Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Discussion in 'Політика і політики' started by kjk, Feb 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Якщо амеріканці дійсно проголосують в конгресі за перешкоду в'їзду Янука, його родини, членів уряду та їх родин в США та ЄЕС і арешт їх бабла в своїх банках, то з ними вони після цього зможуть зробити що завгодно.

Це ж буде ударом по самому змісту існування цих потвор - удар по баблу и понтам.
    Як і для чого їм після цього жити?

• Подобається Подобається x 4
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вы думаете это поможет вступлению в ЕЭС?

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ----------

Ну Bloomberg уважаемое агенсто и к Газпрому отношения не имеет. Просто замедление вступления означает замедление экономического падения. Вот и все. Тут я согласен.

Вопрос экономического спада Украины никто не оспаривает по моему. Спор идет по поводу того при каком геополитическом выборе Украина выкарабкается быстрее.

Для некоторых, кто верит в сказки про Мордор и империю зла, для них вопрос с точки зрения экономики вообще не стоит. Глаза закрыть и подальше от Мордора. Хотя пытаются иногда смешно аргументировать. Но все равно лезет - Мордор, Путлер, зомбоящик....:)

3. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

• Подобається Подобається x 10
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну вот, уже как клоуна показали. А вам, Мартини, чем понравилось?

5. avatarwin

все бабло основне в офшорних зонах, і так закручено що їм до нього не дотягнутися

---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

вони також хочуть у Европу
    http://pic.te.ua/images/2013-11-28/thumbs/n0klV.jpg

6. taksist

taksist Well-Known Member

на жаль такого не буде.
    порівняйте Україну і білорусь.

тільки коли посадять опозиціонерів, поб'ють студентів та розгонять майдан, тільки тоді можна щось подібне очікувати.

не варто думати що ми американцям дорожчі за януковича.

7. taksist

taksist Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А для тих, які 70 років своїми очима бачили Гавно під назвою СССР?

Вішайте макарони бухарикам, які далеко від Московії - може повірять.

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

А гроші? Гроші, вони, зараза, не пахнуть.

9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Pedro,
    IgorLvivM,
    coolzak, У вас тут среди Питерских врагов нет.
    Мы - вместе.
    Один москаль однажды про Михаила Сергеевича спел:
    http://www.youtube.com/watch?v=J-r8RpwzoQo

• Подобається Подобається x 3
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

СУМНО...

Ганьба України
    Тисячí разів за добу тисячí людей гукають на Євромайдані «Слава Україні!». Слава. І я теж «за» славу України.
    Але цього разу особисто мене на Євромайдан вивела не слава, а ганьба України.
    Та сама ганьба, яка мучила Тараса Шевченка:

«Так сміються ж з України
    Стороннії люде!»
    Бо ті сторонії люде вважають, що ми, українці, так само, як усі цивілізовані європейські народи, настановили до влади над собою найкращих, найрозумніших, найпорядніших із-поміж себе: Януковича й Азарова. А виявилося, що це нечестивці. Шахраї. Янукович кілька місяців дурив український народ і всі народи Європи, що підпише документ про асоціяцію з Євросоюзом, а за тиждень до підписання він раптом під тиском свого «старшого брата» Путіна – передумав! Бо знає, що в Європі таким, як він, місце хіба в клітці.
    26 листопада Янукович твердо заявив, що не підпише євроінтеґрації. Після цього йому ніхто зі світових політиків не подасть руки. І Путін теж матиме його за ганчірку під ногами.
    Але мене тривожить, з яким видом ми, українці, віднині будемо з΄являтися у світі? Адже там думатимуть, що всі ми, українці, такі самі нечестивці, як Янукович і Азаров. І навіть підмітайлами нас не візьмуть.
    Я філолог за освітою, тому говоритиму віршами іншого нашого пророка, Івана Франка:
    «Народе мій, замучений, розбитий,
    Мов паралітик той на роздорожжу,
    Людським презирством, ніби струпом, вкритий!
    Твоїм будущим душу я тривожу,
    Від сорому, який нащадків пізних
    Палитиме, заснути я не можу.»
    Ви чуєте: Івана Франка палив сором за нащадків пізніх, тобто за нас його палив національний сором.
    Інший великий поет сучасности, Микола Вінграновський у вірші «Ніч Івана Богуна» сокрушався серцем:
    «Невірна ніч! Ганьба довготелеса
    Схиляється до нашого лиця.
    Ганьбо! Ганебино! Ганьбище, ти над нами!
    Твій віщий зір на нашому чолі,
    Що нашими козацькими кістками
    Проторохтиш в землі і по землі.»
    Щиро кажу молодим: мені соромно, що ми, старші, не забезпечили нормальних умов життя вам, молодим. І нагадую про цей наш історичний сором, щоб додати молоді рішучости звільнитися від скверни, яка опосіла наш добрий і чесний народ.
    Кажуть – навіть тут, на Євромайдані кажуть: «український уряд, український президент». Але тицьніть пальцем чи не в кожного міністра – і виявите, що він ніякий не українець, що значна частина тих міністрів навіть народилася поза Україною. Україна для них не батьківщина, а лише територія і населення для пограбування. Ними керує не національна ідея (ідея національної державности), а жадоба урвати якомога більше, затягнути якомога далі, щоб там нажертися. Азаров – «парєнь із Калуґі», що прибився в Україну 1984 року, але навчитися української мови – в нього «ум слабоват и здоровье не позволяет» (Фонвізін, «Недоросль»). Янукович – син росіянки з Орловської области і німецького поліцая з Білорусії. Богатирьова – акушерка з Челябінської области, Могильов – з Петропавловська-Камчатського, міністр оборони з Казахстану чи з Північного Кавказу, Службу безпеки донедавна очолював кондовий москаль з Московської области Калінін. Самі приходьки та пройдисвіти… Один Діма Табачник «корєнной кієвлянін» з Подолу, але дід його, за його ж, Табачника, словами, був «неистовый большевик, чоновец» («часть особого назначения»), тобто кривавий чекіст, а внук продовжує дідову справу нищення України – іншими методами.
    Це уряд України, але не український уряд. Такий само неукраїнський уряд був у нас у 20–30-х роках. У тому уряді Москва тримала в запасі по 2-3 українці – для декору і відстрілу. А хіба це не відстріл: тримати в тюрмі прем΄єра Юлію Тимошенко і міністра Юрія Луценка?
    Люди добрі! Та це не український уряд, це «сборная СССР», яка і грає за новітній СССР – за Митний союз, у якому Україна буде такою ж безправною, як була УРСР.
    Тяжкими зусилля виривалися ми з «Імперії Зла». Армія УНР, Українська повстанська армія наклали головами сотень тисяч воїнів. У шістдесятих – вісімдесятих гинули вже поодинокі: Василь Мáкух, Олекса Гірник, Алла Горська, Володимир Івасюк, Олекса Тихий, Юрій Литвин, Валерій Марченко, Василь Стус, Вячеслав Чорновіл…
    Мій старший друг, уже покійний Петро Розумний, теж політв΄язень, якось сказав був: «Наші батьки народили нас у рабстві. Ми ж залишаємо вам, молодому поколінню, вільну країну». Нехай відносно вільну, але ж ви маєте можливість вийти на Євромайдан і заявити свою волю. Ми такої можливости не мали.
    Ради Бога, не здайтеся нашому запеклому історичному ворогові – Росії. Незалежність – найдорожче, що в нас є. Той факт, що ви повстали, і є вашою відповіддю чужим людям:

«Не смійтеся, чужі люде!
    Церков-домовина
    Розвалиться… і з-під неї
    Встане Україна
    І розвіє тьму неволі,
    Світ правди засвітить,
    І помоляться на волі
    Невольничі діти!..»
    Ви, невольничі діти, які виросли під синьо-жовтим прапором, уже не захочете ходити у московському ярмі.
    Байрон колись сказав: «Не шукайте славних у минулому. Дні вашої юності були днями вашої слави». І ви матимете право сказати ці слова вашим нащадкам.
    Слава вам, вільним дітям України!

Василь Овсієнко, у минулому політв΄язень
    27 листопада 2013 року.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

12. Romko

Всім зрозуміло,що уересер нарешті зігнила остаточно.

• Подобається Подобається x 6
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вакарчук: Не смійте опускати рук, шлях до ЄС - тернистий
    Четвер, 28 листопада 2013, 20:47

Музикант Святослав Вакарчук закликав українців не розчаровуватися і не опускати руки, бо шлях до ЄС - тернистий.

Про це музикант сказав, звертаючись до людей, які зібралися на Майдані Незалежності, які протестують проти згортання євроінтеграції, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Сьогодні я тут не як музикант, а як європеєць. Спасибі всім вам, що ви тут. Спасибі старшому поколінню, спасибі молодшому поколінню, спасибі студентам. Ви прийшли захищати свій цивілізаційний вибір. Україна завжди була і є в Європі", - сказав Вакарчук.

Він пояснив, що "Євросоюз - це свобода вибору, свобода людини. Свобода зробила Європу тим, чим вона є - демократією, ринковою економікою".

"Свобода і честь - це те, заради чого ми повинні тут стояти", - сказав Вакарчук.

"Сьогодні на цьому європейському Майдані ми стоїмо за всіх своїх близьких, за всіх, хто говорить українською, російською, тут всі, хто вболіває за "Динамо" і за "Шахтар", хто взагалі не дивиться футбол, ті, хто голосує за різні партії, і ті, хто взагалі не ходить на вибори. І саме ми створили цей Майдан, а не політики", - зазначив Вакарчук.

Він зазначив, що прийшов на Євромайдан, бо "не міг не прийти".

За його словами, "ще одна фундаментальна особливість демократії - необхідність домовлятися".

Вакарчук закликав не розчаровуватися, незалежно від того, чим закінчиться Вільнюський саміт:

"Не смійте розчаровуватися, не смійте опускати рук. Шлях до ЄС - він тернистий. Я бачу палаючі очі перед собою. Ми будемо з вами відстоювати свої права. Все тільки починається. Все буде добре!", - запевнив він.

14. Romko

Майдан-без-політики доживає останнє. Віктор Янукович розвів-як-котят всіх, хто мріє про європейське майбутнє країни.

Це означає Майдан-без-політики треба згортати. Стоїть питання чи розгортати Майдан з ПОЛІТИКОЮ, чи піднімати людей, щоб усунути Януковича від влади.

Я особисто готова підтримати будь-які рішучі дії політичної опозиції. Інша справа чи готова я когось закликати-агітувати робити теж саме? Адже "донецька мафія" не збирається так просто віддавати контроль над країною, мораль нинішніх можновладців дозволяє їм проливати кров.

Тому я розумію, який це не простий вибір для лідерів опозиції, лідерів громадської думки очолити ПОЛІТИЧНИЙ Майдан і закликати українців до рішучих дій. Адже вони теж живі люди, їм страшно брати на себе відповідальність за життя людей, що вийдуть на політичний Майдан.

Тому існує велика спокуса відтермінувати боротьбу на 2015 рік.

Однак, це 24-листопада Київ вийшов на Майдан, можливо люди вийдуть завтра, але не має впевненості, що через рік українці зможуть піднятися. Чи не зневіряться вони ще більше, якщо нині лідери опозиції та громадські активісти охолодять людський порив – розпустять всіх по хатах? Не має жодної впевненості, що 2015 році у нас залишиться політична опозиція і громадські активісти. Не має впевненості, що в 2015-тому "силовики" будуть такі лояльні до людей, як нині.

Що робити!? Що робити завтра чи післязавтра, в понеділок в такій ситуації!?

Про це зараз напружено думають всі, від кого хоч щось залежить.

Можливо, щоб лідери опозиції, лідери громадської думки, лідери громадських організацій прийняли правильне рішення, люди, які готові бути закликаними, мусять здійснити перевірку своїх сил.

ТОМУ Я ПІДУ НА "МІЖГІР'Я".

Також хочеться звернутися до "противсіхів", тих людей, які привели до влади Януковича.

Впевнена завтра вам покаже, що ваша концепція не працює: Майдан-без- політики не впливає на Януковича. Він повністю глухий до громадської думки.

Так само, як три роки Президенства Віктора Федоровича вже показали, що праві були ті, що стояли на "помаранчевому" Майдані, і праві були ті, хто в 2010-тому голосував за Тимошенко.

Якщо ви щиро проти Януковича, за демократію, за Україну подолайте в собі "противсіхство".

Бо "противсіхство" в нинішній ситуації справді неадекватне.

Наприклад, я питала на Майдані- без-політики: "Навіщо тролити опозицію?"

Мені казали: "Треба провчити опозиційних політиків, які думають лише про свої інтереси". "Які інтереси?", – уточняла я. "Прийти до влади", -відповідали мені.

Однак хіба це не в інтересах всієї країни змінити владу?

Я, до речі, теж колись була "противсіхом", як журналіст. Шаленим "противсіхом", я не мала жодних люб'язних стосунків з кимось з політиків, мені навіть не зливали інфу по-дружбі.

Чому я вбила в собі "противсіхство"? Тому що щиро вважаю, що це в інтересах країни.

Перший внутрішній крок від "противсіхства" я здійснила зразу після Президентських виборів. Коли сказала собі, що я вже не журналіст, адже в країні Януковича, де може існувати свобода слова, не можливо бути незалежним журналістом.

Так я стала заангажована проти Януковича.

За опозицію я стала трохи згодом, коли Юлія Тимошенко продемонструвала щирість в боротьбі проти Януковича – пішла у в'язницю. Вона знала про арешт, могла втекти, однак розуміла, що її втеча посилить байдужість та зневіру в суспільстві, знищить політичну опозицію, а отже шанси на зміну влади.

Так я стала заангажована за Тимошенко.

Правильність свого вибору я постійно бачила в царині журналістських розслідувань корупції, яку творить БАНДА. Такого Україна ніколи не мала: "Вишки Бойка", "Хлібінвестбуд", знищення пасажирських перевезень на залізниці, "Нафтогаз", з якого лише на одній операції було вкрадено 2 млрд. доларів. На цьому фоні я згадувала Тимошенко в контексті "Криворіжсталі" та "РосУкрЕнерго", повернення у державну власність вкрадених Януковичем вагонів залізниці тощо.

Тому нині, я публічно в повний голос заявляю такі немодні, але такі важливі для боротьби речі: "Я підтримую політичну опозицію".

Зрештою, це адекватна позиція, тому що змінити владу можна лише за наявності політичної опозиції, реальних рейтингових кандидатів в Президенти та прем'єри, інакше це хаос, анархія, громадянська війна.

Тому я не буду сидіти-чекати, щоб потім когось звинувачувати в нерішучості.

Після завтрашнього мітингу на Майдані я просто піду до "Міжгір'я", щоб показати, що я ГОТОВА.

Т.Чорновіл.

15. coolzak

coolzak Well-Known Member

ЦЕ гасло -майдан без політиків є геніальна ідея ПР і їх кураторів як каналізувати протест.Вже був податковий майдан без політиків,кінчився пшиком

• Подобається Подобається x 6
  16. Romko

Показова карта.
    Наочно видно,де живуть українці і укрАінци.

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Майдан без політики бути не може. Бо поспівають, потанцюють і все зійде на пси. А Йолопу-рецидивісту це тільки потрібно. Потрібно організовуватись в масову оганізацію, провести зїзд... І почати створювати державу. Вся боротьба попереду. Банда просто так не піде.
    Більше того, вона має підтримку в масах пісуарівського Бидлостану.
    Єдине, з чим я згідний, то з гаслом - майдан без НИНІШНІХ політиків.
    Бо "тріє царіє" показали, що з них політики як з гівна куля. Хоча всіх, хто заангажованих в політиці не можна оптом викидати. Серед них є мудрі люди. Треба просто дати їм шанс.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ромко, вони живуть і там , де немає прапорця. Їх мало, але вони є.

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Меркель заявила, шо завтра УА-ЄС підписана не буде. Сидимо далі в совкогімні...

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А хтось сумнівався?

Для чого нашій владі ЄС? Вони й так там живуть, лікуються, вчать дітей, купуть речі і.т.д

Україна для них так...робоче місце де можна грабувати.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)