Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Якщо він це зробить, то Азарова поставить як цапа-відбувайла. Якщо і Януковича лишити на посту президента, то дати йому функції німецького або італійського президента. А решту доручити новим, молодим, освіченим людям. (Не впевнений, чи в Януковича є нормальна, реальна середня освіта).

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

тітушки теж діти. Тре обєднюватися.

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та чого переворот. Буває, люди усвідомлюють свої помилки, топляться там, стріляються... )

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чому зле? Зле тільки для Йулі.
    Європа мабуть вже давно зрозуміла, що вляпалась в оту історію з Йулькою по самі вуха. Пам'ятаєте про номера рахунків і хатинку на Майамі. І щоби не загубити своє лице, підпишуть, мотивуючи піклуванням про стабільність і безпеку людей в Україні. Пожертвують королевою, такий собі мат Легаля, але виграють партію. Яник же, в свою чергу помилує Йульку за станом здоров'я, або випустить "по актировке, врачей путевке".
    І усьо... :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  5. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Я давно мрію про кілька комплексів ПРО в Луганську, Криму, Донецьку.

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Поганому танцюристу... і Юлька заважає...

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Будьмо відверті – зараз ми не обираємо. Ми вже живемо у Митному Союзі, ми з нього так ніколи й не вирвалися. Підписані чи непідписані документи нічого не означають, бо за себе говорить сам стиль життя, корупційність й уседозволеність чиновників, антиправоохоронна система, авторитаризм, поєднаний з криміналом та вродженою розумовою відсталістю. Це все – наша нинішня реальність, це все – Митний союз, у якому ми всі живемо. Візи потрібні нам для перетину західного кордону, східний кордон ми перетинаємо за внутрішнім (!!!) паспортом, бо ми – громадяни великого Митного Союзу. Тож і вибору нам не залишили: якщо хочемо щось змінити – шлях наш тільки в ЄС.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, Ромко, то ще не дно зла.

9. VasMT

А от я сьогодні слухав інтерв'ю Азарова на ICTV. Він все чітко і грамотно пояснив. І я в більшості його слів його підтримую. Не просто так Нікола Яновіч самовільно тормознув асоціацію... І Ганя так склізько - Я слухаю президента, а не Азарова, ніби не в курсі дєл. І Єфрємов якось двояко...
    Ой, чує моє серце, "это ж-ж-ж неспроста".

10. Romko

Менти розганяють всіх.
    Бійки.Кров.

"Беркут" начал штурм Евромайдана: Сносят все на своем пути, пошли первые аресты (обновлено)Источник: http://censor.net.ua/n260827
    Источник: http://censor.net.ua/n260827

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

І що він сказав?

12. VasMT

Так а я про що? :pardon:
    От Вам і розгадка.
    Як там у Крісті, - визначити кому це вигідно. :)))

13. IgorLvivM

Хтів перепитати про самогубство - сім пострілів голову. Але є тут "модератори" з Вітовського і де там їх центральний офіс в Києві. Може виглядати, як якась підказка тощо.
    Тому скажу чесно: сім - забагато при самогубствах!

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

о_О

15. denverod1

denverod1 Well-Known Member

майдан

у мене дружина теж чомусь його слухала коли по шустеру був, а коли опозиція то спати пішла, може то у нього шось таке є шо притягує до себе?

я особисто його не слухаю бо нічого нового він не скаже, то така лялька керована як той мирошниченко, вони там всі разом певно баню приймають, віниками лупляться.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як повідомляє кореспондент "Української правди", після активісти євромайдану вирішили перекрити автомобільний рух. Для цього близько тисячі людей заблокували перехрестя Хрещатику та Інститутської.

Пізніше освітлення на вулиці вимкнули, і кількасот силовиків в масках відтіснили мітингувальників з перехрестя. Невдоволені кричали "Ганьба!" та жбурляли в правоохоронців пляшками.

Після цього силовики рушили в бік Європейської площі, де в неділю ввечері продовжується мітинг на підтримку євроінтеграції. Коли правоохоронці хотіли зачистити наметове містечко, відбулася сутичка. Станом на 23.30 мітингувальники мають перевагу над правоохоронцями і відтісняють їх в бік готелю "Дніпро". У повітрі робризкують перцеву суміш, у силовиків летять пляшки.

17. IgorLvivM

Звісно, що все це з самого початку - гра. Ясно, що не Азіров визначив політику. Ясно, що залишали місце для білого коня. Підозрюю, правда, що не з огляду на людей та Майдани, а чекали озвучення чи підвищення сум.

А тут - ми встрягли з своїми майданами. Тепер сума і зменшитись може!:haha:

18. Romko

Сутички розростаються. Головні бійки - прямо по центру Європлощі. НА #євромайдані Летять пляшки, земля з клумби. Знову пахне газом.(фб)

http://www.ustream.tv/channel/aronets

19. VasMT

Кукла с человеческим лицом.
    Хто керуватиме країною, хто очолить уряд, хто стане головою РНБО, хто буде керівником Нацбанку...?????
    Клячко не шестирукий Макахала і не чотирирукий Шіва...
    В його оточені не видно сильних економістів.

20. denverod1

denverod1 Well-Known Member

треба дивитись чи той "источник" подає правдиву інформацію, я наприклад моніторю тут http://zaxid.net/home/showSingleNew...znesla_dva_nameti_na_maydani&objectId=1297869

Близько 21:30 на Майдані Незалежності в Києві міліція завадила встановленню двох наметів.

Як повідомляє Українська правда, під час спроби встановити намет відбулася сутичка активістів з правоохоронцями.

Водночас, як повідомили Українському тижню у прес-службі головного управління МВС у Києві повідомили, що «міліція не мала наміру розігнати активістів, а хотіла завадити порушенню порядку, а саме встановленню наметів».

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)