Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Agaton

Agaton Well-Known Member

Там якраз ніякій кизи нема, навіть в останному часі джентельменам із МВФ подякукавли и прогнали геть :)
    Безробіття 10%, ВВП +1,4%, інфлація 1,1%, бюджетний дефіцит 2%, усе гаразд...

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

можете дати конкретновідповіді:
    ви обираєте азію чи європу?
    чи хотіли би ви знати українську мову?
    чи хотіли б що її знали ваші діти?

ви переводити розмову у інше русло, знову диспут ні про що, як нема партій нових? як всіх влаштовує?

• Подобається Подобається x 2
  3. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так:good:
    Я зараз теж підтягнусь.

• Подобається Подобається x 3
  4. denverod1

Молодці! Львів прям як на війні всіх своїх кидає в бій, так тримати! Нас тут ще багато, якщо треба буде то весь Львів приїде :)

Круууто!!!!

У москві певно сидять і щелепи повідвисали, скіки ж то треба людям заплатити щоб ланцюг такий зробити? :)

Ще трошки і певно у самій Росії почнеться майдан, шкода тільки що їм у європу не можна, вони з китайцями хіба можуть :sad: співчуваємо їм, але будемо їм робити туристичні візи нехай на пару днів приїздять, сувеніри купують :)

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені не терпиться попасти до Вас...але до завтра прийдеться потерпіти))

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Як там Львів сьогодні?....Є двіж?

• Подобається Подобається x 1
  6. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Мабуть їх мозок не винесе такий напруги. Може утворитися смислова гемотома.

7. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

На данный момент - безблоковость. И открыто об этом сказать как России, так и Евросоюзу.
    Это единственный вариант сохранить хотябы иллюзию "самостійності".

Я знаю украинский язык, но в быту и в работе он мной практически не используется. Украинский использую только для официальных документов.

Если мои дети живут на Украине - соответственно должны знать украинский язык. Это логично. Говорить они могут на любом, какой им больше нравится.

Давайте теперь Вы ответите на вопрос:
    Назовите новые партии, которые могли бы объединить народ Украины против действующего режима.

8. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я навіть не уявляю скільки народу буде завтра:crazy: Якщо більше ніж в неділю.... то у Янука рука таки здрігнеться на підпис ( якщо він не повний йолоп звісно)

9. denverod1

я думаю чим далі тим більше , апетити зростатимуть, один підписом не обійдеться, як мінімум вимагатимуть звільнити азарова

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Просто не уявляю яке зараз мажна знайти цікавіше, захоплюючіше і адреналінніше заняття ніж Майдан....Навіть якщо прямого результату не буде, всерівно кращого проведення часу не придумаєш...

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Кожному киянину по львів"янину ?:)

12. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Вони це називають кризою!

Точно!
    Угода про асоціацію між Україною і ЄС. Наука, технології, космос. Інфографіка

Там же, а "Архіві" є матеріали, які друкувались раніше по інших галузях.

Також рекомендую: http://eeas.europa.eu/delegations/ukraine/eu_ukraine/association_agreement/index_uk.htm
    Там є відповіді на всі запитання. Букв - дуууууже багато!
    А тут тему ЄС, Раші і т.п. таки варто закрити!

13. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

То есть театр, кино, ресторан это не к вам? Скудно у вас с времяпровождением я скажу...

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Кожному львівянину на київлянці....а можна і дві)))

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Люблю звичайно,а ще природа, нічні клуби і різноманітний секс :blush: але куди воно дінеться :mocking:

З'їздіть, подивіться, я Вам гарантую, такого драйву від "звичайних" занять не отримаєш....

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

бл .... пол часа писал и все удалилось ....

в общем из предложенного в агитке только мыто на автомобили достаточно привлекаемая закидуха, но! это не "даст" это требование ... по сути вся агитка это набор требований ... ну вот они их предъявили - набросали план берем его и выполняем с учетом наших реалий, зачем куда-то нам ассоциироваться?

16. denverod1

це ви щойно придумали? настав час визначатися, країні 22 роки, раз покличуть, два. такі як ви поки то усвідомите точно нова сонячна система зародиться.

тобто не вмієте писати чи не хочете писати українською? може соромитеся?

вже добре, щось спільне в нас є

будь ласка, Удар, якщо хочете іншу тоді ознайомтесь, там ще 201 штука.
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Політичні_партії_України

Які б партії не прийшли потрібна воля народу, інакше завжди знайдуться ті хто мають можливість використати результати на свою користь.

Зараз триває процес очищення країни, виробляється новий імунітет, побачимо як він справлятиметься в подальшому.

17. artobstrel

а выбор стоит так? его хотят преподнести как такой, но он ведь совсем не такой ...

18. denverod1

і вправду зачем? от вам зачем? давайте ви ще розкажіть про себе, вам мова українська потрібна? азія чи європа?

19. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Ходить в такие места в ТАКОЕ время может только эгоистичный и безответственный болван, оправдывающий свою трусость/эгоизм/глупость/безответственность - "прагматизмом", который на самом деле является - трусостью/эгоизмом/глупостью/безответственностью.

:pardon:

20. artobstrel

мова? мені особисто не потрібна, не через якісь міфічні переконання, які крорінням сягають до часів Мономаха, а через фактичний стан: оточення, медіа, т.і. але, це не суперечить моєму ставленню до Мови як до необхідного символу Держави ... Азия или Европа? я за Европу .....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)