Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Discussion in 'Політика і політики' started by kjk, Feb 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

На официальном сайте администрации президента США Барака Обамы появилась петиция с требованием ввести санкции против главы Украины Виктора Януковича.

Петиция появилась на сайте в связи с тем, что ее составители недовольны приостановкой процесса евроинтеграции в Украине.

Сообщается, что составители требуют ввести санкции против Януковича, а также против членов правительства. В качестве мер предложены запрет въезда на территорию США и ЕС и замораживание банковских счетов связанных с ними компаний.

Белый дом рассмотрит петицию, если она наберет 100 тысяч голосов за 30 дней.

• Подобається Подобається x 8
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Саме це вкладається в те, що вам дозволено!

• Подобається Подобається x 7
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

"Я Вам не скажу за всю Одессу..", але у Хайфі кількість підтримуючих євроінтеграцію України велика.

• Подобається Подобається x 9
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

То ті афганці, що поверталися спиною до Шапкокрада? :crazy:

---------- Додано в 09:02 ---------- Попередній допис був написаний в 08:59 ----------

Якраз навпаки - безглуздо зупиняти процес. Якщо до цього вдадуться наявні лідери опозиції, з'являться нові.

• Подобається Подобається x 1
  5. IgorLvivM

Відносно більше часу проводжу на Львівському Майдані.
    На фото - машина п. Ярослава. Стоїть щоденно, з першого дня. Позавчора познайомились. Сказав, що буде стояти поки буде вистачати на каву. Вчора купив йому кілька пачок кави в зернах, чай, пару коробок з пряниками, шоколадки, цукор.

Поки чекав на автобуси (через позавчорашні коломийки) - до Майдану під'їхав Лексус. Чоловік з жінкою. Привезли оберемок величезних піцц.

В першу ж ніч виникла потреба в ліхтариках. Просто поїхав, купив. З запасними батарейками. У перший день допоміг хлопцям позвозити з їхніх домів намети.

Позавчорашній вечір, як згадував, літали по місту з організаторами та працівниками Міськради, Виконкому - визволяли автобуси.
    Там де кілька годин зграйкою дітей була перекрита Київ - Чоп оператор найближчої АЗС Укрнафта - всім робив чай та каву. Безкоштовно, звісно. Коли закінчилась кава - пригощав та відігрівав лише чаєм.

Мова тут зараз про простих "смертних". Очевидно, від власника піцерії, до оператора АЗС. Майдан підтримує маса людей. В т.ч. мерія та Садовий. Великий намет Міської Ради (штаб) - був встановлений у перший же день. Особисто Садовий подбав та проконтролював. Я розказував - приходив вночі сам.

Епізодично допомагаючи в штабі з технічними проблемами - бачу на власні очі, як маса людей приносить кошти і багато всього іншого. Від студентів, до пенсіонерів.

Не буду писати, що інших надходжень чи фінансування немає. Мені це невідомо. Точно так, як невідомо людям, які стверджують про проплати, фінансування з Америки чи Європи.
    Пуста балаканина, за змістом рівноцінна "Продають руду видобуту на Марсі їхнім секретним кораблем".

Attached Files:

• Подобається Подобається x 7
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Цілковито згідний, Самойловичу. І не тільки я... Про це говорять і англійці. Вчора розмовляв з моїм пацієнтом десь 70 років старий.
    Він каже, слідкую, що в твоїй бувшій країні робиться. На знаю чим завершиться. Не думаю, що до чогось приведе. Адже одна половина жила в складі польської держави понад 700 років, інша була колонією Росії. Різні менталітети, різні релігії, різні мови. В кінці кінців - різні народи. Це сказав англієць. Чому ж українці цього не бачать? Чому не провести референдум і по Європі і по дурнуватому союзу.
    Відомо де лінія проходила б. Відділився б ПІСУАР! А Україна за кілька років була б в Європі і мала б достойне життя.
    Вчора ж якийсь "добродій" сказав - гєпа крєпкій хазяйствєнік.
    То йдіть до сраки (за перепрошенням) зі своїми гєпами, йолопами-януковичами,ослами-путініми, азіровами, кацапами, совками, гопотою. І іншою нечистю. Українці давно заслужили на краще життя. То чому ота бидлостанська шваль має їх тримати в рабстві???

• Подобається Подобається x 4
  7. Щиро заздрю!

Ось знайшов "Вільну Україну". Передайте, будь ласка, тим, що на Львівському Майдані.

Вільна Україна

Розквітаєш, Україно, – дякувати Богу!
    Канув час, коли любили сироту убогу:
    Незалежна ти держава європейська, славна,
    Диво дивне: зовсім юна і відома здавна!

Україно-Батьківщино – понад все у світі!
    Хай довічно над тобою сонце волі світить!

Україно, рідна Ненько, перед цілим світом
    Я тобі вклоняюсь в пояс із палким привітом.
    Всі думки мої, всі дії – задля тебе, Мати,
    Щоб з тобою кращу долю, добру славу мати!

Твій і мій талан, Вітчизно, – в праці і освіті!

Україно, землі й води, сонцем обігріті,
    Заповідані Тарасом в славнім "Заповіті":
    І лани широкополі, і Дніпро, і кручі,
    Люди й мова в тебе, люба, вільні і співучі!

Хай щастить тобі у всьому, Калино у цвіті!

Як я чув, років з шість-сім тому цю пісню співав "Боян Дрогобицький".

• Подобається Подобається x 2
  8. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Много конечно написали...

Основная позиция большинства (я так думаю львовян) заключается в следующем:

"Мы хотим как в Европе, сделайте пожалуйста нам так..."

Всю эту ситуацию можно охарактеризовать примерно так [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

конечно точно, Европе еще меньше надо и ?

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

а зачем это амриканцам ?
    не думаю что их волнуют интересы Украины ...

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Или так...

• Подобається Подобається x 5
  11. Скаль хоть зубы, хоть не скаль,
    Сразу вижу, что москаль!:yahoo:

12. IgorLvivM

Божечку, шановний марсіянине! Я зараз напишу пост про вирощування цукрової тростини в степах Удмурдії. При тому, що НІЧОГІСІНЬКОГО не знаю ні про тростину, ні про Удмурдію, ні про те, чи є там степи взагалі.
    По моїй обізнаності - це буде рівноцінно Вашому "аналізу" подій в Україні.
    Це перше. А друге, "зробіть мені" - це говорять ті, хто сидить вдома. Ті, що на Майдані - вже роблять самі!

Отож, шановний, будь ласка, не перетрансльовуйте сюди програму телебачення РФ ім. путіна. Хочете написати бодай ОДНЕ ОБ'ЄКТИВНЕ слово - приїдьте, подивіться, поговоріть з людьми.

Чесне слово, замахали ці "віддалені експерти".

До речі, читав, що у Москві засилля блощиць та вошей. Тифом чи туберкульозом хворий кожен третій. Путін вже місяць лікується від сифілісу, яким заразився від Кабаєвої, а по телевізору виступає його клон, зроблений з вівці Доллі з прищепленим геном Путіна...
    Як Вам мій "експертний" погляд на події в Росії?

Та ні... Оригінальний підпис під малюнком має бути: "Збірна Росії перемогла Голандію".

• Подобається Подобається x 10
  13.  
  14. аксакал

Даю конкретне посилання - підписуйте!
    https://petitions.whitehouse.gov/pe...nd-cabinet-ministers-ukraine-members/h58Fz30V

15. У цьому пості як на мене є дві помилки: виступає його не клон, а клоп. Та прищепленим не геном, а гонором Пукіна.

16. IgorLvivM

Ви знаєте, щоб не вдаватись у міжнародні політики та макроекономіки, я трішки все спрощу.
    Багатоквартирний будинок. Десь в ньому і Ваша квартира.
    Питання.
    Яких сусідів Ви б хотіли мати? Цивілізованих? Вихованих? Багатих? Чи бідних, алкашів, злодіїв, наркоманів, хворих?

Тобто, щоб пити з сусідом чай, щоб сусід вискочив з хати і допоміг Вам занести в квартиру новий диван? Щоб усміхався та вітався при зустрічі?
    Чи тих з другого списку? З усіма відповідними наслідками. З обісцяними обриганими під'їзами, грабунками кварир щотижня? І т.д.

Я відповів на Ваше запитання: "Чому Європа чи Америка?.."

• Подобається Подобається x 8
  17. аксакал

18. sani

sani Well-Known Member

Львів’яни Пропонують Створити Живий Ланцюг З Київського Майдану До Кордону З ЄС

Така ідея з’явилася у день проведення саміту у Вільнюсі зробити живий ланцюг від Майдану незалежності до найближчого кордону з європейською країною, наприклад Польщею.

Можливий маршрут: Київ-Житомир-Рівне-Львів-Перемишль. Щось подібне як у 1990 році був живий ланцюг на Акт Злуки!Це об'єднає народ, покаже світу силу та єдність українців! Це увійде у новітню історію України, - пишуть у соціальній мережі

Для цього потрібно близько 1 млн людей. Вірю в те, що при правильній організації та координації акції це реально, - зазначили організатори.

19. Dred

Dred Well-Known Member

20. iso

iso Well-Known Member

Ставити рекорди для книги Гіннеса - це у нас запросто. Із єдністю проблемніше:sad:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)