Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. iso

iso Well-Known Member

Яещо таке станеться і на фоні цього підпишуть ЕС - Янукович отримає серйозний бонус?

• Подобається Подобається x 1
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А сколько человек подписало? Один или два?

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

всі!

• Подобається Подобається x 2
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Как пример.

http://www.zonakz.net/articles/2796

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

Это сколько? Все - это один или два?

Может и 10, но пишут красиво. Вы, как бывший журналист не помогли тут с изящной словесностью?

5. Tyr

Tyr Member

Я, наприклад, лишусь через місяць без роботи, так як мій роботодавець згортає свій бізнес через нове законодавство і податки, які зробили підприємство збитковим. От я і є той споживач, про якого пишете. Тільки потерпаю не від страшного ЄС, а від бовдурів при владі. Свята пересиджу на зарплаті дружини, далі (поки що)на будівництво різноробом.

• Подобається Подобається x 4
  6. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Если Вы думаете, что где-то в мире в наше время может пройти непроплаченная и неорганизованная кем-то революция, то Вы слишком наивны или просто глупы :sad:

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ну це жах, як ж то дописувачі з сусідньої країни за Україну переживають, аж клавіатури горять )

Думайте про свій Тайожний Союз, таваріщі.
    І вертайтесь назад, звідки прилізли.
    Дістало просто.

• Подобається Подобається x 13
  8. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Вы хоть сами читаете статьи на которые даете линк?
    Вам хотябы название должно было подсказать "Как Болгария потратит европейские деньги?".
    Смысл статьи: "Может быть Болгария получит 7 млрд. евр в период до 2020 года. Деньги эти пойдут на развитие сельского хозяйства и инвестиционного климата в стране. И только 508 млн евро планируется на развитие науки и образования и то "в Брюсселе подвергли необходимость этой программы сомнению" :facepalm:

Какое нафиг производство, какая наука - сельскохозяйственный придаток к развитым странам, вот это отлично всех в Европе устраивает!

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Приходить Яник до ворожки і питає:
    - Чи то правда що я помру трагічною смертю?
    Та розкинула карти і каже:
    - Я бачу день твоєї смерті! Але не переживай, нічого трагічного: всі співають, танцюють, радіють.

• Подобається Подобається x 13
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичайне сміття проплачених ботів.
    Як все,що йде від постсовєцької влади - брехня і безмежна підлість.

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

Мэр Львова Андрей Садовый: мы выбираем Европу, а вы приезжайте в гости. У нас хороший кофе

• Подобається Подобається x 12
  11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не так. Ворожка сказала - "ти помреш у день національного свята".
    - Якого саме?
    - Того, яке призначать у цей день".

• Подобається Подобається x 8
  12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

И всё? :mocking:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Супер, хай впада старається.

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

Добродію, я був на Майдані-2004 більше половини тривалості. Мені ніхто не платив ніразу. Мене ніхто не кликав, я сам вирішив поїхати і поїхав. Жаль, що тепер прихворів. Жодні мої знайомі не знають жодних проплат. Про що ви?

Мало того, повірте, якби до мене хто підійшов з такою пропозицією, я б йому ту сотню запхав в одне місце.

• Подобається Подобається x 11
  14. Boris_Kiev

Москалі заздрять тому, що в нас таке можливе.
    А "цей клієнт" - відомий з 2005 року троль. Мабуть засумував на своєму форумі-смітнику, який вони запровадили після командного бану.

• Подобається Подобається x 10
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що вони просто не можуть в це повірити.

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А вам, Миху, то не здається дивним? Сидить людина в США вже більше 15 років, сидить на шиї американських платників податків і плаче за совком.
    Та чоловіче, кидай ту гнилу капіталістичну країну, їдь в передову країну світу - Росію і живи на здоровя. Отоді ми повіримо, що ти чесна людина. А так, сидіти в штатах, користуватися всіма їхніми благами і скиглити за совком. Це ні в які рамки не влазить...:bad:

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

То, Борисе, не той що позицінував себе як член збірної Кореї по футболу?:haha:

17. Boris_Kiev

"Той" чи "Та" - питання лишається відкритим. :)

• Подобається Подобається x 3
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А, я памятаю, він постійно приходив з жіночими портретами на аватарах. Жінка? Чи "роль жінки"?

19. Boris_Kiev

В залежності від того, кого хоче платник. Хто ЇХ разбере?

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)