Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну, всьо, капець американський амбасаді... :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

наслідник енквдистів, завжди боровся проти України.

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

американській - ні, а от своїх людей побити - запросто.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

Президент Віктор Янукович "поаплодував" мирним акціям протесту проти призупинення євроінтеграції, але прискорювати процес не збирається.

Про це він повідомив у вівторок в інтерв'ю українським телеканалам.

"Як реагувати? Це ж мирна акція!", - сказав Янукович.

На зауваження журналіста, що вона може бути тривалою, президент зазначив:

"Та будь-ласка. Все, що не заперечує закон. Аплодую тим, хто вийшов за європейську інтеграцію", - поплескав у долоні президент.

За його словами, люди чітко розрізняють єврогасла і політичні гасла:

"А ті, хто вийшов вирішувати свої політичні питання під партійними прапорами і з гаслами, з якими вони вже йдуть на вибори 2015 року, я теж це бачу. До речі, ті люди, які вийшли на майдани, вони подивились і побачили риторику зовсім іншу", - сказав Янукович.

Водночас президент дав зрозуміти, що не збирається прискорювати процес євроінтеграції

"Чи ми повинні зав'язати очі і бігти куди завгодно? Лоба розбити? Ми й так бігли дуже швидко, пробігли за короткий термін дуже довгу відстань - можемо отримати проблеми", - вважає гарант

"Ми ж не змінюємо курс. Ми хочемо зараз, щоб рахувалися з нашими інтересами, ми хочемо йти цим шляхом. Ми його не змінюємо".

• Подобається Подобається x 3
  3. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

А я знаю несколько десятков человек, которые зарабатывали на Майдане-2004 от 50 до 150 грн в день. При этом бывало успевали постоять и на митинге за Ющенко и на митинге за Яныка :)
    У нас разный опыт "майданов".

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5. denverod1

denverod1 Well-Known Member

За те що ви відкопали цей компромат, вожді дадуть вам зірку лєніна, можете собою пишатись.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якщо данєцькі приходили на Майдан-2004 і поводилися по-людськи, ніхто їх не зачіпав, спілкувалися з ними чемно, пригощали. Ніхто не питав, скільки їм платять за день перебування в Києві.
    Єдине в чому їх "образили" - це відібрали бочки з-під солярки біля стадіону "Динамо" і зробили з них революційні барабани перед Кабміном.
    А на залізничному вокзалі був розгорнутий такий пункт:
    "Обмін синьо-білої символіки на помаранчеву ПЛЮС ОБІД".

Тож, Добродію, нє нада ля-ля про те, чим не володієте.

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

denverod1
    Поставте його (чи її - хто зна) в ігнор.

• Подобається Подобається x 6
  7. denverod1

denverod1 Well-Known Member

А ви з іншої сторони зайдіть, подивіться на то з іншої сторони, підете на біржу праці, перекваліфікуєтесь, нові стимули для власної справи, та й врешті наша плодюча земля не дасть померти з голоду.

У львові теж купа заводів нерентабельні, якось живемо.
    Казна й так пуста, на пенсію не розраховуйте, не виживите.
    Соц виплати це зп вчителям? У садках педагогам 1200 платять, думаю у вишах близько до того, але є репетиторство і так.д

У маріополі так, люди мають добрі зп, 5 тисяч , але там така екологія, шо .. Краще не переповідати а почитати вам статтю на газета юа, тож ахметова бізнес. Нашо йому усілякі там фільтри очисні ставити, мають 5 тис.

Створюйту профспілки, боріться за свої права, чи львівські мають до вас їхати і мітинг робити, рецепт простий, піднятися на ноги і шось робити.

• Подобається Подобається x 5
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Отказ Виктора Януковича подписывать Соглашение об ассоциации с ЕС вряд ли был ситуативным или вынужденным.

Куда вероятнее, что это решение связано с некими "подковерными" договоренностями, которые были достигнуты во время встреч президентов Владимира Путина и Виктора Януковича.

А значит, основы для "кидка" ЕС и резкого разворота в сторону России закладывались давно и целенаправленно.

Действия российской стороны не ограничивались только информационным давлением, осуществляемым помощником Путина Сергеем Глазьевым и подконтрольными Кремлю СМИ. Как известно, с конца лета Россия предпринимала вполне конкретные действия по блокированию украинского экспорта.

Если исходить из гипотезы, что и эти действия являлись частью договоренности Янукович и Путина, то становится виден неординарный масштаб начатой игры.

В глазах ЕС, наверняка, более чем агрессивные действия со стороны Кремля должны были выглядеть как проявление давления на Украину. Дескать, "Россия требует присоединяться к Таможенному союзу, иначе она перекроет украинский экспорт". Это чрезвычайно весомая угроза, ведь Россия является крупнейшим потребителем нашей продукции.

"А значит, уважаемый ЕС, принимайте нас, и поскорее. А вы, уважаемый МВФ, давайте нам кредит, и побольше".

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Це скоріш східний менталітет...

• Подобається Подобається x 4
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ви про мавпу, яка ніяк не могла визначитись, красива вона чи розумна? :)

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє,менталітет савєцьких підстилок.

11. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Мих, родной ты наш... во что не поверить? В то что есть идейные типа тебя, которые по зову сердца идут? Да верю тебе, верю, что ты шел и не взял ни цента.

Так на таких то и рассчитывают. Поляну накрывают и идейные приходят...Где ты был в 2006, 2007, 2008, 2011 годах? Не было Майдана? Никто не организовал, за руку не привел? Или в эти годы у тебя к власти не было претензий и вы все были довольные своей жизнью?

Любая организация "массовых гуляний" от детского утренника до свадеб - это огромные организационные действия, денежные вложения. Не говоря уже о "народных протестах" во всем мире от США с их "Occupy Wall Street" до Болотной площади с многочисленными Майданами на Украине. Толпой необходимо управлять, когда ей не управляют, она уже не толпа и от нее нет никакого толка.

Что касается Майдана по Евроинтеграции, то почти уверен, что большинство даже не сформулируют основные требования, которые к Украине предъявляются...
    Ромко вот уверен, что в этом случае больницу в Харькове починят и сделают ее по европейским стандартам.

Люди, если вы такими категориями мыслите, то у кого в самом деле "совок в голове"?

• Подобається Подобається x 1
  12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Руслана на 5 каналі розказує шо на Майдані нове гасло: "Кожному киянину - по львів"янину!" ))))

• Подобається Подобається x 6
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Перєсвєт,витрави з себе савєцьке,га?
    Бісакоділу,чи пургєну якого спробуй.
    Або клізму.
    Бо,інтоксикація вже,від лизання смердячої лєнінської задниці в тебе.
    Тьфу.

14. Пересвет

Боря, ты нетолерантен...таких как ты в Европу не принимают...

15. Dobrodiy

:nea:
    Борис, Вы сами не понимаете о чем говорите.
    Люди, которые получали деньги в 2004-ом не являлись приверженцами каких либо партий. В большинстве своем это были разнорабочие на стройке.
    После начала этих митингов народу на стройке резко поубавилось, когда начали разбираться, то оказалось, что все пошли зарабатывать на политике :yahoo:
    Ведь проще на майдане флагом помахать, чем землю мерзлую копать или цемент месить ;)
    А то, что большинство стояло на площади просто так "по зову души" - так это никто и не оспаривает. Фанаты и просто леменги всегда в толпе присутствуют, но умелый кукловод запросто поведет стадо в нужном направлении.
    А что бы не было скучно и не маялись от безделья - тут тебе и артисты сыграют или патасовку с милицией устроят.
    Главное все "бесплатно"!:yahoo:
    -Сцену поставили бесплатно, видно у кого-то в гараже из нардепов ненужная лежала.
    - Ленточек памаранчевых наделали сотни километров - бесплатно!
    - Автобусы подвозят народ на майдан - бесплатно!
    - Питание многотысячной толпы в мороз - на пожертвования!
    - Флаги, символика, футболки - все бесплатно!
    - Артистов я уже вспоминал, они конечно все как один тоже бесплатно выступали!
    Блин, коммунизм похоже наступил в 2004 - все бесплатно было.
    У кого хоть немного ума в голове есть, те понимают, что за это "бесплатно" кто-то должен был платить, а Вы, Борис, этого не понимаете:facepalm:, жаль :sad:

16. Пересвет

Ромко, я не плюю в историю своей страны, какой бы она не была. Родина как мать ее не выбирают. Я застал последние годы жизни Советской страны. С ее очередями, перестройкой, гласностью, выводом советских войск из Афганистана, олимпиадой в Сеуле и Калгари в 1988 и с красным флагом над Кремлем. С отсутствием границ, когда я засыпал в поезде, который шел по РСФСР,а просыпался утром уже на территории Украины от голоса бабушек, которые в Кобыляках предлагали пирожки с картошкой на полустанке.

Мне вычеркнуть это из моей жизни? Я этого не сделаю! Я буду знать, что моя страна миллионы загнала в Гулаги и победила в страшной войне с фашизмом. Утопила себя в крови в годы Гражданской войны и отправила первого человека в Космос.

Опять возвращаюсь к Евроинтеграции Украины, для страны, которая для меня небезразлична, это будет благо, я полностью поддержу эту инициативу!

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Люди несуть на майдан хтось продукти, хтось дощовики, гарячий чай, хтось власним автом під"їжджає і пускає мітингувальників погрітися або підвозить куди треба, хтось приймає у себе вдома приїжджих, хтось і гроші перераховує на конкретні оголошені потреби. Словом, хто як може, так долучається, хтось більше, хтось менше. Я цілком припускаю, що є багаті люди, які можуть і хочуть докластися більше, ніж принести термос чаю бо їм не байдуже ця країна. Без всіх цих людей не було б ніяких Майданів. Неможливо організувати ТАКЕ за гроші. Щоб ТАКЕ відбулося, мусить бути привід, остання крапля, іскра, точка кипіння. І влада цей привід дала у 2004 і тепер у 2013. Народний гнів сам по собі, звісно, хаотичний, мусять бути лідери, менеджери.

• Подобається Подобається x 11
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Добродію, Ви мені сильно нагадуєте Читателя_Обкома (нині Фараон), який весь час кричав "А скільки коштує день оренди плазмових екранів?"
    ДЕХТО отримував "добові" як у відрядженні - на харчі, баню, змінний комплект теплих речей, поповнення мобілок. Дехто групками винаймав житло за гроші - не на всіх вистачило гостинних киян, які надавали кімнату ближче до центру міста та гаряче харчування.
    Мої знайомі (представники малого та середнього бізнесу) регулярно питали у штабі - "що потрібно?" Везли продукти, медикаменти, бушлати. І давали готівку - на оренду генераторів, солярки і таке інше. Люди соромилися просити гроші у штабі без крайньої потреби. Хоче у штабістів певний резервний фонд був.
    Ви закидеєте припущення, а я не раз відвідував Будинок Профспілок і знав, що там робиться.
    Припиніть бурчати - Вас тут ніхто не зрозуміє.

• Подобається Подобається x 9
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

по-перше, "ваш" - тамбовський вовк, а не Мих.:russian_ru:

а по-друге, ви ж повний зомбі :

-ідеш на майдан, значить за гроші
    -а як не за гроші - значить "їм таких треба".

На Більше варінтів ізвилин не вистарчає, чи попка жим-жим - боїться путінівський режим?:)

• Подобається Подобається x 7
  20. Dobrodiy

Народный бунт... бессмысленный и беспощадный. Вот это кошмар любой власти.
    И этот кошмар чуть не приключился в 2008-м году, когда люди, лишившись всех сбережений по вине власти, выходили на улицу.
    Вот тогда могла приключиться настоящая революция, а в 2004 и сейчас к выступлениям людей подталкивают зазывалы всех мастей.:sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)