Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Discussion in 'Політика і політики' started by kjk, Feb 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А Вы всё думаете, что Россию волнуют интересы Украины?.. :empathy:

• Подобається Подобається x 5
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

відповідь: не зависимо от моего желания соседи уже есть, я их не выбираю, и я не могу поменять квартиру, я делаю пельмени и продаю их своему соседу алкашу Ваньке, он их стабильно берет по 20 рублей за кило, сосед Апполинарий - мои пельмени не покупает и вообще есть по ресторанам, но при этом не бухает, всегда опрятен - правда иногда гмосятит - но то уже его дела ... так вот, стоит ли мне не здороватся и послать Ваньку в степь и дружить с Апполинарием? но тогда Ванька из принцЫпа перестанет мои пельмени есть и я потеряю стабильный доход а Апполинарий хоть и будет улыбатся шире но покупать ничего не будет и денег не даст ... так что я приобрел и что я потерял ?

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

я отвечал на этот вопрос -повторю, России плевать на интересы Украины ... как и Европе, как и нам должно быть плевать на интересы всех стран которые не Украина, вопрос только в собственной выгоде, 85% нашего прома включая наукоемкие отрасли работает на Российский рынок, на ЕС работают на 98 % низковалифицированные гастробайтеры, вопрос: что мы приобретаем и что мы теряем ?

• Подобається Подобається x 2
  3. То воно так, пане. У вас є пропозиція що з цим робити? Як подолати ворожнечу між громадянами України?

Бо моя пропозиція не те що схвалення, просто відгуків не має:

До чергових Шевченкових роковин

«І мене в сем’ї великій,
    В сем’ї вольній, новій,
    Не забудьте пом’янути
    Незлим тихим словом»
    (Т.Г.Шевченко)

До Тараса тричі на рік – черга хизування:
    В день народження, в дні смерті й перепоховання.

В офіційній черствій черзі «жалоби й шаноби»
    Пересічним нема місця – державні ж особи!

Про Шевченка всі казати начебто готові,
    І поголені, й вусаті, а душею – хто ви?

Тричі на рік – ось вам шана генію країни!
    Можуть справді хизуватись діти України –

«Славних прадідів великих онуки погані».
    То коли ж Тарас діждеться «Заповіту» дані?

А діждати дуже просто: хай в Державнім гімні
    Хоч рядок який Шевченка, бо ж найлегітимний!

Щоб із кожним виконанням Головної пісні
    Хто почує, враз відчує із ним зв’язок тісний.

Буде пісня линуть тричі не на рік, а щодня –
    Між людьми із часом зникне ворожнеч безодня!

4. iso

iso Well-Known Member

Друга - алкаша, нє?

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нэ ... друзья - это миф ...

• Подобається Подобається x 1
  6. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Перше. Зараз ми говоримо якраз про можливість зміни кварири. З хрущовки, з відповідним контингентом нам пропонують ДОПОМОГТИ переїхати у якісну новобудову.
    Друге. Про Апполінарія... Ото Ви їм'я йому придумали... Отже, є Апполінарій, Яцек, Зігмунд, П'єр... І простір вашого спільного проживання та життєдіяльності - Європа (читай, як хочеш: Європа, Америка, цивілізований світ, будинок тощо).
    Дійсно, Вам доведеться перестати виготовляти "пельмені", у кращому випадку з м'ясних відходів і т.д. для алкаша Ваньки. Але у Яцека є потреба у пельменях зі свинини та яловичини. Візьмете кредит у Зігмунда, купите у П'єра нову м'ясорубку, зробите пельменів, продасте Яцеку за 60грн та й підете собі з Апполінарієм в ресторан.
    Результат - крім замкненого самодостатнього цивілізованого кола, де ніхто не планує встромити Вам ножа в спину за пів кіло пельменів, ще й позбудетесь алкаша Ваню, з його вічним блювотинням, спробами Вас обдурити і т.д.

• Подобається Подобається x 6
  7. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Потому-то Россия и живет в клинической жопе, - друзей нет. Есть либо те, кого она пытается нагнуть, либо те, кто нагибает её.

Хотите что бы и мы стали такими же? Так ведь такая жизнь коротка и безрадостна. Я такого своей стране не желаю.

• Подобається Подобається x 3
  8. IgorLvivM

ЗІ. Звісно, мати те, що маємо і нічого не робити (20грн від алкаша Ваньки) - простіше та легше. Це я про Вас... І про себе також.
    А молодь, вже побачила, як живуть Апполінарій і К. І вже, дякувати Богу, не хоче жити в тому Ваніному блювотинні, щохвилини остерігаючись, що тому алкашу стукне в голову. Чи він ляже спати, чи прийде в п'яному угарі з бітою розказувати, що ти в нього вкрав велосипед з коридору і мусиш компенсувати.

• Подобається Подобається x 4
  9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну и считайте, что 85:wacko: работает на вчерашний день и на позавчерашний день. Или может для Вас секрет, что российский Хайтек в глубокой заднице? Но Россию всё устраивает на этом уровне и менять (читай вкладывать в Украину, которой позарез нужны инвестиции) она ничего не собирается. Как была придатком, так и останется. Европа со своей стороны без жестких гарантий тоже не будет вкладывать бабки в Украину, тем более при этом правительстве. Капитал любит гарантии, порядок и стабильнось. Скажу больше: в контору Януковича вообще никто никогда не вложит деньги, независимо от того войдёт Украина в ЕС или нет. Разве, что Путяра кинет на выборы. А Украина доведенная до ручки без инвестиций не поднимется. А для этого нужен благоприятный инвестиционный климат. Читай Януковича с азаровской шоблой на йух. Вот так. Вкратце. :hi:

• Подобається Подобається x 3
  10. IgorLvivM

Так. Економіка - ключ.
    Партнери. НЕ з метою: "Все мені", а з метою "Все нам всім".

11. iso

iso Well-Known Member

А не страшно, що Ваня закличе Саню, Льоню, Петю, Васю і ще десяток голодних алкашів, наб ють пику Апполінарію, Вам заодно, заберуть ваші гроші і підуть бухати далі?

12. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

До речі, так воно і буде.:mocking:
    Як казав камрад Маркс - це звичайна діалектіка.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Всьо класно. Тільки Яцик вже робить свої равіолі, і йому на йух не потрібен Гриць із своїми пєльмєнями, бо він вже має контракт із Маріо на постачання. Правда всьому підьїзду потрібна прибиральниця сходових клітин, бо ні П'єр, ні Аполлінарій не хочуть працювати за такі малі гроші.

14. IgorLvivM

Ні, не страшно.
    По перше, живу я вже геть в іншому районі. Алкаші туди не доїдуть, бо ближче є притон, де продають шмагу. Вони краще набухаються, ніж кудись їхати.
    По друге, мій новий сусід і друг (разом ходимо в ресторан) Апполінарій має власну охорону. І мене образити не дасть. Яцику подобаються мої пельмені, до того ж дешевші, ніж деінде і він хоче, щоб я далі їх постачав. Підпишеться. Зігмунду треба, щоб я віддав кредит. Підпишеться. П'єр, вже знає, що мені завтра потрібна машинка для замісу тіста. А це його прибуток. Підпишеться.

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

А може П'єр та Аполлінарій і Маріо просто звикли прибиратися за собою самотужки та не мають звички бруднити?

Після відвідувань Європи в мене склалося саме таке враження.

А що до Гриця з пельменями, який наймає прибиратися за себе Ахмета, то він таки має шанс скоро з тим Ахметом помінятися місцями, ( особливо, коли пельмені закінчаться) бо Ахмет не бухає по чорному і звик працювати.

• Подобається Подобається x 4
  16. IgorLvivM

Нема логіки. Є конкуренція! Ваші равіолі, наші пельмені. Куштуйте. (Зігмунду і решті - пофіг. Їм (і нам) - прибуток).
    На прибиральницю під'їзду - можна і так. Паралельно з пельменями, якщо хочеш швидше запросити Яцека до ресторану з Аполінарієм.
    Виключно твоє бажання і нічиє більше.

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

Дивна думка. :) Таке буває? Бо Ваня і блював, і срав в парадному.

Я б взяв Вову з Дімою.

17. Ну, знаете ли, батенька, вас если послушать, то впору петь частушки

Ну куда им до Европы?:dntknw:

Спрятать подлое нутро бы,
    Сохранив гнилую суть.
    Ну куда им до Европы,
    Ей зачем вся эта муть?:sad:

Ненасытные утробы
    При отсутствии души.
    Ну куда им до Европы,
    Им лишь бабки хороши.:nea:

Обмануть опять хитро бы
    Им хотелось весь народ.
    Ну куда им до Европы,
    Всяк моральный ведь урод.:bad:

Им одеть бы всех нас в робы
    И отправить до Воны.
    Ну куда им до Европы,
    Им скорей до сатаны.:rock:

Гады – негде ставить пробы,
    Жулик, рвач, хапуга, вор…
    Ну куда им до Европы,
    Ждёт в Европе приговор.:ireful1:

18. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Але ж Вова та Діма не хочуть працювати, а хочуть тільки повчати та керувати ( поки Ахмет не збере друзів та не викине їх разом з пельменямі на смітник десь під Мухосранськом)

19. IgorLvivM

Ні, вони коли травануться тими щурячими пельменями, якщо потім виживуть - самі прийдуть просити недоїдки з наших столів.
    Питання в тому, скільки зла вони встигнуть зробити нам (Європі) і кого ми захочемо годувати - свого пса, чи їх.

20. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Тому Ваня і мешкає в окремому приміщені і під час відпочинку вішають табличку - "Відпочинок БЕЗ Вані" Чи попереджаючу табличку - " Обережно, тут відпочиває Ваня"

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)