить их Европарламента наблюдательный совет, в функции которого будет входить мониторинг подготовки к следующим ВСЕОБЩИМ выборам. От президента, до уборщицы в кабинете замминистра МВД.
    Неужто страна развалится бер керманычей? Да нихрена.
    И выборы по плану, в 15-м году. За это время и люстрацию можна провести, законов понапридумывать...
    Главное условие - все за счет кандидатов.
    Как-то так...

• Подобається Подобається x 8
  5. artobstrel

за які такі досягненні в області народного господарства її тре звільняти, хай сидить ?

• Подобається Подобається x 2
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я вражений дядьку Василю...то сподіваюсь то не сарказм?

• Подобається Подобається x 3
  7. VasMT

"папе" треба зараз не по Москвах їздити, а вийти до людей, вибачитись і піти у відставку, прихопивши всії інших. Хоч якийсь шанс залишитися живим.

• Подобається Подобається x 10
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

І цукерки дає.
    Зразу видно,яка добра душа...

9. Dred

Dred Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  10. VasMT

Ім'я, брате!!!

---------- Додано в 10:31 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

О-о-о-о....
    Наша пісня гарна й нова...

• Подобається Подобається x 3
  11. artobstrel

а я думаю что все-таки - нет ...

та не, это крайне идиалистические прожекты, ну отставим это правительство с яныком, а кто возглавит? без - не проканает, это так не работает, все произошедшее это не повод для отставки правительства, тем более того которое благоразумно отхрещивается от содеянного, вся Европа периодически мутузит власти и получает в ответ, в основном конечно Итальянцы, Ирландцы, Французы ... в 2004 году - был какой никакой а лидер - Ющь, кторый предлагал свою программу, за ним можно было пойти, в конце концов он конечно обделался вместе с программой, но сейчас то и Юща нет, люстрация - простите смешно, как люстрировать тех кто одной ногой в ПР другой в БЮТ, кого не возьми успели побывать ... сложно

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я пацталом! З усіма накрутками, вкиданнями, фальшуваннями та прямими крадіжками голосів у ЮВТ (ну нехай 6 % ) він не набрав і половини.
    Погодьтеся, більшість його електорату - покидьки та далекі від української ментальності хабітанти.

Останнє редагування: 1 гру 2013
    • Подобається Подобається x 5
  13. artobstrel

Ромко, може він її в живіт ножа встромив - я не знаю, але Ви теж, я бачу на хфото як беркутівець підіймає чи перегортає дівчину/ жінку, у мене більше бажання запустити кірпідоном у правопохованців викликає кадр де коло з десятку беркута лупцює когось хто лежить на землі ...

---------- Додано в 10:40 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

як це не набрав коли набрав? були вибори, на них було повно представників, з тієї ж вропи, усі вибори визнали, більшисть його лехторату - такі ж українці, про вибір я вже казав, коли тре обирати з гімна - гімно обирають те яке бодай на трохи краще за інше .... а це "бодай" для усіх своє, комусь дружба з Росією, або навпаки конфронтація з їй та т.і.

14. VasMT

Шановний Хулігане.
    Я багато чого міг пояснити, зрозуміти і навіть повірити в діяльності теперішньої "влади". В мою голову не влазить тільки одне - нахрєна був потрібен отой цирк із розгоном.
    1. Хоч маловірогідно, але припустимо це робота влади - тоді їй місце навіть не на смітнику.
    2. Це була провокація. Таку провокацію, дати команду беркуту, міг зробити тільки впливовий чиновник чи політик. Питання: а де СБУ? Питання: Отой полковник-підполковник-майор із керівництва полку беркуту - безголовий робот? Так навіть в роботів закладають програму, яка не дозволяє наносити шкоду людині і людству. То нахрєна нам така влада, яка не здатна забезпечити навіть свою безпеку, не кажучи про нашу.

Тому, Де там той Темплар? Закарпатський я проспорив. Готовий хоч сьогодні розрахуватись...

• Подобається Подобається x 6
  15. Boris_Kiev

БІЛЬШІСТЬ голосів (на папері), але не дотягнув до 50%.
    Про що це свідчить?

• Подобається Подобається x 1
  16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

17. VasMT

Да нихрена не сложно. Вы часто к своему шефу бегаете, чтобы выполнить свою работу? Есть все структуры, все отделы, все направления. У каждого написаны обязанности, вот пусть и выполняют. Что делает министр и замы - координируют деятельность и принимают решения, Вот и поставить одного ВРИО, чтобы координировал.

• Подобається Подобається x 1
  18. artobstrel

за певну компенсацію можна побути безголовим ...

я ще раз кажу усі спостерігачі визнали вибори ...

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

20. Boris_Kiev

Народ не визнав. Я не визнав. Ось тепер нехай панікують - і данєцькі, і противсіхи.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)