Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я себе не "считаю" , я нею є...і на російськйй теж розмовляю.
    І дитсадок був рос. і школу закінчила на росмові.От в інституті вже була укрмова.

Справа ж не в тому на якій мові розмовляєш, справа в тому, що в тебе у голові та серці чи болить воно в тебе за український народ, за українську культуру, за майбутнє України.

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

:)))

• Подобається Подобається x 14
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

От,російською мовою...
    Украину оккупировала Золотая Орда
    А Льовочкін і Богословська - щурі(імхо):)))

• Подобається Подобається x 7
  3. sani

sani Well-Known Member

а що він запропонував?

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ще один народний депутат, Давид Жванія, також вийшов із фракції Партії регіонів у Верховній Раді.
    Про це йдеться у повідомленні його прес-служби.
    Як повідомляється, Жванія написав заяву про вихід із фракції у суботу.

• Подобається Подобається x 7
  5. sl4m

sl4m Well-Known Member

Всех не цитировал. При чем тут ТС? я хоть слово сказал про ТС?
    вы как борис киевский - переводите тему

речь идет о ЕС!!! если мы не вступим в торговый ЕС, то это не значит что мы обязательно вступим в ТС. Во всем (ЕС и ТС) есть свои плюсы и минусы.. но если этих минусов больше, зачем в него вступать?

ради интереса.. кто может перечислить основные положения вступления в ЕС, а также все за и против данного? (в процессе чтения ветки может найду сам)

6. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Перекрити в'їзди в Київ і заблокувати головні вулиці міста щоб перешкодити пересуванню тітушек та космонафтів.

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Я вважаю що нема сенсу радіти тому, що таки люди як Жванія, Богословська чи Тигіпка тікають з лав ПР.

Це наймані щури, сьогодні вони тікають, а завтра вертаються.

• Подобається Подобається x 6
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Зі сцени на Михайлівській площі повідомили, що в лікарні померла дівчина , яку побив Беркут.

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Цікаво як. Вас тут не було півроку, і тут раптом згадали про львівський форум... а перед тим ви з'явились перед Днем Перемоги. Скільки вам платять?

І до теми - умови угоди ми вже форумом обговорювали, не турбуйтесь.

• Подобається Подобається x 10
  9. taksist

taksist Well-Known Member

чимось схоже на...я праєхала дєсять тисяч кіломєтров штоби сказать как ви мнє бєзлазлічни...
    хулі ти тоді сюди припхався якщо тобі неважливо як до тебе тут ставляться?
    і ще хочеш щоб до вас ставилися як до людей а не як до почвар?
    а не пробував з ввічливости починати?

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Думка тупа. Спробуйте ЗАКИНУТИ сітку в сильний вітер чи в зарослях камишу...

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якщо маєте балончик і ситуація буде гарячою - одна людина (або самі) долонею підіймає "забрало" шолома, інша - прискає у писок газом.
    А ще дієвий прийом ("югославський") - металевими штангам або прутками горизонтально кидати їм по колінах або нижче.

• Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто проковтнув? Де проковтнув?

Янцуович зараз в позі.... може то совєт з Кремля? У них таке практикується.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Василю, при чому тут мозги? Хіба він винуватий, що його зробили козлом відпущення?

Ви з таким досвідом і не зрозуміли, що того начальника київсбкої міліції просто підставили. Невже ви думаєте, що він то робив без санкції зверху?

13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Думка не тупа, бо її ще обгрунтували у давньому Римі.
    Погугліть слово "ретіарій";)

14. VasMT

Я його за язик не тягнув. Він сам сказав, що це він прийняв рішення про направлення підлеглих для розчистки площі.

• Подобається Подобається x 1
  15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ні, мова йде про балончик з фарбою, щоб зафарбувати скло на шоломі космонафта.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Там без вас є кому тягнути за язик.

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

С раннего утра был сильно загружен по работе (суббота - хороший день для регламента на серверах) - о событиях в Киеве узнал вечером из новостей на ТВ. Сложилось стойкое впечатление, что власть слетела с катушек. Переговорил со знакомым отставником из спецподразделений милиции. Он, как оказалось, еще днем обсуждал произошедшее с еще состоящими в строю - сказал, что милицию использовали "в темную" - через провокаторов. Сделали ТАК потому, что явно понимали - милиция не пойдет на разгон "по приказу". Я думаю надо искать тех, кто организовал провокаторов. Но вот этот момент никак не отражен журналистами. Сомневаюсь, что никто из присутствовавших на майдане никого из тех, кто провоцировал милицию не видел, но вот искать их, видимо, пока не ищут.

• Подобається Подобається x 6
  18. VasMT

Боротьба із беркутом, не показовий бій гладіаторів на арені. В толпі сітку не розгорнути, ні замахнутись нею.
    Набагато ефективніше кидати мотки капронової нитки чи мотків канатного дроту, як серпантин на ялинку. Кинути просто, летить далеко перекриває три-чотири ряди противника і сковує їх рух.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

боґословська ї інші, шо зараз виходять з партії районів (щурі втікають з корабля що тоне) повинні зробити собі харакірі.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

блог радикального російського націоналіста
    РУКОВОДСТВО УЛИЧНОГО БОЙЦА. БОРЬБА С ОМОН V 2.1
    http://russkiy-kot.blogspot.com/2012/09/v-21.html

Не ананалізував. Просто даю лінк. Нехай фахівці прочитають і висловлять свій вердикт щодо цієї інформації.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)