Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Модернізувати заводи, вкладати кошти олігархів-власників не їм собі в кишеню, а у розвиток та модернізацію виробництва. Випускати якісну продукцію, а не півфабрикати минулого сторіччя, накінець почати думати про енергоємність виробництва тощо.
    Не захочуть, не зможуть - купить німець, англієць, француз. Адже і справді, ще кілька років точно Україна матиме суттєво дешевшу робочу силу, виробничі площі тощо, ніж Європа.
    Нормальна конкуренція, яка приведе до вирівняння ситуації.

• Подобається Подобається x 2
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

согласен - за счет чего?
    они их не дадут - кошти ...
    чтоб якисну выпускать надо пункт первый выполнить - модернизацию всего, это затраты ... полуфадрикаты куда как не дотягивают до прошлого века, там был Госстандарт, это куда как по серьезней ДСТУ ..

до тамошнего уровня конкуренции надо несколько десятков лет эволюции, да и не даст никто, промышленность скорее всего постараются задавить наш пром Европе не надо ...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас думка зміниться, якщо Молдова вступить?

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

Арт, а мені пофік продукція, космос і літаки... я хочу нормальну пенсію і нормальну медицину. От як Польща та інші, які того всього не мають і нормально живуть.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Бачите, зате Азарову Ви повірили відразу і навіки віків.

Це означає, що коли привезуться товари з-за кордону, то за нього не буде платитись ввізне мито. Цим підвищується конкуренція для домашнього виробника. І знижується ціна імпорту для кінцевого споживача. Перше - мінус. Нібито. Але руку покладіть на серце і скажіть - а що гідного домашнього (і дешевого) Ви зараз споживаєте? Друге - без коментарів.

Головне - угода передбачає абсолютне руйнування корупційної системи, тобто можливості хабарництва на всіх рівнях.

Я кожен пункт "читаю й плачу". От взяти підприємництво. Я живу в 12 км від податкової. Здаю податки раз в рік. Знаєте, скільки мені це забирає часу? Сядьте. 40 хвилин, з дорогою. Я коли розказую про це друзям в Стрию, вони тільки сумно посміхаються.

• Подобається Подобається x 7
  5. kym

kym Well-Known Member

Він завжди був нарваний... думаю завтра буде вибачатись.... Але те що він безкомпромісний і поки що люди йому довіряють більше ніж іншим теж правда. Той конфлікт у Львові бачив на власні очі і по факту конфліктували тільки хлопці які були кругом сцени - так звана "охорона" люди на площі абсолютно нормально сприйняли Михальчишина. Все решта справа рук журналюг - це вони все роздули і пеоші почали Зіківці - у них конфлікт з Свободою. Це все вписується в схему дискредитації партій і випуску пари

6. Un.Known

Читаємо статтю 379, або хоча б оцю цитату

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Куме, ось вся ситуація описана з перших вуст, ще й в ілюстраціях http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?mihalchishin_i_soplyaki&objectId=1297861

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

а мене викликають на співбесіду.

Не йду принципово.

Хто вони такі, щоб викликати? Я не їх підлеглий.

Хочуть хабар напевно.

9. avatarwin

-----вибачаюся даю відповідь на російській мові, тому що на українській можуть мене не зрозуміти. Какая потеря каких конкретно товаров и очему 85% а не 80%?. Во вторых при содружестве с ЕС ничего в принципе особенно не измениться , если отпускать товары по тем ценам что и РАШКЕ но без миллионных откатов в карманы иофшорные счета, там это не пройдет. Вот и вся разница. А остальная промышленость которая завязана глухо сРашкой никуда не денится , как экспортировалась так и будет экпортироваться.
    а это для экономики Украины - опа, че делать?[/QUOTE]-----а ничего неделать --пердеть и бегать.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гладко было на бумаге, да забыли про овраги.
    Оля, не сійте смуту.
    Відкрийте додатки до Угоди і у Вас настане прозріння. Ввізне мито на територію ЄС є. Зафіксоване і не має в більшості своїй перехідного періоду.

---------- Додано в 01:26 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ----------

Ги...
    А я що казав. :)))
    https://www.facebook.com/iryna.bekeshkina

• Подобається Подобається x 3
  11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Про Януковича і пальці - порадувало :)

• Подобається Подобається x 4
  12. IgorLvivM

Де це Ви були - не збагну. Я стояв біля намету (того, що штаб). Сцена - на долоні. Звукорежисери - 2 метри. Тобто, звук - чудовий.
    Михальчишина, перших кілька спічів - сприйняли нормально. До того, що "Хіба можна без нас політиків?" - "Можна!". Далі - його почало нести. Далі - сопляки. От тоді вже і вся площа, крім пенсіонерок почала свистати і кричати "Ганьба".
    Потім він довго стовбичив без мікрофону на сцені.
    Потім - його (одного) відтіснили до сходів.
    Аж потім - сутички з "охороною".

Куме, скажу щиро, мені прикро читати те, що Ви пишете. Всі слова я чув на власні очі, події бачив власними очима. (Крім - за сценою. Тобто, збоку). Прикро, бо Ваш допис нагадує мені паралельну тему, де совки відбілюють радянський союз. Де перекручують факти, щось упускають, щось забувають. Вибачте, але Ваша "версія" подій зараз мені ДУУУУЖЕ нагадала їхню писанину.

Але те що він безкомпромісний і поки що люди йому довіряють більше ніж іншим теж правда. - я не знаю ЖОДНОЇ такої людини. Від ігнору, до негативу - так. Симпатики власне Михальчишина - хіба тих дві бабульки, які мене і всіх хто може жити без "політика Михальчишина" сьогодні на Майдані посилали в "пі...ду". То Ви про той довірительний електорат Михальчишина???

Той конфлікт у Львові бачив на власні очі і по факту конфліктували тільки хлопці які були кругом сцени - так звана "охорона" - це я краще залишу без коментарів. Бо єдина асоціація - "Це не Сталін зробив! Це його оточення". Чи зараз: "То не Яник проти асоціації. То Азаров виступив. Ще варіант - "Підприємці попросили". конфлікт "охорони поважного депутата" почався вже після того, як Михальчишина відтіснили до сходів. До того - головний і єдиний учасник - цей ряжений клоун.
    І можна паралельно питання? Підкажіть, хто приперся "в гості" і починає ображати господаря? Нічого не нагадує про кого так кажуть українці? Можете питання вважати риторичним.

Все решта справа рук журналюг - це вони все роздули і пеоші почали Зіківці - у них конфлікт з Свободою - саме так. Ймовірно то ЗІКівці фанеру "сопляки" вставили. А потім свист і Ганьбу включили.

Це все вписується в схему дискредитації партій і випуску пари - питаю вдруге. То Михальчишин також на цю "схему" працює?

Куме, вибачте за ймовірну різкість чи принциповість мого поста. Не уподібнюйтесь комуно-совковій ідеології та їх методам вибілювання / очорнювання. Бо направду - паралелі аж пруть!

---------- Додано в 01:43 ---------- Попередній допис був написаний в 01:37 ----------

Буду традиційно занудним. По лінку на Угоду Додатків нема. Маєте де їх взяти? Тобто, звідки достовірна інфа?

• Подобається Подобається x 6
  13. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

И белую ленту. Любят поразжигать :)

14. Un.Known

Ай, Михайлович.

Не сію, ми говорили про вплив відміни ввізного мита на економіку України. Я свій приведений приклад можу розширити.

Відкриваємо додаток http://www.kmu.gov.ua/docs/Agreement/Annex_I-A_to_Agreement.pdf

І далі по всьому тексту, відкриваємо додатки, беремо олівець і рахуємо.

(Тут мені вперше шкода, що нема Невермайнд, вона б толковіше пояснила).

А взагалі, що пояснювати, різницю між ними і нами бачить кожний, хто виїжджає за Краковець, Ужгород, Загони.

Чи це їм тільки здається?

---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

Текст з додатками.

• Подобається Подобається x 3
  15. VasMT

Ні. Не здається. Але вони члени ЄС, ми ж тільки підписуємо асоціацію. Тобто беремо на себе деякі зобов'язання.
    Скоріше всього я помиляюсь в економічних розрахунках, але додаток із квотами є, і вони, квоти в рази менші, аніж наш теперішній експорт в ЄС. Питається - нахіба?

16. IgorLvivM

Вони вже дають! Наприклад, вкладають у інфраструктуру Львова. Світлофори, камери, освітлення... Після завершення об'єктів - передають на баланс міста. Тобто, ніяких експлуатаційних прибутків.
    В Болгаріях - Греціях - будують дороги. Не окремо платні.
    то чому не будуть вкладати у виробництво, де можна отримати прямий прибуток? Ще й як будуть!

Ось воно!!! :yahoo:
    Саме так ми звикли! Російські бізнесмени купляють українські (білоруські, казахські) заводи, щоб їх закрити. Це - нормально??? ЛАЗ, наприклад, вже років 10 - російський. Фактично, стоїть. Та й у вас, на Сході та Півдні, на скільки я пригадую, таких спеціально закритих підприємств достатньо.
    А німцю в голову не прийде вкладати кудись гроші, щоб їх похоронити! Як Ви вважаєте, що йому краще: платити німцю 3-5тис. Евро щомісяця, чи довести до ладу підприємство і робити те саме в Україні за 500-1000 Евро? (Сьогодні, без Асоціації - 200-400 Евро).
    Вже зараз в Західній Україні доволі багато Західних підприємств, які переносять сюди своє виробництво. Причому, як промислових, так і аграрних.
    Цього також не слід боятись!

17. VasMT

18. Un.Known

Я більше скажу - навіть якби Україна раптом завтра підписала угоду і захотіла щось вивезти, то не вивезе. Тільки тому, що якість тих товарів не відповідатиме стандартам ЄС. А що буде змушена зробити? Відповідати! І споживати ці продукти будуть не тільки громадяни Чехії, Німеччини (дай Бог), але і самої України. Але це так, ліричний відступ.

А взагалі, як написано вище, треба сідати, брати додаток, брати конкретний код УКТЗЕД і прораховувати, через скільки років Україна зможе цей товар вивозити в ЄС по нульовому миту. І до речі, цих кодів не так вже й багато. Не можу знайти лінк, але десь з два місяця тому читала в прорахунках економа (не журналіста чи доярки), що 83 проценти продукції Україна може вивозити по нульовій ставці відразу.

Все, сьогодні спати! :)

19. kym

kym Well-Known Member

Перші емоційні враження не завжди правдиві. Кожну подію тре аналізувати.
    Коментар михальчишина
    абсолютно з ним погоджуюсь. Я не виправдую Михальчишина за те що він сказав - серйозні політики такого не роблять. Я говорю про те що Михальчишину довіряю більше ніж Турчинову і Яценюку разом взятими. І протест дальше до логічного кінця студенти не потягнуть. Заявка обійтись без політиків - дитячий садок. Така реальність. Хтось мусить організувати фінансування, переміщення великої кількості людей, висвітоення в ЗМІ, контроль за порядком і.т.д. Не така вже проста справа ця революція і стихійно організована купка людей малознайома між собою цблго зробити не зможе. Владі вигідно щоб у протесті не брали участь політики бо тоді вона легко "очолить пянку". Дискредитація Свободи уже давно проводиться ... в даному випадку Михальчишин своєю нестриманністю і емоційністю зіграв проти Свободи на руку владі. Але це не значить що думаючі люди повинні слухати всяких журналюг

20. VasMT

Україна вже вивозить. Ми являємось найбільшими експортерами зерна в ЄС.
    Добраніч.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)