Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Артобстрєл, це ваша і ваших людей справа куди примкнути. Памятаю, десь в 1989 році, коли Литва оголосила про незалежність, я мав в Львові пацієнтку звідти. Росіянка. Була невимовно рада з приводу незалежності Литви. Казала, ось люди емігрують з СССР, а в нас ціла республіка емігрує.
    Ось чому етнічні росіяни і хахли так не хочуть мати нормальних керівників, нормального, незалежного від совка і путінської імперії, життя?

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А як вам це? Дійсно може таке бути?

3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Я Вам зроблю візу!!! ;) Може і на ПМЖ.

4. taksist

taksist Well-Known Member

піднявся б зараз роман шухевич він би вас в пузо стрелив і стрелив би кожного хто вам кинувся допомогати.
    бо він життя поклав за Україну від сяну до дону.
    все инше - це ганебна зрада наших дідів.
    ви впевнені що ви для цієї країни зробили більше ніж роман шухевич щоб перекреслювати те, чого від добився своєю смертю?

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Радий за нього і ваших дідів.

6. Pedro

Був в 2009 році в Львові. При Ющенку. Львів мало чим відрізнявся від західних міст. Свобода... Якась, якщо так можна виразитись, теплота.
    Вже був готовий розпочати репатріацію... І тут...

7. Alias

Роботу, житло теж?

8. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Ну слава Богу, что уже не Россия, теперь Китай основная угроза...

9. Pedro

Шановний таксисте, а чи багато харківян могли б за вами повторити ті слова? 1%? І чи ви думаєте, що насєлєніє, яке вибирає допу-гєпу має шанси через 100 років стати нормальними громадянами Європи?

• Подобається Подобається x 2
  10. Alias

Угроза не угроза, а на херсонщині вже починають будувати завод по переробці овочів .Саме там, де живуть мої родичі.

11. taksist

мої діди обидва були в рсча.
    але мені вистачило мудрости осмислити де моя Україна і де ті люди, яким я вдячний за мою Україну.
    я вдячний бандерівцям хоча я є противником націоналізму.
    мої діди не були бандерівцями і не були націоналістами.
    але сьогодні я за них і я кажу - кожен, хто буде намагатися відірвати донбас чи галичину тому ми відірвемо яйця.
    якщо ви не бачите ту велику Україну, яку бачив петлюра, мазепа, бандера, шухевич то я її бачу.
    і буде дуже мудро тим, хто не бачить не сперечатися а вірити і слухатися тих. хто бачить.

регіонали, комуністи - це просто незроблена робота.
    коли вона буде зроблена вдруге ї робити не треба.
    тому майбутні покоління якщо ми цю роботу зробимо просто будуть нам вдячні.
    і будуть проклинати якщо ми від роботи втечемо.

я не тікаю.
    а ви?
    ви не білоручка?

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а якщо скаже - так ?

13. Pedro

Ні, ви краще вже всією областю переселяйтесь в Україну. Агітуйте своїх друзів, знайомих...
    До речі, десь в 1995 році, ще повторюючи стоматологічний курс в Австралійському університеті, приймав пацієнта з Миколаєва. Дали його мені бо не розмовляв англійською, а зате чистою українською! З російським призвіщем, десь було йому 17 років. Ну, думаю, справи в Україні просуваються... Нє долґо музика іґрала, нє долґо фраєр танцевал...:sad:

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Давайте приєднаємо Кубань. Чим Кубань менш українська за Донбас?

15. artobstrel

для "койкого" власної мотивації замало - шукають у минулому, навіть вигадуючи якісь казки ...

16. taksist

я вже вас питав - що треба зробити з тим, хто мене, українця, спробує відділити насильно выд моєї батьківщини - України.
    ви тоді втекли від відповіді.
    спробуйте набратися сміливости.

а щодо того що в Харкові нас, українців мало так скажу таке.
    є воронеж.
    є курськ.
    є кубань.
    є казахстан.
    є владивосток.

там живуть українці, місцями їх набагато більше ніж 50%.
    АЛЕ ТІ ЗЕМЛІ ВИ НІКОЛИ НЕ ЗМОЖЕТЕ ВЖЕ ЗРОБИТИ УКРАЇНСЬКИМИ.
    а Харків стати українським може.
    і я буду особисто нищити, не знаю як і чим але буду хто до списка назавжди втрачених українських земель воронежа, курська, кубані, казахстану та владивостока спробує додати харків.

• Подобається Подобається x 2
  17. kjk

kjk Дуже важлива персона

В чому взагалі суть щось робити українським? Хто яким хоче таким і буде. Де люди не проти Януковича - нічого їм не зробиш.

18. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Про це говорили десь 2 тижні тому.

19. zet

zet Дуже важлива персона

Может нам всем народом эмигрировать? Проснется Янукович утром, а править и некем...Нет нас..:empathy:

• Подобається Подобається x 3
  20. artobstrel

сідайте на землю, ми і є Україна, не вся зрозуміло, але не сама маленька частина, це наші діди приєднали до України Східну Польшу, Крим, зробили її від Карпат до Чорного моря, а то тут кажуть нібито якийсь SSовец за це хероїчно схопив кулю під час зриву з хати, це бздур звичайно, але, якщо комусь з громадян так собі вважається - мають право, я поважаю їх право мати свою думку, звичайно якщо вони поважають моє право мати свою думку, але, якщо хтось почне розмахувати кулаками і нав'язувати мені своє бачення - отримає по рогам, як і завжди ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)