Майдан-2. Разом нас багато! ч.2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kjk, 16 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Щойно звідти. Ми з Мартіні стояли збоку від сцени, чули як Михальчишина засвистали (нє, оратор він незлецький, але нащо починати оті політичні ігри-не розумію). Був ще момент, коли цілий натовп людей рванув за кимось у бік Матінки Божої. Ми припустили, що то за Михальчишиним женуться:mocking:
    Народу багато - як і зовсім стареньких, так і молоді, люди поприходили цілими сім"ями із дітками. Казали організатори, що у Львові зібралося 12 тисяч людей. Атмосфера наче на якомусь концерті. З одного боку купа народу на мітингу, з іншого - вирує цілком звичне життя: туристи гуляють, весільні кортежі їздять центром...

• Подобається Подобається x 8
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

між іншим, виступ Тянибока у Києві був найгіршим, бо в його виступі вже був закладений розкол в суспільстві, він намагавмя неподобатися східнякам, закликав до крові.

• Подобається Подобається x 3
  3. iso

iso Well-Known Member

Думаю, що зірковий час "Свободи" вже минув. Останні події перекреслили будь-яку перспективу для них

• Подобається Подобається x 5
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що й треба було доказати.
    Стопудово правий той, хто сказав колись, що ВОС це проект зацікавлених в розколі і безладі сил. Таких сил не багато. Перша, що приходить на думку, це КПСС (ЕР, КПУ...)
    І тисячу разів правий я, який з першого дня називав їх непечатними епітетами.

• Подобається Подобається x 2
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну ось, останні події. Ще точно не знаю, але здаєтьмя ментів спровокували пшикнувши їм газом в обличчя

6. Nerto

Nerto Well-Known Member

Майдан виступає проти обмеження свободи слова та свавілля адмінресурсу, які буквально лізуть в Україну зі Сходу і походять від прокремлівських лівих угруповань подібних «Партії Регіонів» та місцевих «комуністів». У галузі економіки неприйнятний старий імперський і радянський глобальний европлагіат.

7. Locke

Locke невиправний реаліст

Було б не погано,якби студенти за таке приниження і образу натовкли недоторкану депутатську пику і накопали недоторкану депутатську сраку

• Подобається Подобається x 8
  8. Alias

• Подобається Подобається x 1
  9. Іспанка

Там більше старших було. На ФБ вичитала, що серед стареньких було багато незадоволених тим, що Михальчишина вигнали (вони ж за Свободу виступають).

10. Alias

А тим часом на майдані розгортають наметове містечко і

• Подобається Подобається x 6
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Антиевропейский шабаш "регионалов" в Киеве разбежался: Заплатили за 5 часов, а продлевать не сталиИсточник: http://censor.net.ua/n260799
    Источник: http://censor.net.ua/n260799

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

А ось їх "масовий" високодуховний шабаш.

• Подобається Подобається x 9
  12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, бачу в них криза! Наш приятель, Юрко НОТОЦО, який робить з них богів зник. Зник з какави. Правда воює на... Захід.нет, де з нього роблять круглого дурня. Сценарій закінчується?..:mocking:

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Деякі нюанси мене бентежать. От, наприклад, дивлюсь на виступ Гайдамаків і переконана, що Вакарчук мав скасувати всі свої концерти і бути в Києві. А нема. Хоча, може я й неправа. Але переконана.

14. Pedro

Хотів би ще раз звернутися до Василя. З приводу того, що в Стрию хтось там мусить розмовляти російською бо в паспорті росіянин. Слухав виступ Мустафи на майдані. Який народився в Афганістані. Говорив українською без акценту! Я вже не кажу, що зміст промови був чудовий. Це що, афганці є набагато більш розвинутими розумово ніж росіяни, які не можуть осилити української?

15. Romko

На фб братчики дали інформацію,що в 88-му році,в числі тих,хто переслідував Студентське братство універу,майнуло й прізвище Фаріон.
    Боляче це чути...

16. iso

iso Well-Known Member

Думаю, що тепер до будь-якої негативної інформації про Фаріон треба віднестися критично. Ще тиждень, і "жертви" Фаріон будуть в черзі стояти, щоб поскаржитися

17. Іспанка

Мені здається, що таки буде, але пізніше. По ФБ вже який день ходить оце

• Подобається Подобається x 3
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Сподобалось фото

• Подобається Подобається x 4
  19. Romko

Братчикам вірю.
    ми багато з ними пройшли.

20. Pedro

Ромку, я вже кілька разів писав. Був в 2009 в Львові. При одній оказії довго розмовляв з професором зооветеринарного інституту, який був дуже добре знайомий з сімєю Тягнибоків. Він нітрохи не сумнівався що Свобода - це проект репресивної організації однієї з країн, найбільшого ворога України. Тепер і я не сумніваюсь...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)