Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ігоре, ви памятаєте пісню за совка (що стосувалось війська то все було там, в Франції, Англії): стану я точно ґєнєралом, буду я точно ґєнєралом, єслі капрала, єслі капрала пєрєжіву.
    Капрал в даному випадку, це зек і його бидлоелекторат.

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------

А я і не розписуюсь. Я тільки вказую на ті 70% які ваша область дала за зека і гопників.

3. IgorLvivM

Дивні питання виникали у мене на початку 80-х. Чому всі супердержави порозвалювались? Єгипет, Греція, Майя... Невже колись таке буде і з совком? Сталось.
    Думаю, що Чорновіл, Шухевич, Бандера у 46-70-х роках також не сподівались на назалежність так швидко. Сталось.
    Що викинемо "Кучму" у 2004-у - також не вірилось. Сталось.
    ... Не надовго, правда.

І ригів відправимо.
    А далі - проблема куди серйозніша! Все, що ми здобували - ми і просирали! Більше страшно, - що просремо знову. У 2020, 2040...
    Може те, що відбувається зараз - просто робить нас мудрішими у майбутньому???

• Подобається Подобається x 3
  4. Pedro

Ігоре, ми задумувались над цим на протязі всіх 80-х. В нас була гарна компанія, збирались ми в одному будинку на Мучній, російська мова, пісні, ТВ було заборонене. І дивились, то одна сторона брала верх то друга. В нас завжди демократи, в них комуняки. Так і пройшов Кравчук(який, до речі, був найбільш українським президентом) і Кучма і далі... Згодом стало ясно, що українці в Україні в меншості. І ніколи української України не буде. Поки не відсікти гангренозний хвіст...

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Але ж не всі, чи 30% зовсім не рахується?

Думаю на цих виборах буде все навпаки.

От я думаю...великий відсоток "за" дають старі люди. Часто вони навіть не розуміють за кого голосувати , а якщо дадуть кг гречки чи 20 грн. то за того і проголосують.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Pedro
    Після тривалої ломки я приєднуюся до Вашої позиції.
    По мінімуму - Донецьк та Луганськ у будь-якому статусі - Пісуар, Подністров"я-2, Нью Малоросія.
    З депортацією туди усіх, хто встиг заразити територію Великої України своїм ментальним сифілісом.

Сьогодні дізнався, що українсько-західноєвропейска фірма (технології моніторингу та відвернення аварійно-небезпечних факторів на промислових підприємствах) схилилася до наміру зупинити проект, який був зорієнтований на Донбас. Бізнес - бізнесом, але гратися з наперсточниками Європа не буде. Найбільш вірогідна переорієнтація - на африканський ринок. Українські фахівці залишаться в цьому проекті.

• Подобається Подобається x 1
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

здибав на Шустера .... враження - Клічко - тупий як маківара ... взагалі впопозиція, про що говорить? про ми будемо блокувати, ми вимагаємо імпічмент, ми пішли до майдану пляшками кидатись ... це шо? це банальна, не прихована "возня" за владу, хлопи хочуть дорватися до країни .... щодо асоціації, ще є березень в якому можна цю угоду підписати, але, мне особисто лякає: збільшення на 80% і без того нереальну комуналку, на 50% і без того чарівно дорогущє паливо ... я про що ... інтеграція повинна відбуватися з умови чіткого розуміння того що ми отримуємо і того що ми втрачаємо, при цьому зараз, в наступному році а не колись ... з умови наявної ситуації в суспільстві тре зробити особливий комітет щодо інтеграції, запросити у тому числі горлопанів з впопузиції і шляхом аргументованої розмови отримаємо/втратимо прийняти рішення ... і дану розмову здійснювати публічно ...

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ----------

і це дуже добре, поєднаються "совецько-руські з "нацюками" з метою повісити на гілляку задзьобаних нтелегентів, які прагнуть розірвати країну ... хоча як не мене і пендалю буде достатньо ...

8. Pedro

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не тільки, є ще інша категорія яка розуміє що варіантів особливо нема, ми обираємо, як я вже казав з "гігантської клізми та сендвічем з гімном", ви чомусь вибачаєтесь за 70% які обрали "зека" чим краща Йуля? вона зі своїм просто чарівним газом запхала нас у таку дупу , що Янукович з усім Межгіррям рядом не сидів ...

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

з вашим критерієм патріот - це бандерокох який не дивлячись на "економічний ефект" розісреться з Росією, та не дивлячись на той самий "ек.ехф." запродасть усе європі? буде ходить маршами містами з червоно - чорними ганчірками та палити факели на честь голодомору, так? то такого патріота нам не тре, нам тре того, хто скаже: "шановні - усі совецько-бендеровські діалоги ми відкладаємо на майбутнє, а зараз витягуємо країну з економічної дупи" оце буде справжній патріот України, без огляду на те хто він бендеровець, нацист, адепт сОтони, католик, православний, комуніст тощо ...

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

це доки питання не стало "ребром" в "уютних" країнках по 5-10 млн чоловік легше навести лад, але в разі появи Гітлера, Наполеона, Чи БУм Дзена - доля світу буде вирішуватись "свєрхдєржавами"

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не експерт. Мені так здавалось. Тепер мені бракує мізків, аби скласти все до купи і зрозуміти логіку.
    Збиває з пантелику запрошення Меркель... І не тільки...

11. IgorLvivM

Я зараз в Берегово.
    Перед тим був тут - роки три тому.
    Угорської тут було багато завжди. Тепер - ледь не сама угорська. В місті - угорських прапорів більше ніж українських.
    Теж нафіг їх?

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:41 ----------

Молотов - Ріббентроп - нема паралелей???

12. VasMT

Мухлюєте.
    Питання стояло: шо краще
    - 25 областей і Янукович, чи
    - 16 областей і хтось опозиційний.
    Жодного слова про якість життя.

Я же не думаю, що Ви настільки наївний, що пов'язуєте якість життя із прізвищем президента...

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А хіба Яник не тупий урка?

Дайте хоч одну "одсєбятіну", не написану піар менеджерами, з котрої б було зрозуміло, що це інтелігентна людина.

14. VasMT

Хоча б зустріч із журналістами.
    Тез бамажки, і досить толково...

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

16. taksist

taksist Well-Known Member

в кожній області і в криму теж живуть патріоти українського і України.
    заяви про відокремлення від України якоїсь області практично означають що патріотів, які за Україну життя готові покласти ДЕПОРТУЮТЬ З ЇХНЬОЇ БАТЬКІВЩИНИ І ЇМ ЩОБ ВІДВІДАТИ УКРАЇНУ ТРЕБА РОБИТИ ВІЗУ.
    А РОСІЙСЬКОМОВНИМ МУДИЛАМ, ЯКІ НЕНАВИДЯТЬ УКРАЇНСЬКЕ АЛЕ ПРОЖИВАЮТЬ В ПРАВИЛЬНІЙ ОБЛАСТІ ВІЗИ НЕПОТРІБНО.

ЦЕ ТАКА ДЯКА ВІТЧИЗНИ СВОЇММ СИНАМ І ДОЧКАМ?
    ЗА ЩО?
    ЗА ЛЮБОВ ДО СВОЄЇ ВІТЧИЗНИ?
    І ХТО ЦЕ ЗАКЛИКАЄ ТАК РОБИТИ?
    ЛАЙДАКИ, У ЯКИХ МІЗКИ ЖИРОМ ЗАПЛИВЛИ?
    ТА ВИ БЛЕКОТИ ОБ'ЇЛИСЯ.
    УПА ЛЮДЕЙ НА СМЕРТЬ ВІДПРАВЛЯЛО ЗА КУБАНСЬКІ ЗЕМЛІ, ЗА СХІД, ЗА ПІВДЕНЬ.
    І НІХТО З НИХ НЕ СПЕРЕЧАВСЯ І НЕ БЕЛЬКОТАВ ДУРНЮ ЩО ОСЬ УПА ПОВИННО БОРОТИСЯ ЗА УКРАЇНУ ВИКЛЮЧНО ТУТЕШНЮ, МІСЦЕВУ.
    НІ, ВОНИ ПОМИРАЛИ АЛЕ СПІВАЛИ - ВИЗВОЛЯТИ БРАТТІВ УКРАЇНЦІВ З МОСКОВСЬКИХ КАЙДАН.
    УСІХ УКРАЇНЦІВ. ВІД СЯНУ ДО ДОНУ.
    А НЕ ВІД КУХНІ ДО СХРОНУ.

• Подобається Подобається x 2
  17. coolzak

coolzak Well-Known Member

Все,розігнали.Тепер або по дорослому без пісеньок і танців або сосати і не відвертатись

• Подобається Подобається x 2
  18. Markodius

Markodius Well-Known Member

Завтра вийдемо тисячами! Не будемо терпіти бидло при владі і органах.

19. sani

sani Well-Known Member

не на майдан, а на межгірря до урки

Останнє редагування: 30 лис 2013
    • Подобається Подобається x 3
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)