Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Discussion in 'Політика і політики' started by kjk, Feb 16, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Agaton

Agaton Well-Known Member

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

По данным милиции, общая цифра, которая указана в заявках всех организаторов массовых мероприятий в Киеве не превышает 100 тысяч человек. То ли организаторы просчитались, то ли писали заявки с запасом, но по состоянию на 16:00 в центре Киева вряд ли наберётся даже 50 тысяч человек, учитывая туристов, гостей столицы и отдыхающих киевлян.

Митинг «АнтиЕвро» на Михайловской собрал почти в два раза больше участников. По нашим подсчётам их более 20 тысяч. На Европейскую площадь поддержать лозунги Кличко и Яценюка пришли около 12 тысяч человек.

Отдыхающие киевляне, проходя мимо Европейской площади, останавливаются на 5 минут послушать, посмотреть и идут дальше.

І,як ілюстрація.

• Подобається Подобається x 5
  3. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Вибачте, але це є дурня.

Мова йде про боротьбу з владою, яка НЕ ДОЗВОЛЯЄ українцям становитися багатими і в наслідок цього - самостійними.
    Азірову та іншим свінохрякам вигідно щоб ми всі були злиднями, готовими пійти до них в наймити за малі гроші.

В ЄЕС інший підхід. Ось чому свінохряки і бояться туди йти, - бо ЄЕС та його вимоги примусять їх меньш грабувати народ та бюджет.

• Подобається Подобається x 14
  4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Думаю, тут глибша політика.
    при всіх наших здогадках та прогнозах, дай бог, щоб ми знали про 50% їхніх планів.

• Подобається Подобається x 4
  5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

У Вас змістовий колапс?

Країна і існує для споживачів. Це тільки в сересері споживачі існували заради країни, тому вона і подохла швидко і назавжди.

• Подобається Подобається x 6
  6. Romko

Тобі ж чітко кажуть

"Уж кто-кто, а Янукович отстаивает интересы Украины",- Ефремов. ВИДЕОИсточник: http://censor.net.ua/v260875
    Источник: http://censor.net.ua/v260875

• Подобається Подобається x 2
  7. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Вибачте за помилку. Картонно-пластикові набори.

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Блін... Не догледів, що мені вже все пояснили!:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

• Подобається Подобається x 1
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ги, міністри втікають через чорний хід кабміну. Їх вже тлумлять?

10. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Я що більше слідкую за новинами і думаю, тим більше загострюється параноя. Нас розводять як сліпих кошенят

11. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Вони розіграли таку комбінацію, яка в будь-якому разі закінчиться на їхню користь. Є два сценарії, поганий, якщо країна вийде на Майдан, і ще гірший, якщо не вийде. Ми змушені вийти і танцювати під їхню дудку :sad:

Майдан вигідний владі. Це помітно по багатьох ознаках.

Ніхто не завертає "прочан" з регіонів, які їдуть на Київ. Йде нагнітання зі сцени, що перевізники бояться їхати. Але насправді боятися нема чого, фактів, що підтверджували б спроби перешкодити пересуванню громадян, нема.

Вчорашня ніби-то спроба розігнати Майдан ввечері - це насправді було схоже хіба що на спробу повернути тих, хто став розходитися. Владі потрібно, щоб на Майдані була масовка!

Міліція реально втручалася тільки там, де масовка виходила з-під контролю. Наприклад спробували штурмувати кабмін, чи перекрити рух...

Підпише Янукович асоціацію, я вже майже не сумніваюся. І центральна Україна прийме його як свого президента. І вибере у 2015. І все буде, як є зараз, тільки без надії в довгій перспективі щось змінити. Риги законсервуються у владі надовго.

• Подобається Подобається x 8
  12. taksist

taksist Well-Known Member

у ваших роздумах є одна штука, яка руйнує всю льогіку всього иншого.

янукович психольогічно не сприймає нічого, що йому нагадує майдан.
    у нього від майдана починається тіліпання і нервовий зрив.

тому не вірю в пляни, що грунтуються на тому що янукович не проти майдана.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

MARTINI,
    моя дружина видала саме такий прогноз, як тільки дізналася з ТБ про виступ Азірова і переповіла мені (я в дорозі радіо не слухаю). І чому дружина не стала, скажімо, фінансистом-аналітиком або політологом?

Шкодую, що в суботу вхопив застуду та радикуліт - може хоч середу вийду на Майдан.
    Мої товариші з Нічної Варти позмінно там чергують.

• Подобається Подобається x 4
  14. Romko

Видаєцця,що Янукович просто пішак.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

Ющенко нарікає на Євросоюз і радить українцям не ідеалізувати його

Там УЖОССС!!!о_О

15. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

На мій погляд, міліціянти поводилися стримано вдень, - вони вільно ходили серед натовпу і нікто їх не чіпав. Але ж вільно ходили звичайні міліціянти, космонавтів серед натовпу я не бачив жодного разу.
    Тітушки були реально налякані і відверталися та жалися до міліцейських пікетів, бо ця сволота гадала що нас буде 2-3 тисячі і вони зможуть поробити те, за що їм платять.
    Ввечорі тітушки під прикриттям космонавтів почали чіпляти молодь що була біля кабміну і на Банковій, хоча багато хто з молоді і сам чіплявся до космонавтів і до тітушок.

Як на мою думку, а я можу порівнювати Майдан 2004 року, та той що зараз, - в 2004 році це було свято і всі були налаштовані доброзичливо і провокаторів швидко обламували та випроводжували, а міліціянтам дарували померанчеві хустинки та прапірці.

Зараз люди налаштовані дійсно АГРЕСИВНО, особисто молодь і якщо тупа сволота Крівосіся чи її власник почнуть якесь силове вирішення проблеми, то... буде багато біди.

В мене є передчуття що навіть міліціянти це розуміють і на чий бік вони встануть ще невідомо, бо вони теж люди і вчили у школі історію та знають що Революцію в РІ та те що сталося потім не пережив ЖОДЕН поліцай, та ЖОДНА людина з родини поліцаїв.

Я що до Януковича, то підпише воно асоціацію чи ні, ставлення до нього буде однаковим. Того що зараз відбувається йому ніхто не пробачить.

16. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Так про це мова і йшла, що політики не роблять реклами, люди самі йдуть, владі нема чого вже втрачати, на сьогодні ми країна дефолт як греція бо боргів купа а виплачувати нема чим, всі закони про податки які могли прийняли але все рівно брак, в такій ситуацї береться знову кредит і гаситься старий борг але хто ж просто так дасть тій владі позику?

Дійшло вже до повного абсурду, яник і Його команда предявляють претензї кремлю "діма , вова, та опустіть нам ціну на газ, ми ж загинаємось, ми ж всю дорогу разом" а росї якось.. Окремі проводи проклали, тож тепер ми не партнери а маріонетки, нами керують і нас нагинають, верніше федю, і як ви думаєте йому це подобається?

Всі хочуть кинути той потопаючий корабель, люди латають діри бо нам тут жити а для них це гра.

І знову ми підходимо до європи, гратися у їхні ігри ніхто не хоче більше, ніхто не хоче нести чиїсь прапори. Люди як собаки зараз будуть мерзнути на тому морозі в очікуванні.

От щойно з сільпо, думав взяти дитині сирок весела корівка, рік чи два тому коли вони вийшли на ринок, ціна була 4.5 потім 5, це здавалося дорого бо інші сирки були по 2-3 грн, потім підтчгнулися інші, звенигора, добряни, поставили корівку по 5.5 бо конкуренти по 4 сир а 2 сирний продукт, далі ставлять 6 то вже виходить всі норми, 6,20, а сьогодні я не повірив 7.18 !!! Перепитався у правцівника, питаю шо подорожчав? Так, подорожчав.

Це до того, що зп 5 років як було так і лишилось, кварплата 500 грн, проїзди, лікИ, продукти, вдягнутися, як виживати???

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ----------

Якщо ще проїзди будуть по 3 грн, двоє дорослих тіко 12 грн в день, 60 грн тиждень і 240 грн тіко дорога.

17. kym

kym Well-Known Member

Думаю початковий план був - перенести підписання на весну - літо 2014. Бо від 28.11.13 до дати президентських виборів забагато часу і якраз на момент виборів повилізає тимчасовий негатив підписання і уже забудеться сам факт підписання. Спутала карти масовість протесту і поява лозунгів про імпічмент і скоріше всього дійсно буде підписана асоціація вже. Якщо Янукович все таки ризикне перенести на весну прцес підписання то протести не зупиняться і недай бог десь у сутичках з міліцією станеться щось серйозне з якимось демонстрантом - це взірве країну і Янукович може не досидіти до весни. З другої сторони якщо асоціацію підпишуть то фвльшувати вибори буде не так просто.... Так чи інакше Янукович став на рогатку....

18. Romko

19. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так, став та ще на яку!

Але ж якщо воно підпише асоціацію, в нього буде реальний шанс банально вижити та ще й зберегти частину свого бабла, яку йому дозволять зберегти.

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Львів сьогодні

• Подобається Подобається x 7
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)