Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чому так? Не задумувались? Наш сир має начинку "хабар".

• Подобається Подобається x 5
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Звісно, обоє!
    Насамперед - від прозорості та чіткості Правил.
    Я хочу заплатити всі податки. Але адекватно та прозоро. Я хочу знати, що я їм. Чим дихаю. Тощо.

• Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо кожен з нас виграє, то чому країна програє? Ми ж і є країна.

4. Forpost

Forpost Стоїк

то

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  6. Forpost

Forpost Стоїк

і тут пробєл в знаніях, «Государство — аппарат насилия в руках господствующего класса"(с)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Государство - держава
    країна - страна.

8. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Смт Чишки, молодші класи тіки 3 роки тому зробили туалет, а старші далі ..

9. Forpost

Forpost Стоїк

то з якого такого дива?

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От і я про країну.
    Бо "держава" вже буде інша. Нові правила - нова держава.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

супер, хіба то зле?

12. VasMT

Комусь за це прийдеться заплатити...
    Як Ви гадаєте, кому?
    І народна мудрість - Поки грубий спласне - худий здохне.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

В за цей стан, що є, нікому не прийдеться платити?

Україна має 70 мрд. боргу, половина з якого набрала за останні три роки за мудрого "Азарова". Думаєте, наші діти за це не платитимуть?

14. denverod1

denverod1 Well-Known Member

То власні спостереження, у львові більше мудрих, "шляхетського" люду а у донецьку прості робочі хлопаки , бо там все життя на шахтах, копанках, вони не думають над вищими матеріями, якщо буваєте у донецьку то розумієте про що я.

Тому там притаманне більше зграйні методи, сказали йти йдуть туди, а львів то 80 км від європи, хоча по рівню життя львів мабуть вже є та європа, ще би ті ями заробили на дорогах.

Останнє редагування: 25 лис 2013
  15. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Суть в тому, що "здихати" нам "заплановано" урядом азірова вже.
    З якої несподіваної радості у серпні-вересні почався отой шум з Угодами тощо?
    Тепер є винні! Європа чи Росія. (Підкреслити кому що подобається). Звичний пошук винного для плебеїв, про що ми тут неодноразово писали в різних ракурсах. І багато людей це схавають! :bad:

16. VasMT

Та не агітуйте мене, Миху.
    В Стрию навіть доріг у східному напрямку немає...

17. Locke

Locke невиправний реаліст

І ще до того додам про методи ведення бізнесу за рахунок найо.., тобто обману своїх працівників. Нетак давно один знайомий бізнесмен "середнього пошиву" переманював мене до себе на роботу, пропонуючи зарплату в 1,5 рази меншу, ніж я маю, а роботи в 2 рази більше. Я його і запитав:
    - Коли переманюють якогось фахівця, то завжди пропонують вищу зарплату, це що ти мене за дурня маєш?
    - Та розумієш, бізнес ще тільки починається, я не можу поки що платити більше, може коли розкручуся, то дам більшу зарплату.
    - Шановний, кажу, мені глибоко до ду.. (душі :mocking:) твої проблеми. Я собі ціну знаю. Не маєш коштів - візьми під заставу квартири, машини позику. Якщо ні - бери мене в співзасновники ТзОВ з можливістю контролювати фінансові потоки фірми, тоді я буду навіть і за менші гроші працювати декілька місяців, знаючи ситуацію в фірмі і надіючись на майбутні дивіденди як співвласник.
    Такий варіант йому звичайно не підійшов, пішов шукати іншого дурника, який погодиться пахати на нього за копійки щоби розвивати його фірму.

18. VasMT

Фігня це все.
    Це гра. Велика гра. з елементами блефу по відношенню до ЄС-у, по відношенню до Росії...
    Навіть нічний штурм мітингувальників спланований. Бо під вечір натовп почав розходитись, а це не входило в плани влади. Апогею не було. Ще є сумніви у єврочиновників щодо України.
    Он дивіться, вже Фюле перепросив. Вже каже, що його не так переклали, що він не категорично проти тристоронніх консультацій, а навпаки. Але спочатку з одними, тобто з нами, а потім з другими, тобто з Росією... І чому не разом, так і не зрозуміло. Значить якісь мутки мутять ЄС із Росією.
    Яник молодець. Тільки би не переграв...

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

В нас наплювали на неконституційне рішення суду ;)
    http://www.korabelov.mk.ua/obschest...omajdan-v-nikolaeve-prodolzhaetsya-video.html

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

Російські власники як мінімум неефективні, так з якого дива вляпуватися у МС? Усі 3 великі містостворюючі заводи вмирають.
    "Океан" - нема роботи.
    http://www.maritimebusinessnews.com.ua/news/news/2013/11/25/24689.html

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бєзбазара...

http://youtu.be/te1quIxB3qQ

http://youtu.be/mLS__QHT7pE

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)