Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та звідки Ви це взяли?
    Сила силенна міжнародних угод підписана Україною з ЄС. Ромпей заявив, що помагатимуть Україні боротись із тиском Росії... Яка нафіг ізоляція, не розумію? Чергові страшилки... :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ізоляція.
    З уркою вже ніхто й зустрічатися не хоче.
    Будь-які перемовини ЄС вже відклав на 2015. Тобто на нову владу.
    Агітки свої лишіть, тут вони ні на кого не подіять.

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

Правильна думка

http://ollko.livejournal.com/353543.html
    надія була ще навіть о восьмій ранку.
    в залі вже сиділи кемерон, оланд, коморовський, алієв. інші президенти.
    не було тільки янека і меркель.
    ведуча церемонії двічі перепрошувала.
    зайшла меркель. не просто зла - злюща, насуплена.
    нарешті пішла донецька урка. світився як йолка. в цій ситуації - як повний неадекват.
    посадили його в самому куті.
    зі вступного слова грібаускайте, ромпея та баррозу стало вже очевидним - нічого не буде. про україну - ні слова.
    пішло підписання - азербайджан, грузія, молдова.
    вкінці з янеком ніхто не спілкувався. він потусив з саргісяном. шось сказав фюле (напевне - ну, как я вас?) та коморовському (буквально на льоту).
    і, найцікавіше, за неофіційною інформацією меркель йому пропонувала 50 мільярдів євро. він відмовився.
    сучара. в мене зараз такий стан, який був вранці після другого туру в 2004-му.
    я маю надію, що якби не розвивалися події зараз чи в 2015-му: донбас піде ****. назавжди. і там урод може правити хоч довічно. ніколи і нічого нам не світить з урками.
    подивіться на молдову. чи могла б вона отримати той тріумф, який мала нині, якби зберегла придністров'я?
    на прем'єра лянке було приємно і заздрісно дивитися. навіть зовнішньо - європейський політик, а не вайлувате совкове бидло. бездоганна англійська. а для країни - безвізовий режим вже через рік. а придністров'я саме приповзе на колінах. потім.

• Подобається Подобається x 8
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Звідки інформація?

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

Беру тайм-аут. Іду отримувати шифровку з Дитячого Світу з детальними інструкціями щодо подальшої діяльності... :mocking:

4. zet

zet Дуже важлива персона

А на следующие выборы Янукович теперь войска из России попросит? Иначе ему после того, что натворил не победить...

• Подобається Подобається x 3
  5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

На жаль, виглядає на те.
    І власне, через небажання опозиції взяти на себе відповідальність.

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

Я вже колись писав - найбільша наша проблема - ми!

6. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Фотограф конечно подкараулил интересный кадр

Ну что же не подписал. Должен понимать, что его ждут не самые приятные времена...

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Zet!!!!! Как же рад вас видеть. Наверное даже больше Полковника!!!
    Как ваши дела?

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Зразу згадалося відео, де виступав наш Арбузов. Сів, розкрячив ноги, купа охоронців-помічників на сцені, лице без ознак інтелекту, схожий на бандюгана, не може навіть говорити державною мовою країни, де він в вищих ешелонах влади, що вже казати про знання англійської.

Згадалася приказка про Марусю, яку з села вивезеш, але село з Марусі - ніколи. У найгіршому розумінні.
    Доки вже будуть сидіти в політиці люди, для яких слово "інтелектуал" - порожній звук. Люди, не спроможні опанувати бодай одну іноземну, окрім російської. Люди, які чомусь на більшості поважних конференцій та з'їздів закордоном виглядають як "ряжені" - їх повдягали в дорогі костюми, які не можуть приховати рагулізму цих осіб.
    Гидота.

• Подобається Подобається x 9
  8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та не переживайте за него, он не победит а те кто стоят за ним уже победили, в 15 не плохие шансы у Кличка - но ведь он чей? ко ему денег дает, технологов и т.д. мы знаем? неа - не знаем, видится мне что там из тех же источников черпается ... или "опозиция", какая она "опозиция" мы уже видели, в случае "палева" до 50% списков перемещается к "конкурирующей фирме", да и видели мы уже впопузицию у власти - че-то никуда не интегрировались ...

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що ми вам казали весь цей час??? Я маю на увазі, Ромко, Самойлович і я. А ще раніше Андрухович і Рябчук. І мільйони свідомих українських патріотів. Виріжте ту ракову пухлину. Дайте копняка в дупу тому смердячому данбасу і допогєповску(колишньому Харкову)! Перестаньте марити про якусь "соборну" Україну. Чехи і словаки не марили про соборну Чехословачину. Серби і Чорногорці не марили про Велику Сербію, а з іншими про соборну Югославію. Ви домарились до посміховиська на цілий світ.

• Подобається Подобається x 5
  10. mrochkizm

Дайте прізвище мільйонів патріотів, які прагнули ділити Україну.
    Та люди за єдину державу життя віддавали!
    І припиніть обзивати цілі регіони.
    Дєятєлі, блін, порозбігалися хто куди і тепер сидять і Україну перекроїти хочуть.
    І як цікаво спостерігати - якщо йде мова про щось позитивне, то одразу ж "ми, наша країна". А як тільки щось не так - то зразу "ви докотилися". Шикарне красномовне дистанціювання.

Ділити найлегше. А чи була хоч одна влада, яка намагалася українізувати Схід, Південь, поширити там українську культуру так, щоб людям це було цікаво? Я знаю безліч патріотів зі Сходу, з Півдня, які люблять Україну, хоч і говорять в побуті російською - за що абсолютно не звинувачую їх. Вони навіть щось роблять для тої держави. уявіть! Щось реальне, а не язико-форумно-чесальне.

11. artobstrel

наконец то поняли ....:give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  12. Пересвет

Крайне негативно отношусь к Pedro. Но к большому сожалению должен признать, что он скорее прав. С 2004 года одни рады неудачам другим. И это в одной стране...

13. artobstrel

собственно с 91 года это все и идет, учебные заведения - преимущественно украиноязычные, деловодство украинское, к озвучке фильмов давно привыкли и как то не кипешуется уже по этому, и не знаю как весь сход, но идей о русификации а уж тем более присоединении не витает воупще ... ну кроме многотысячных коллективов из 20 человек типа русо-казаков или ветренконутых ...

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Всіх? Ділити, власне, нема чого. Бо України нема. Не здивуюсь, коли через рік ви будете жителькою малорасійскай губєрнії. Подивіться хто вам плюси ставить. Хочете з ним приєднуватись до Росії?. Буде вже не соборна, а єдіная-нєдєлімая. Вперед! А я хотів би життя закінчити в себе в Галичині. І мені глубоко плювати на різні данбаси чи пісуари.

15. artobstrel

та ладно никто не рад, поЦриоты спят и видят как Неньку разорвать, но это им - хфигу, наоборот сегодня уже нет того что было в 2000м, никто не рвется к России пристыковаться - а в свое время проведи референдум - у нас на Юге половина точно бы хотела наВзад, а сейчас как ни как а уже появляется ощущение государственности, и 2004 год один из этапов эволюции общества - тоже надо ... сейчас у нас почва для развития куда как лучше чем в России, у нас есть два взаимоборящихся лагеря, так или иначе контролирующих друг друга, чем не консерваторы и либералы? мировой опыт подсказывает что это не плохо ...

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

16. mrochkizm

Вертайтеся в Україну, в Галичину, збирайте підписи, ініціюйте поділ України, містер. )

17. Пересвет

Ну а что делать если страна поделена пополам? Со своими героями, историей, проблемами, интересами? Не силой же заставлять в конце то концов....

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ті регіони самі себе обісрали.
    Чи не звідти сьогодні приперлись купа укрАінцев з трубами?

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я живу в південному регіоні...і батьки мої, і друзі , і знайомі...ми не голосували за цю злочинну владу, ми не бажаємо розділу України і разом з тими, хто вийшов на майдан ЗА Євросоюз надіялись, що Яник підпише угоду
    Як з нами бути?
    А нас багато, більше, ніж ви собі уявляєте.

По якому праву Ви нас відділяєте, ставитесь так, наче ми якийсь непотріб.?

• Подобається Подобається x 7
  20. mrochkizm

І давайте пересремся, і поділимося, розділимося, і всім буде щастєєє.

Ні фіга. Донбас - така ж Україна, як і Львів. То ми тут забронзовіли вже у власній високій свідомості, а опуститися на землю і зрозуміти, що а) старшому поколінню там фактично не було умов для того, щоб в них та свідомість сформувалася, б) ні одна влада нічого не робила для українізації Півдня, Сходу, нічого! Причому не для махрової примусової, а для спокійної, ненав'язливої подачі історії України, мови і т.д. Чи багато там людей виїздили кудись далі ніж в Росію, чи бачили вони щось краще, ніж сірі індустріальні міста? в) молодь, яка там росте, вже набагато більш українська, аніж попередні покоління. Звичайно, не кажу за всіх, але маю там знайомих мого віку - та нормальні люди! Ну, не голосують за Свободу - але і Янека шлють на три веселі каруселі. Як хто. Деякі залякані трохи просто. г) в мене в Донецьку замовники є, справді намагаються спілкуватися українською зі мною, нормальні люди у спілкуванні, нема ненависті чи зверхності.

Як можна щось будувати, живучи з ненавистю у серці до власних співгромадян?

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

Це все з часом можна вирішити. Було би бажання.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)