Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

+++++++

• Подобається Подобається x 2
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я сумніваюся що банда еволюціонує.
    Поділ же простий.
    Там де їх зможуть скинути - одна країна. Де не зможуть - інша.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не хочуть, вони хочуть щоб їхні діти мали змогу в Гарварді вчитися а вони самі - по Брюсселям каву сьорбати, так шо ніякого КНДРу

• Подобається Подобається x 1
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну зараз це просто розмови, потенційний сепаратизм буде в 2015.

5. mrochkizm

Іра, ті, хто живе в Україні, це знають прекрасно - про мовну ситуацію і про те, що, мабуть, лише Азіров не вміє українською говорити.
    А ті, хто живе де-ін-де навіть не географічно, а...мммм....у світі своїх ілюзій, цього навіть сприйняти не можуть. Шаблони не дозволяють.

• Подобається Подобається x 4
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Jong-un
    According to reports first published in Japanese newspapers, he went to school in Switzerland near Bern.
    Later, it was reported that Kim Jong-un attended the public school "Liebefeld Steinhölzli" in Köniz near Bern under the name "Pak-un" or "Un-pak" from 1998 until 2000 as the son of an employee of the Embassy of North Korea.

7. artobstrel

бо в Вас немає (я сподіваюсь) на сідниці профілю Бандери ... а якщо серйозно, ставлення зумовлено відсутністю поваги до інакшої думки ...

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

дер швайцунг ін гебіттен ... тобто я нифіга не зрозумів .... май інгліш із вері бед .. сорррі ...

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Хочу спитати 'помаранчевих' дописувачів.
    Де б вони хотіли жити.
    Україна з 25-ти областей і другим терміном Януковича, чи Україна з 16-ти областей і опозиційним президентом?
    Тільки чесно.

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Верхівка КНДР не ізольована. Шкільні і університетські роки нинішнього корейського лідера пройшли в Швейцарії.

9. mrochkizm

В Україні з 25 областей і опозиційним президентом :)

10. artobstrel

не буде ... були значно важчі часи, і нікому сепаратизм не потрібен, буде продовжуватися загравання з народом, можливо до 15 року суспільний градус ненависті до ПР значно знизиться ...

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Україна не КНДР, приклад євроінтеграції - піднято загальнодержавну бучу, північнікрейці на таке не здатні ...

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

та ладно, президент, як президент, може Юля була б краща але не на багато ...

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Цього ми знати не можемо.
    Точно знаємо, що при Ющенку була свобода слова, не віджимали бізнес в опозиції, і Ющенко чесно програв вибори.

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

Злодій, бандит, бидло.

• Подобається Подобається x 3
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Шустер запрацював:)
    "Технічні проблеми" вирішили.

14. artobstrel

але ще більше було розчарування, якщо від Федоровича ніхто особливо нічого не чекав (аби гірше не було) то з Ющьом була надія на якийсь, що найменше грузинській варіант, а він розвів соплі з голодомором, де замість розумного вшанування почалися показові стогнання, та ще більше розіср-в Захід - Схід, в Росією теж погавкався, а покращення рівня життя не відбулося ...

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

от бачите, а це свідомій вибір більшої частини країни а ви його так "пилососітє" ... Йуля - жидівська воровка, своїми газовими контрактами нагнула країну у позу річкового членистоногого ... тому я особисто не бачу суттєвої різниці ...

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

От ви і відповіли на питання сепаратизму.
    Мені принциповим є якість життя, а не кількість областей.

16. artobstrel

не бачу поводу для сепаратизму, був варіант вибирати або "сендвіч з гімном або гігантську клізму" (Саус Парк едішн), жоден з тих хто йшов на вибори не був тим лідером який повністю мав підтримку якоїсь з частин України, нормальні люди розуміли, що це одне й теж саме, з незначними відмінностями, за ці відмінності і голосували, ніякого спаратизму ...

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

До цього моменту може й не було. Але Янукович показав хто він є. Вибори 2015 покажуть що буде з країною.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Особисто я після 2015 не збираюся жити в одній країні з президентом Януковичом.
    2015 це вже критична точка.
    Якщо Янукович піде, це чудово.
    Не піде - маю надію що центр-захід відділиться.
    Не відділиться центр-захід, є надія що відділиться Галичина (плюс мінус Волинь, Закарпаття, Буковина).
    Не станеться цього - я 100% емігрую.

Побачимо як воно буде.

20. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ага, а тиждень перед тим заявили, що будуть підписувати у Вільнюсі.
    Можна багато що згадати заявленого... Зрештою, "Вже завтра" - всі швиденько забули???
    Не смішіть.
    Та й з Росією - підписуй, не підписуй - воно нічого не означає. Важливо - що захоче Росія. :sad:

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Респект! Як совковий прораб з анекдоту: "Будинок впав рівно за графіком".:haha:

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Вікіпедія, Крип'якевич, історія тощо. Тільки не ссср. А тоді пишіть такі провокаційні дурниці.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)