Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бєзбазаравнатурє...

http://youtu.be/60fM0_b-zuM

http://youtu.be/bTm-nMBK318

• Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Може комусь буде так зручніше, ось зібрано всі онлайни з Майдану на одній сторінці

http://lvivport.com/euroonline

• Подобається Подобається x 6
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

MARTINI
    з-за кордону ці відео доступні? Конкретно цікавлять Ізраїль та рашка.

4. MARTINI

я схожий на жида чи москаля?

5. Boris_Kiev

Там теж знаходяться щиро зацікавлені люди.

• Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

То ви в Клайберна і Пересвєта питайте, я туво в п"ємонті сиджу в своєму бункері :)

• Подобається Подобається x 8
  7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:haha:

8. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Так народ строит нараз :)
    Руководители всех подразделений его как огня боятся.
    Зато выполняется все четко и без лишних рассусоливаний.
    Иногда задумываюсь, может нашей стране именно такие личности и нужны на руководящих постах?

9. Boris_Kiev

Добродію, нині - не Ваша "свадьба". Глядіть, щоби вітром не унесло кудись далі на схід.

10. Romko

Нє...він за педераста мазу тягне.:nea:
    Того,що здох від сифілісу і валяєцця незаритий посеред Москви.

http://youtu.be/Vos6kJACfzE

11. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Дякую за лінк!:yahoo: Ви дату публікації бачили? 5 маpта 2003
    Це були такі ж страхи та прогнози на майбутнє.
    А тепер давайте знайдемо щось свіжіше. 2010р.

ВЕНГРИЯ: ПОДРАБОТКА ИМ НЕ НУЖНА
    Средняя пенсия — 80 тыс. форинтов / 3240 грн.
    Детальніше про пенсії ЄС - там же, по лінку.

До речі, рекомендую почитати блог російського пенсіонера про Угорщину. Називається стаття: НА ПЕНСИЮ В ВЕНГРИЮ.
    Задумайтесь!

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

В профіль хіба на грека:)))

13. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

:haha:
    Да свой, но я еще участвую в одном очень важном бюджетном проекте и если я прекращу своё участие, то станут смежники, потом строители, когда мне найдут замену и пока она врубится в проект и разберется что к чему, начнутся выборы 2015 года.
    Мне-то по барабану, приход с этого проекта небольшой и я в нем участвую исключительно из престижа, и безнес свой я никогда не потеряю, потому что у меня свой пакет клиентов, которые от меня никогда не уйдут, т.к. их то я не брошу в беде;)

• Подобається Подобається x 3
  14. Romko

Дивлюсь Аронця.
    Перенеслись на Майдан.
    Нездало то.
    Мало можливостей захищатись від бандитів.
    А вони підходять.
    Тої ночі буде зле...

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Друже, розум росіяніна, який 15 років заповнюється так званим "прагматізмом", а на справді - звичайним брудним цинізмом та підлісттю, не в змозі зрозуміти що людина може відстоювати своі ідеї БЕЗКОШТОВНО.
    Їх мозок вже не може це осягнути, бо їх привчили к тому, що все навколо продається і всі хто мислить не так як вони - запроданці госдепу, фошизди та найманці масонів.

Вони зомбі, тому що їм подобається їми бути. Це ЛЕГШЕ ніж мати свою думку, бо для цього повинна бути сміливість. А їм спокійніше жити в стаді де думати не треба, - за тебе думає великий Пу, а він прав... тому що прав і точка, як каже Полковник.:pardon:

16. IgorLvivM

Подобається трактування статей такими тролями та пустобрехами!:haha:
    Читати - ні. Трактувати - так!:haha:
    Тобто, може "читати - так", але вибірково. Бо суть же не в написаному, а в тому, що пустобрех витягне і як перекрутить.
    Добродію, читайте п о б у к в а х. Ц и т у ю д л я В а с :

1. Наконец стало известно, какой объем европейских средств выделил Брюссель Болгарии
    ...
    2. Отдельно от этих средств, предусмотрено выделение примерно еще столько же субсидий
    ...
    3. Как же болгарское правительство намерено распределять эти средства по секторам экономики?

Чи зрозумілий Вам зміст та значення виділених мною в цитатах слів? Якщо дозволите, я не буду пояснювати з лінгвістичної точки зору носію російської мови, що слово "виділив" - має доконане, закінчене значення. Тобто, не планує, думає, розказує, вішає лапшу, а ВИДІЛИВ вже.
    "Передбачено виділення" - це також не роздуми, зважування, варіанти, а дія, яка буде виконана.
    І третє виділене мною - це той, хто вирішує куди ці гроші інвестувати. Не капіталіст-загарбник з ЄС вказує куди і скільки інвестувати, а Уряд Болгарії сам визначає пріоритети розвитку країни.

Одним словом, "гаспадін експєрт-трактовщік", ставлю Вас в ігнор. Мені жаль марнувати навіть секунду свого часу на перегляд дурниць, брехні та перекручувань. Були б хоч ознаки здорового глузду у ваших постах - я б цього не робив.
    Дякую. І можете не перевантажувати свої пальці чи фантазії для відповіді.

Для решти, якщо б хтось хотів повірити цій маячні про "сельскохозяйственный придаток к развитым странам", наприклад, зайдіть в автосалони і подивіться, як ЄС "розвалив" заводи чеської Шкоди чи румунської Дачії.
    І не вірте отій потьмареній маячні без ознак економічного чи соціального мислення... Будь якого МИСЛЕННЯ.

17. Romko

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мене хвилює питання, ЩО буде після того як Яник не підпише угоду?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не підпише.

20. IgorLvivM

Ви що, хоч на мить думаєте, що таких, як автор питання це зацікавить? Та їм 100 людей зі 100 напише це - йому пофіг. В нього свій текст для розмноження. І не шукайте там логіки, розуму чи бодай здорового глузду. Контрол Це, Контрол Ве - ось вся їхня робота та інтелект.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)