Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

• Подобається Подобається x 14
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Небольшая цитата:
    Опустив оружие, экипировку и пр (все-ТАКи статья писана для профессионального борца) - осается очевидный факт - неорганизованность ТАКого масштабного мероприятия. Отсутствие собственных "силовиков" - которые обеспечивают правопорядок и нейтрализуют провокаторов. Это я буквально недавно услышал на Эре ФМ - и, к сожалению, с этим согласен. В этом отличие нынешнего майдана от майдана 2004.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Клава клинить?
    Студенти у 1990 році на вул. Інститутській саме киданням арматурних прутків по ногах змусили ОМОН відступити.

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Жванія приєднався... Фірташ теж проти Янека.

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ой,багато...:nea:

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

Какіє падлєци!:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Не знаю, що і де читали Ви, але я бачив лише інформацію про "Майдан без політиків!", читав, що їх не пускали на Майдан тощо.

Тому, у мене дещо інше запитання. Чи свідомо це робилось?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

В Україні має бути введено надзвичайний стан і призначені нові вибори, у випадку якщо не будуть покарані винні за розгін мирного Евромайдану.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Ірина Бережна на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Я категорично засуджую застосування сили проти мирних громадян. Якщо чинів, які допустили це, не притягнуть не до політичного, а кримінального покарання, то це означатиме вихід за рамки правової держави, де гарантовані права і свободи громадян", - написала вона.

8. Romko

Янукович зліз з дючки і нєгодуєт.:)))
    Громадське тіві повідАло.

Останнє редагування: 30 лис 2013
  9. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Колега вчора був у києві на майдані, 15 тисяч(думав буде 500 тис) 2/3 третини з яких львівські, франківськ, тернопіль. В метро люди їдуть ніби нічого не було... По радіо львів хвиля нині ведучі інформували, у києві 20 раостанцій, одна ера фм частково відтворює новини решта ніби нічого не відбувається...

Те що вчора вночі сталося то мабуть тільки таке може людей на ноги поставити..

А загалом прослідковується дивне явище, захід свідомий решта живе іншим життям, як варіант перенести столицю у львів аби тут всі важливі питання відбувались і вирішувались, або відєднуватися від тої сірої маси, наших студівків там б'ють всім паралельно..

Одна слухачка на раіо ера чітко підмітила, ми тіки говорити і ще раз говорити багато і гарно вміємо а коли дітей 17 років вбивають ніхто з дорослих не може заступитися, потрібно революцію методами маркса і леніна, інший слухач залишив свій номер аби всі бажаючі приєдналися до нього піти на межигіря і перерити дорогу тому бидлу.

Тому як варіант брати вила, топірці, рушниці і йти на віче , ловити беркутців а далі шукати банду.

• Подобається Подобається x 5
  10. IgorLvivM

Ну але ж ми розуміємо,.. саміт, ЄС, міжнародна спільнота - з одного боку, і комунальники з двома машинами, йолка з катком - з іншого.
    І для встановлення йолки такий собі вуйко з беркута каже розігнати Майдан, бити жінок, добивати на прилеглих вулицях...
    Хтось в це вірить? Хоч хтось???

11. taksist

taksist Well-Known Member

звісно свідомо.
    нас мільйони і робити вигляд що нас не иснує - це посилати в бій полки, яких немає.
    моя думка така - треба було протидіяти політикам але трошки не так як було зроблено.
    мудріше треба було.
    бо по простому політики зхарчать простих людей що і відбулося.
    а прості люди можуть у вирішальний момент помститися і перестати бути протестантами.
    коротше капець.
    якщо займатися політикою то стаєш політком, тобто виродком.
    якщо не займатися політикою то будеш рабом.
    вибір між рабством та почварством...

12. IgorLvivM

І ще один подив.
    Хтось вірить хоч одній людині з ПР? Чи до сьогоднішнього дня Бережна, Богословська, Жванія, Льовочкін і т.д., і т.п. не підозрювали, що ПР це сходка зеків та бандитів?
    Саме класне, якщо це почалась війна у них всередині!
    А нам - треба скористатись!!!

• Подобається Подобається x 4
  13. avatarwin

У Львові вже є беркут!!! Два автобуси біля аквапарку вщент набиті.
    30 листопада 2013 року 15:33

Поширте. Маємо бути свідомі і мати все на увазі.
    Сьогодні я мала змогу побувати на генерала чупринки біля франківського відділу міліції. побачила дуже дивне явище. Величезні автобуси в яких сідав і беркут і міліція, також були машини та різні буси. Всі були навіть озброєні! Їх кудась везли
    я запідозрила щось не те. Випадково почула розмову між командиром, який якраз давав розпорядження своїм підопічним і почула такі слова:
    "Чекаємо розпорядження. Якщо буде наказано до вечора прикрити той Євромайдан то ми повинні будем зробити все щоби його не було".
    Я була в шоці! НЕОБХІДНА НІЧНА ВАРТА І НЕ ОДНА МАШИНА А ДЕКІЛЬКА!

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Політиків з майдану ніхто не гнав...Вони самі зникали зразу після скандуванн Разом і до кінця. ...Як і практично всі кияни...

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК! :yes:

Устраивать потасовки с ОМОНом - детский сад, ясельная группа. Развлечения для тупоголовых "революционЭров". А для организации акции - нужны мозги. И твердая уверенность, что только ненасильственные методы борьбы - достойный путь цивилизованных людей.

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Аватарвін, не перепощуйте з ФБ дезу і не створюйте паніки. Не потрібно цього робити. Треба йняти віру лише офіційним новинам від групи Євромайдан Львів, де працює прес-центр і де перевіряється інформація, а не "десь хтось щось побачив" чи "мені подзвонив брат кума моєї сестри"..Про це вже Отар Довженко наголошував неодноразово.

• Подобається Подобається x 4
  17. Romko

Коли б"ють - треба давати здачу.

18. IgorLvivM

Як каже Ромко - не буде ніфіга України!
    А знаєте чому???

СЬОГОДНІ ВЛАДА кинула на людей спецназ! А ми далі шукаємо ворогів серед своїх!
    Це нормально?.. Чи свідомо?

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вчора ми їх хіба шо не цілували...міліція з народом і все таке....

• Подобається Подобається x 1
  20. IgorLvivM

Як маєте можливість, почитайте. Мустафа - так. Артисти - так...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)