Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Discussion in 'Політика і політики' started by kjk, Feb 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не набридло п**діти? Відповідайте за маргінальну половину свого Допогепівська - це ж не просто ваші кумири, а мабуть об"єкти латентної перверсивної симпатії? Обидвоє відразу? А вони погодяться побавитися втрьох?
    Совковий гегемон мабуть ніколи не видавить із себе раба.

• Подобається Подобається x 7
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

В мене вмерла.
    Минулого року.
    ОСТАТОЧНО.

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ----------

Пока взволнованные киевляне, жители других городов, в том числе студенты, атакуют здание украинского Кабмина, требуя вступления Украины в Евросоюз, стало известно, что на «Восточном партнерстве» ожидается принятие жесткой антироссийской декларации, подготовленной Литвой, председательствующей на саммите.

Об этом сообщает со ссылкой на высокопоставленный источник в Брюсселе ИТАР-ТАСС.

По информации источника, в декларации есть пункт, осуждающий «давление Москвы на Киев» по вопросу евроинтеграции Украины.

Декларация предусматривает решительное осуждение странами Евросоюза империалистического давления» на Украину со стороны России. Одновременно документ рекомендует Киеву соблюдать осторожность во взаимоотношениях с Москвой. Кроме того, декларация содержит обращение к народам Украины.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Галичани, мені соромно за вас!!! Крим обійшов нас по прагненню до Європи!

http://vilnodovilno.org/

• Подобається Подобається x 2
  4. pipie

pipie Well-Known Member

А Ви своїм найманим робітникам платите по європейськи?

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не соромте галичан. Їм ніколи за компами сидіти, вони на майданах.

• Подобається Подобається x 6
  6. pipie

pipie Well-Known Member

А навіщо Ви таке купуєте? Можна один раз купити, але не два рази.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шо Крим... ДОНЄЦК! :good:

8. avatarwin

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Скоро дійде до того шо труси треба буде через нет заказувати, шкарпетки слава Богу в нас в Червонограді роблять класні))

• Подобається Подобається x 3
  10. avatarwin

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ви б за свою ....дупу похвилювались.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, у євро.

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

нелегальна робота - то відкритий ринок праці?

14. pipie

pipie Well-Known Member

А Ви не боїтеся, що погані підсунуть?

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Ваші наймані робітники вже живуть в Європі!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

16. avatarwin

Ой не смішить мене з усіма Вашими прогнозами і ідеями , бо від сміху обпісююся , а памперси закінчилися. Для того щоб змінити любу систему , в першу чергу потрібно змінити більшість законів , а після того їх виконувати, і нести відповідну відповідальність за них . А для цього повинна бути відповідна виборча система , від рядових чиновників у всіх структурах влади, а не призначенням зверху, і багато , багато іншого. А просто зміна одного аппарату керування на інший , який походить х тої же мафії нічого не дасть. . А вступати можна де завгодно, це від бажання більшості.. Но у вирішенні внутрішніх проблем Вам ніхто не допоможе , крім Вас самих.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

і так і не так.

Якщо б європейський суд діяв на Україні і кожен громадянин міг би подати на кого-небудь в євросуд...

дуже багато б помінялось.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і давно, йно за вас забули...

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Щойно зателефонаувала однокласниця, лікарка.
    Каже - на Майдані познайомилася з немолодим дядечком, який приїхав з Черкащини. Каже - "Мене вулиця відрядила. Усі як дізналися про те, що той гад творить - жіночки навіть заплакали. Усією вулицею зібрали гроші і відрядили мене, бо тільки я можу поїхати на кілька днів."

З"їжте, тролі, що патякають про "проплачених" маніфестантів (підмоскальники, піддопники, підгепники і підгопники).

У четвер людей запрошують вийти на Майдан не пізніше 18:30.
    Оскільки мене на спеціальні програми не мобілізували і температуру я збив - піду до студентів.

• Подобається Подобається x 5
  20. pipie

pipie Well-Known Member

Ви вірите в справедливість європейського суду?

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

У Вас немає європейської зарплати? Ідіть працювати до Міху!

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)