Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та, це що випадково? зненацька? на рівному місці?
    а "щодо" не в тему я вибачаюсь, для мене останні допис це продовження розмови яка вже більше години йде скачучи по відповідним гілкам, а для вас допис який який випадає з теми, не звертайте ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Росії рулить Кремль.
    В котрому рулять чекісти.
    Далі жувати?

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

Суть в тому, що вночі відбулось побиття людей... дітей. Це головне, а не політ розборки.

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Вже подали до суду, щоб заборонити мітинг на Михайлівській.
    Напевно, теж йолку будуть ставити. Скоро вся країна буде в йолках.

• Подобається Подобається x 15
  4. coolzak

coolzak Well-Known Member

подзвонив товариш з Торонто-каже їх десь чоловік 12 завтра вилітають в Київ.Все мужики років по 40-45

• Подобається Подобається x 10
  5. biruk

biruk Well-Known Member

Ну уйдёт Янукович в отставку. А с людьми, которые его избрали, что делать? В Бабий яр? Они же, гады, его снова выбирут.

6. artobstrel

це суть, якщо "за просто так", а коли ці діти/люди кидаються з арматурою, використовують сльозогінний газ - то це вже інша справа ... ось здибав на відео як беркутівці дубасять двох начебто підлітків, які чомусь вдягнуті в шоломи, щось для "мирного населення" не звичне екіпірування ...

7. Персі

:)))
    Я бачу, ПР розродилась поясненнями )

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:31 ----------

Мазохізм не лікується? )

8. prius

prius Well-Known Member

Люди які вибирали Януковича вже давно в ньому зневірелись,лишилась гопота яка на зарплатні

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

зайшов на наш ментовський форум...навіть там київському мєнту пропонують зробити собі самостріл. Два рази...

• Подобається Подобається x 5
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

На позачерговій сесії Калуської міської ради депутати проголосували за те, щоб у жодній офіційній установі міста не було портретів президента Віктора Януковича.

Депутати проголосували за рішення "Про антиконституційні насильницькі дії спецпідрозділів "Беркут" стосовно учасників мирного Євромайдану в місті Києві 30 листопада цього року", повідомляють "vikna.if.ua".

За пропозицією фракції НРУ депутати проголосували за те, щоб у жодній офіційній установі міста не було портретів Януковича.

Крім того, молоді активісти спалили портрет Януковича, який загорівся не з першої спроби.

Його довелося підпалювати кілька разів, оскільки надрукований на ламінованому папері.

Позачергова сесія, що відбулася булі пам’ятника Роману Шухевичу, була відкритою і на ній міг виступити кожен бажаючий. Міського голови, як і на попередній сесії, не було. Він продовжує перебувати у відпустці за межами України.

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Хай Самойловича прихватять...

• Подобається Подобається x 6
  11. artobstrel

Шановна, ви якось обережніше з промовами, по-перше маєте щось сказати по темі, навколо теми - будь ласка, а ось "ярликі" шльопать не тре ... по-друге мені не 15 років, дупоголовий вік, в якому через бурхливість гормонів є лише чорне та біле - позаду, тому до будь якої інформації, а особливо яка подається як заклик до протистояння відношусь скептично, я б подивився на вас якщо вам в обличчя хтось терену присне, будете дубасити "агрессора" не дивлячись на стать та вік ... але, того що менти через власну "бидлячість" - людей побили не виключаю, бо бачив в житті і таке ...

12. Romko

Оце,можливо не "утка"

13. artobstrel

не зовсім так - адекватні люди зневірились у владі взагалі, Янукович нічим не гірше інших, принаймні зараз ...

14. Персі

Шановний, Ви що взагалі розказати хочете? :)))
    Що бідолашний Беркут спровокували, чи що? ) Так спровокували, що вони півкілометра наздоганяли молоденьких дівчат і дубасили кийками і ногами?
    Ну це ж треба, який ніжний, ранимий у нас Беркут, і як просто його спровокувати. Аж на сльозу пробило.

• Подобається Подобається x 11
  15. Romko

Ви не один...

• Подобається Подобається x 8
  16. artobstrel

ну ось, почалось, не відомо скількох побили, не відомо за що, дупоголові йдуть на беркут, хоча можливо що це провокація, але надто численна для "десанту" ....

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

як вони бігли півкілометра на відео я не бачив ... а ось в оточенні доводилось стояти, не на політичних майданах, а на задрипаних концертах, і що таке натовп, і окремі його представники побачив особисто ... але ви якось однобоко мої дописи сприймаєте ...

17. prius

prius Well-Known Member

От якраз що зі 100% людей які голосували за Януковича десь коло 70% зневірились в ньому

18. artobstrel

де я і де бюргери ... якщо честно, мешкаючи в Києві або маючи вільний час та кошти я б до майдану сходив би щоб подивитись і отримати особисте враження, бо через ЗМІ дуже легко маніпулювати, особливо психично не стійкими особами ...

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

я особисто не зневірився, бо зневіритися можна лише в тому у кого вірив, ось в Ющу я зневірився так зневірився, досі зневірений ... а взагалі звідки в Вас такі данні ...

19. Romko

12 березня 1989-го року.
    У Львові безперервні мітинги.
    Когось затримали,тисячі людей пішли звільняти на Миру1
    Ми(спадки,братчики Студентського Братства) забезпечували координацію і охорону.
    Йшли попереду і з боків колони людей.
    На Коперніка,повище головної пошти чекав ОМОН.
    Нас зім"яли першими,гатили кийками,ми намагались прикрити людей,кидали в ментів каміння,відмахувались,чим могли....інша колона ОМОНУ зайшла зі сторони бібліотеки Стефаника і почалась бойня,яка запам"яталась мені на все життя.
    Кров з бруківки потім змивали брансбойтами.
    А,розгін мітинга,біля Франка,коли на людей цькувували натренованих собак.
    Скільки того було...
    Я недаремно завжди казав - совдеп не здох.

• Подобається Подобається x 2
  20. prius

prius Well-Known Member

Йой не робіть тількі круглі очі,подивітся як зі сходу тепер про нього говорять,ну а то що ви в нього не вірили, говорить що і не голосували за нього?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)