Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Если Украина будет сильной и самодостаточной - ее с удовольствием примут в любой блок.

Удар - это была моя надежда, пока не связались с кроликом и Свободой :ireful1: А такая связка ничего кроме раскола общества не принесет :nea:

• Подобається Подобається x 1
  2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Як же ж важко вам визначитись, хочеться і туди і шоб руською балакати.
    Ми Україна, або ти українець і у європу або ти руський і проти, третього не дано.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Будь-ласка приклад нейтральної сильної і незалежної країни в російській сфері впливу?

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

Хто не скаче той москаль о_О:haha:

4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

У меня есть версия навеянная vkk311, славным комбригом Симпсоном.

Янукович - агент Путина (Мордора) в задачу которого входит разложить ЕЭС (светлое царство добра, мудрости и демократии и всяких всяких благ для украинцев).

Но светлое царство не дремлет и обязательно победит Мордор. Как только в защиту выступят на лицо ужасные, но добрые гномы, которые долгое время скрывались в пещерах.

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вы переоцениваете мое желание "балакать руською", документы все на мове - проблем с этим нет, официальные доклады/выступления тоже все на мове - проблем с этим нет ... в окружении на украинском с 200 человек говорит от силы 2 человека и то одна львовянка (хаёсяя такая) и усьо ... такая обстановка, был бы во Львове говорил бы на мове

интересны й патриатизьм а третьего "Мы Украина и останемся у себя?" нет вариантов? так спешите продаться что и мыслей нет самим попытаться?

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

не корректно, ибо Россия пока сама не сильно чтоб сильная ...

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ми надто різні...
    І всі це розуміють.
    І на Заході теж.

Кореспондент ВВС Стів Розенберг побував у Донецьку та Львові, шукаючи чітке пояснення, чому на Заході та Сході такі різні настрої стосовно євроінтеграції.

7. denverod1

Я шось не розумію, ніби рідною вмієте балакати, чого ж руською говорите? Чи це суперечить вашим ідеологічним поглядам, бабушка руська значить буду руською писать.

То може оточення варто міняти, медіа пультом перемкнути, книжки рідні купувати.

8. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Китай

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

...але дусить всіх сусідів (які не єесні) а решту обкаку....а ще каламутить воду у всіх нестабільних регіонах, за винятком тих які окуповані військами НАТО...

10. denverod1

Різні але як ми бачимо, всі прекрасно знають рідну мову, ніхто не може чітко сказати чи азія чи європа, тобто, люди однакові, тільки там в тому плані важче, вдягнути у вишиванку, кобзар підівчити і теж підуть на майдан.

11. artobstrel

не разнее канадцев, улыбнул рускоязычный папаша крестивший Франциска )

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сідай 5 )))....От тільки якось мені особисто не хочеться жити як в Китаї...От де справді народ гне спину на американьських буржуїнів ;)

13. artobstrel

я же объяснил - окружение русскоязычное, причем с детства и до сейчас, ни какой идеологии ...

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

А от це вже цікаво...
    http://www.pravda.com.ua/news/2013/11/27/7003245/

Едак Янику і в Донецьку почнуть дулі крутити...

15. artobstrel

обязательно пойдем когда будет конкретный лозунг а не аморфное как нынче, вот взять пункт 1. уменьшить налоговый сбор на авто иностранные, вот на это я бы подписался с удовольствием, те товары которые в Украине не представлены или представлены условно (как наш автопром) надо ввозить по человеческой цене ...

16. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Саме такий! Невже Ви цього ніяк не розумієте?
    Країна в доволі сумнівному стані. Казначейства - не виплачують постачальникам. Зараз озвучений термін - можливо березень 2014р.
    Бюджетникам, силовикам системи - виплатили трохи боргів і то, лише в зв'язку з подіями на Майдані. Щоб задобрити. Запаси - доходять до мінімуму. Зараз у Львівській податковій - кияни. Значна сума поїде в Центр. Потім її зберуть тут на місці з підприємців. Думаю. в Миколаєві те саме. Або буде найближчими днями.
    Тобто, Яник і К потребують вливань.
    Питання Угоди - звідки ці вливання будуть. З Європи чи Азії.
    З Європи - все зрозуміло та написано.
    З Росії - також вже обговорювалось. Нам - буде дупа. Економіка без правил з ЗНАЧНИМ пріоритетом на Росію (Я давав огляди про Казахстан та Білорусь). Після саміту - ми будемо на лопатках. Тобто, навіть не буде права голосу. Стратегічні об'єкти - перейдуть у власність російського капіталу. Ось і все...

Ні, є ще третій варіант. Вигрібати некомпетентність, жадність та політиканство Яника - заставлять нас. Повірте, в цьому випадку, в червні 2014р. Ви добровільно запишетесь у "нацики", "бандерівці" тощо, щоб викинути цих бандитів з влади.
    Я - краще піду сьог8одні на Майдан.

ЗІ. Яника вже всі чули сьогодні? Асоціації добровільно не буде.

17. artobstrel

уж да, многотысячный протест из 5 человек ... у нас как-то "рускай праваславнай мир" - иначе не назвать, с гемяи боролся, тоже массовые манифестации с лозунгами, тоже многотысячная толпа из 15 человек прошлась покричала, с нее поржали - усьо ...

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ознайомився.
    Не побачив жодного слова про збільшення робочих місць, зниження цін, збільшення соціальних програм...
    Зрештою цю агітку вже розглядали.

19. iso

iso Well-Known Member

краще не скажеш про насильну українізацію :)
    Не плутайте "сфера впливу" і "сфера інтересів"

20. artobstrel

вы понимаете что перечень требований при их выполнении - раз и нате приведет вообще к уничтожению производства ? только планомерно и не резко можно перейти на новые рельсы ... я не совсем понял что понятного написано пр европейские вливания? вот ту Давеча приводили пример Болгарии - не приятный такой пример их европейского "счастья" ...
    чтоб выгнать бандитов я хоть в хитлерюргенд запишусь, но Вы напрасно акцентируетесь на Яныке он Юли ничем не хуже ни разу (разве что внешне и умением базикать)

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

спасибо

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)